2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

o zaman ne gerek varda topice yazıyorsunuz..istediğiniz , hemen 1 kişiden cvp almak mı bikaç kişdende görüş almak mı..güzelce yazarsınız cvp atan atar zaten..komik bi söylem olmuş..branş nedir sizin

ben buraya kaynak sormak için yazdım kendi seceremi anlatmak için değil ,zaten yazdım peşine siz böyle cevap verdiniz,güzelce soran ben tersleyen sizdiniz ne yazdığınızı da unutuyorsunuz sanırım .
kaynaklarınızı not ettim teşekkürler ,daha fazla bilginize ihtiyacım yok .iyi günler

arkadaşım madem buradaki bilgilere ihtiyacın yok keyfine mi sordun kaynak?
burada kaç kişi sizin gibi geliyor kaynak sorup istediğini alınca basıp gidiyor daha yüzünü gören cennetlik.
hayat hikayeni anlat demedik elbette.

ben topiğimde böyle huzursuzluklara izin vermem!

hasretcim ben çalışmaya kendmi odakladıgım zaman daha cok ilgileneceğim hepinizle ama şuan kendimi bile takip edemiyorum maalesef

arkadaşın bilgisine ihtiyacım yok demek istedim sizinle alakalı değil
kaynak söylemek bu kadar zor mu anlamadım doğrusu
başka topiğe yazdım arkadaş anında cevapladı sağolsun
iki kelime yazmak bu kadar zor mu .
neyse soruma cevap vermek isteyen verecektir zaten
ben tartışma amaçlı gelmedim bilgi amaçlı geldim
bi soru sordum sorduğuma pişman oldum

buradakı bu kadar ınsanı bır mendıl mısalı kullanıp bi kenara attım ve şimdi gidiyorum diyosunuz yanı ne kadar hoş

madem başka topikten cevap aldınız o halde buraya neden yazdınız?
evet 2 kaynak yazmak cok zor
sene başından beri kaç kişi sordu biz uzun uzun anlattık bir teşekkür bile etmeden çekip gitti daha selam vermediler.
insanları aptal yerine koyunca biz de artık kimseye kaynak önermiyoruz.
o yüzden zor o 2 kelime.

tabiki biçok fikri almak için biçok yere soruyor olmayayım
tamam cevap vermeyin ,sağolsun diğer topikteki arkadaş cevap verdi gayet büyük bir incelikle
valla ben tartıştığım arkadaşa bile teşekkür etmişken ,sizler de cevap verseydiniz size de teşekkür ederdim

buradakı bu kadar ınsanı bır mendıl mısalı kullanıp bi kenara attım ve şimdi gidiyorum diyosunuz yanı ne kadar hoş

ne mendili ne kullanması alt tarafı bir kaynak söyleyeceksiniz ,bu kadar önemsemeyin yani ,söylemezsiniz olur biter
ben arkadaşa teşekkür bile ettim ,yazımı neresinden okuduysanız
neyse bu topikte zaten olmayacakmış ,bu kadar kabalaşılan bir ortamda bulunmaya gerek yok
size başarılar

Son düzenleyen: Moderatör:

uslubunuz yanlış

valla saydırıyorsunuz sonra da ama teşekkür ettim ben diyorsunuz.
size ilk cevap veren arkadas sayfaları karıstırın demiş küfretmemiş hakaret etmemiş bu ne fevrilik anlamadım.
sonra da kabalaşan biz olduk. hey Allahım

tamam pompişim ban yemeye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…