bir an önce konuları bitirme telaşesindeyim kuzum. ekimde başlamıştım ya çalışmaya, keşke diyorum eylülde başlasaydım, eğitime nerdeyse 1 aydır hiç bakmadım, tarih de kaldı öylece. hepsi gitti aklımdan. tekrarlar desen, ee alan başlıcak. nasıl düzene gircek bilmiyorum
eskisi kadar kötü degilim kuzum çok şükür Allahıma (maaşallah)
geyiklerde cidden iyi hissediyorum tüm derdim gidiyor bir anda. kk terapi gibi valla insana
hatta yarın bir deneme çözsem mi diye düşündüm eğitimden ama bilemiyorum :26:
sende durumlar nası
içim sıkkın canlar ya sebepsiz sıkıntı var içimde. ne bi dostum kaldı yanımda ne bişey. kendimi çok yanlız hissediyorum
işin kötüsü bunu anlayan kimse de yok
ben de korkuyorum kuzum
Allah büyük ne diyim inşallah her şey güzel olur..
bir an önce konuları bitirme telaşesindeyim kuzum. ekimde başlamıştım ya çalışmaya, keşke diyorum eylülde başlasaydım, eğitime nerdeyse 1 aydır hiç bakmadım, tarih de kaldı öylece. hepsi gitti aklımdan. tekrarlar desen, ee alan başlıcak. nasıl düzene gircek bilmiyorum
bade bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz. ya bu akşam dostum bildiğim kişiye nişan yerimi mesaj attım, tabii mutlu şen şakrak uzun bi mesajdı. gelen cevap ''tmm cnm ksmtse glrm'' oldu. kısa süreli bi şok yaşadım ama pek de şaşırmadım. zaten insanlara mesafeliyim ama bu da tekrar hatırlattı bunu. bırak dostun olmasın daha iyi, kazık yemezsin kuzum
aynen kuzum. ben de yaklaşık 1 ay olmustur bakmadgım. mecburiyetten bakmadım ama işte sınav mecburiyet dinlemiyor ki..
bade bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz. ya bu akşam dostum bildiğim kişiye nişan yerimi mesaj attım, tabii mutlu şen şakrak uzun bi mesajdı. gelen cevap ''tmm cnm ksmtse glrm'' oldu. kısa süreli bi şok yaşadım ama pek de şaşırmadım. zaten insanlara mesafeliyim ama bu da tekrar hatırlattı bunu. bırak dostun olmasın daha iyi, kazık yemezsin kuzum
kuzum ya ben de bu rahatsızlıgımı geçirmeden önce bunları sorun edip üzülüyordum ama inan ki şuan o dertlere muhtacım...inan beden yorgunluğu uyuyorsun geçiyor, beyin yorgunluğu çok fena. ne olacak diye düşünmekten kafamda saç kalmadı
atanan bir arkadaş profil fotoma yorum yapmış facede. hiç göründüğü gibi değil işte gitmek istemiyorum diye düşünüyormuş bu saatte.
ki çok çabaladıı atanmak için. bende biliyorum belki sandığım gibi çok mutlu olamıcam herşey nasip
bunu kendime anlatamıyorum artık. bugün eski bir tanıdıkla karşılaştık yok naptın yok işe gir bilmem ne
sordum sanki napim diye
kusura bakmayın canlarım ya sizede kendi derdiniz azmış gibi hatırlattım gece gece. şurasıda olmasa deliricem inanın
kuzum tabi ki anlatacaksın ya atma sen de benim gibi içine
o kıza da valla sinir oldum yazasım geldi madem bırak işi göründüğü gibi değilse
zorla tutmuyorlar ya
işte sandığımız gibi güllük gülistanlık olmuyor maalesef
aynen kuzum. artık insanlar benide şaşırtmıyor hiç. gerçek dostluğu bulanlara çok imreniyorum
şu sınav yüzünden zaten neyimiz iyi gidiyo ki kuzum. ama sağlık en önemlisi tabii ki. kendini iyi hissedersen çözersin kuzum, yoksa sakın zorlama kendini
aynen kuzum. ben de yaklaşık 1 ay olmustur bakmadgım. mecburiyetten bakmadım ama işte sınav mecburiyet dinlemiyor ki..
kuzum ya ben de bu rahatsızlıgımı geçirmeden önce bunları sorun edip üzülüyordum ama inan ki şuan o dertlere muhtacım...
şunları söylerken bile gözlerim doluyor..
aklıma gelen olumsuz düşüncelere hükmedemedğim için oldu bunlar benim de.
o yüzden sen de bu düşünceleri atmaya çalış kafandan.
zor ama yıpratma kendini. Allah büyük...
şu sınav yüzünden zaten neyimiz iyi gidiyo ki kuzum. ama sağlık en önemlisi tabii ki. kendini iyi hissedersen çözersin kuzum, yoksa sakın zorlama kendini
valla kuzum ben bu durumdan dolayı sevdicekten ayrılmak bile istedimm
mutsuz ederim ben seni bu halimle dedim
o da kızdı falan ama iste ne yasadıgımı da ben bilrim.
hayırlısı diyorum.
şu yaşlarımızda millet gezip egleniyor biz hayattan vazgeçtik resmen.
ben de imreniyorum valla. hayır anlamadığım şey, bizde ne var da sürekli bi kazık yiyoruz yani. elimden geldiğince karşımdakine dostluğumu veriyorum. neden karşılığını bulamıyoruz? en azından bi tebrik ederim yazaydı.. burda ben sizlerle yüzyüze görüşmememe rağmen sizler benim her mutluluğumu paylaştınız. zaten dostlar bi hastalıkta bi düğün dernekte belli olurmuş. şu nişan bi olsun, ona göre silicem ben de onları.
ayy ben de dolmuşum valla heebade senin de içini kararttım. ama ben anladım yani gerçek dost diye bişey yok.
aynen kuzum, anlıyorum seni.. yaşamaktan soğutuyo zaten, mutlu bi anın olsa bile tam anlamıyla gülemiyosun.
ama sevdicekten ayrılmayı bi daha aklına getirme. asıl onunla daha çok tutunursun hayata. ben de duymamış olayım
bi futbolcu bulaydıkoff ya koptum gece gece, sinirden gülüyorum
bizde ne var bende çözemedim. hayatta iyiysen eziksin kötüysen peşinde koşarlar. mesela okumak isteyene köstek istemeyen serseri tiplere tüm imkanlar serili. hayatın ib..liği diyorum kısaca ( kusura bakmayın tabirim için) :))
arkadaşında muhtemelen kıskanmıştır seni. ula bi tebrik et çok mu zor.
elalem 20li yaşlarda acep yarın hangi mağazaya gitsek, hangi kafede buluşsak derken biz hayattan kopmuşuz
bana fake gibi geldi rengoşum
ne bilim kuzum ya senin için senden ayrılmak istiyorum dedim gayet ciddi ama kamyon arkası yazısı tavırla
küçük daha o ya böyle şeyler düşünmesi normal bu yaşta
yazdım nedenini, yorumumu beğenmişbende bulcam kendime bi megastar hacılar
bebe o daha ya yazıyosun, laf sokuyosun anlamıyo bide neden diyo
tarkanı kafala hacımbende bulcam kendime bi megastar hacılar
bebe o daha ya yazıyosun, laf sokuyosun anlamıyo bide neden diyo
bana fake gibi geldi rengoşum
ayy kuzum öyle saçma sapan düşünceleri sil aklındanbu yaz nişanlıcam sizi bak
yazdım nedenini, yorumumu beğenmiş
tarkan iyidir
makas kesmiyo da diyeyim mi rengoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?