- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
benim kuzen gibi uzatma kes la dermişsin rengobenim kuzeni istemeye gelecekleri zaman eniştem birkaç kere gidip gelsinler demiş kuzende vereceksiniz bekleyemem demiş 3 ay içinde söz nişan düğün töbeler olsun
günaydın kızlar.ya ben çalışıyorum ama sanki hiç verim alamıyorum içimde bu sınava karşı hiç istek kalmamış gibi napcam bilemedim
gunaydın kızlar
nasılsınız
kahvaltımı yaptım sımdıde 2 saat ders calısacagım ıns
tarıh ve matematık gunu bugun
nılkon ne guzel hamılesın ozenıyorum sana
bızde cok ıstıyoruz ama etkılenırım ders calısamam dıye ertelıyoruz
yada atanırım esımden ayrı olurum dıye
zaman gecsede gelse hemen vaktı
slm kızlardün hiç çalışamadım düğün hazırlığını ailelere bırakmıştık onlarda çok güzel karıştırmışlar bir acayip olmuş her şey mecburen her şeyi ben üstlendim fırsat buldukça derse bakmaya çalışıyorum ama hiç verimli olmuyor gibi
saol canım inşallahaaa çok az kalmışumarım çalışman çok aksamadan en güzel şekilde atlatırsın sıkma canını, dünün telafisini de bugün yapmaya çalış ben şimdi çıkıyorum konuşuruz yine canım :80:
En temizi hacı.Basıp nikahı balayına uçacam ben de...
Yazdıklarını okudum,biz bostan korkuluğu muyuz la ?
Bu his bana da geliyor ablam ya.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kızçem ailelere bırakırsan çok başın ağrır.En temizi sen yap.
günaydın kızlar.ya ben çalışıyorum ama sanki hiç verim alamıyorum içimde bu sınava karşı hiç istek kalmamış gibi napcam bilemedim
canım ben şu ana kadar rehberlik hariç egtmi bitirdim fakat soru çözmeden şimdide okulu bıraktım hız vericem derken az hızla alana başladım ondan karıştı kafam sanırım bu saate kadar içerdeki yemek istiyomuş hissetmedim konu bitince kahvaltı yapmadıgım aklıma geldi hadi ben gidiyorum gr üzere kolay gelsin
tubam clemantinem alanla ilgili bi kaç bilgi paylaştım facede sosyal alan sınavına hazırlıkta bi bakın tamam mı
slm kızlardün hiç çalışamadım düğün hazırlığını ailelere bırakmıştık onlarda çok güzel karıştırmışlar bir acayip olmuş her şey mecburen her şeyi ben üstlendim fırsat buldukça derse bakmaya çalışıyorum ama hiç verimli olmuyor gibi
ben yine selam verip kaçcam :26: kolaylıklar diliyorum hepinize, Allah zihin açıklığı versin
En temizi hacı.Basıp nikahı balayına uçacam ben de...
Yazdıklarını okudum,biz bostan korkuluğu muyuz la ?.
ay kızlar sabah cam su şişesini ayak baş parmağıma düşürdüm. nasıl acıdı anlatamam.hani diyorlar ya aşk acısıda neymiş sen hiç ayak parmağını çarptınmı diye
geçmiş olsun cnm ..bi de şey vardı..aşk acısıda neymiş,sen hiç kola içerken güldün mü diye
ayy bu arada dün muhteşem yüzyıl izlerken çok ağladım ya..
evet canım en gözüme kestirdiğim cografya dedim ondan başladım ama alanıma bi daha tukureyim ya sosyololog psikolog zoolog botanik antropolog arkeopolog olarak atasınlar bizi anasını satıyım tatlışım burada bi topikmi açsak ya bu ayrıntı bilgileri kısa kısa paylaşırızbaktım cnm paylaşımlarına teşekkürler ..coğrafya alan çalışıyorsun zannımca..kolay gelsin.bi de ben hızlansam..
asgülcüm senin işin de zor cnm.Allah kolaylık versin..
kaçma zümrem gel yine..
bu his genel olarak herkeste var sanırım. özellikle 2. 3. kez hazırlananlarda..
sen yeğenimize iyi bak gerisi hallolur.bu arada cinsiyeti belli mi, içimden kız olacakmış gibi geçiyor
o his bulaşıcı zannımca kronik kpss hastalıgına dogru gidiyoEn temizi hacı.Basıp nikahı balayına uçacam ben de...
Yazdıklarını okudum,biz bostan korkuluğu muyuz la ?
Bu his bana da geliyor ablam ya.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kızçem ailelere bırakırsan çok başın ağrır.En temizi sen yap.
ya sonuna tam bakamadım ama bende çok üzüldüm sonundada hürrem beyin timörüyle gidiyo ,yazık cihangir derdinden ölüyo babam seni idam etmicek diye çagırdıgı için, mihrimahında rüstemle Allah belasını vermiş zaten ah kanuni biliyorum kandırıldın, devlet için yaptın ama insan gözünün önünde kıymaz bari evladınageçmiş olsun cnm ..bi de şey vardı..aşk acısıda neymiş,sen hiç kola içerken güldün mü diye
ay kızlar sabah cam su şişesini ayak baş parmağıma düşürdüm. nasıl acıdı anlatamam.hani diyorlar ya aşk acısıda neymiş sen hiç ayak parmağını çarptınmı diye
geçmiş olsun cnm ..bi de şey vardı..aşk acısıda neymiş,sen hiç kola içerken güldün mü diye
evet canım en gözüme kestirdiğim cografya dedim ondan başladım ama alanıma bi daha tukureyim ya sosyololog psikolog zoolog botanik antropolog arkeopolog olarak atasınlar bizi anasını satıyım tatlışım burada bi topikmi açsak ya bu ayrıntı bilgileri kısa kısa paylaşırız
yok daha belli değil hamişlik de pek kusmam halsizliğim yok diye herkes erkek diyo banada öyle geliyo ama bakalım kız olursada hiç üzülmem süsler süsler gezdiririmşu konular bitse canım sıkıntı yapmıcam çözebildiğim kadar soru çözüp girecem ama neyse egtmden rehberlik kaldı bi de alan ve mat turkçe vatandaşlık var halllolur inşallah
o his bulaşıcı zannımca kronik kpss hastalıgına dogru gidiyo
ya sonuna tam bakamadım ama bende çok üzüldüm sonundada hürrem beyin timörüyle gidiyo ,yazık cihangir derdinden ölüyo babam seni idam etmicek diye çagırdıgı için, mihrimahında rüstemle Allah belasını vermiş zaten ah kanuni biliyorum kandırıldın, devlet için yaptın ama insan gözünün önünde kıymaz bari evladına
aa kola içerken gülünce ne oluyomuş ki, bilmiyodum bak
izlemedim, izlemeyide düşünmüyorum. tüm millet facede osmanlıya düşman olmuş dizi sayesinde
tarihini bilmeyen millete 3 benden büyük o diziler ki doğru aktarılsa bari
aa kola içerken gülünce ne oluyomuş ki, bilmiyodum bak
izlemedim, izlemeyide düşünmüyorum. tüm millet facede osmanlıya düşman olmuş dizi sayesinde
tarihini bilmeyen millete 3 benden büyük o diziler ki doğru aktarılsa bari
seni yersem görürsün
yi beni
aynen monam bende çok sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?