2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

bilmez miyim hiç benim aldığım makası da bi görsen acayip keskin yani belki nişana kadar körleşir
kızım ben seni öyle hemen verir miyim, her ne kadar nişanlanmanızı çooookkk istesem de kız evi naz evi

ahahah sedefim yerim seni ya gece gece güldürdün
kız öyle deme bir gitsem daha arkama bakmıcam naz maz kesmez beni artık

Son düzenleme:
benim kuzen gibi uzatma kes la dermişsin rengo benim kuzeni istemeye gelecekleri zaman eniştem birkaç kere gidip gelsinler demiş kuzende vereceksiniz bekleyemem demiş 3 ay içinde söz nişan düğün töbeler olsun

benim kuzen gibi uzatma kes la dermişsin rengo benim kuzeni istemeye gelecekleri zaman eniştem birkaç kere gidip gelsinler demiş kuzende vereceksiniz bekleyemem demiş 3 ay içinde söz nişan düğün töbeler olsun

kız niye tövbeler olsun en temizi
zaten 5 yıl olmuş daha neyine bekleyim
sen kesmezsen ben keserim diyip alrım makası

günaydın kızlar.ya ben çalışıyorum ama sanki hiç verim alamıyorum içimde bu sınava karşı hiç istek kalmamış gibi napcam bilemedim

günaydın kızlar.ya ben çalışıyorum ama sanki hiç verim alamıyorum içimde bu sınava karşı hiç istek kalmamış gibi napcam bilemedim

Nilkon bu süreçleri hepimiz yaşıyoruz, bazen şimdiye kadar hiç çalışmamamışım gibi kendimi sıfır görüyorum bende

Ama kendimizi bu düşünceye yenik bırakırsak verimsiz oluruz. Çalışabildiğin kadar çalış, sonrası Allahın takdiri.

Hamile olduğun için içinde bir can oluşuyor, bunun için beslenmene çok dikkat et, seni halsiz duruma düşürmesin.

canım ben şu ana kadar rehberlik hariç egtmi bitirdim fakat soru çözmeden şimdide okulu bıraktım hız vericem derken az hızla alana başladım ondan karıştı kafam sanırım bu saate kadar içerdeki yemek istiyomuş hissetmedim konu bitince kahvaltı yapmadıgım aklıma geldi hadi ben gidiyorum gr üzere kolay gelsin

tubam clemantinem alanla ilgili bi kaç bilgi paylaştım facede sosyal alan sınavına hazırlıkta bi bakın tamam mı

gunaydın kızlar
nasılsınız
kahvaltımı yaptım sımdıde 2 saat ders calısacagım ıns
tarıh ve matematık gunu bugun
nılkon ne guzel hamılesın ozenıyorum sana
bızde cok ıstıyoruz ama etkılenırım ders calısamam dıye ertelıyoruz
yada atanırım esımden ayrı olurum dıye
zaman gecsede gelse hemen vaktı

günaydın hasretçim
sende yeni evliydin yanlış hatırlamıyosam sanada nasip olsun hayırlı zamanda inşallah biz 18 aylık evliyiz 10 aydırda istiyoduk şimdi nasip oldu bende geçen yıl aynı sebeblerden erteledim ama sınavdan sonra çok üzüldüm hayatımda hiç birşeyi ertelemicem diye söz verdim kendime bak benim 7. girişim olacak bunca yıldan tek ögrendiğim ne yaparsan yap nasıl planlarsan planla hatta çok çok çalış Allah ın dediği oluyor ve nasip olacaksada olmayacaksada bahanesi bulunuyor

slm kızlar dün hiç çalışamadım düğün hazırlığını ailelere bırakmıştık onlarda çok güzel karıştırmışlar bir acayip olmuş her şey mecburen her şeyi ben üstlendim fırsat buldukça derse bakmaya çalışıyorum ama hiç verimli olmuyor gibi

selam aşgül daha önce konuşma fırsatımız olmadı ama görünce yazmak istedim. düğünü sınavdan sonra mı yapacaksınız? hazırlıkları senin üstlenmen düğünün senin istediğin gibi olması için iyi ama ders çalışmana baya engel olur. Allah yardımcınız olsun...

slm holofira düğün 12 nisan da canım sınav sonrasına ben bırakmak istemedim hazırlıkları da canım ailelere bırakmıştım ben ders çalışayım diye ama baktım ki istediğim gibi olmayacak o yüzden onlardan devraldım

aaa çok az kalmış umarım çalışman çok aksamadan en güzel şekilde atlatırsın sıkma canını, dünün telafisini de bugün yapmaya çalış ben şimdi çıkıyorum konuşuruz yine canım :80:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…