- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
sana niye saydıralım la deli
Bana bütün arkadaşlarım soğuk,asabi demiş başlarda.
ben de öyle demiştim
ama niye mesela leylas su ihtiyacın not ilaçları mı ne vardı kartta kısa özetler şeklinde.
o sana nasıl ilaç diye sordu sen de içtigimiz hap gibidedin ay nasıl sinir olmustum sana ya
ne var düzgünce açıklasa demiştim
La kutunun üstüne yazmışlar öyle...
Az bile demişim.
ula sen beni kiminle karıstırdıgını biliyon mu
ben o deelim
kız böyle üstünde omuzları açık yan dönmüş sarışın bi hatun resmi yok muydu sende çok iyi hatırlıyorum ama tarif edemedim ya
hiçbişey bilmeyenler atanıda getti biz prof olduk kaç yazar
kız böyle üstünde omuzları açık yan dönmüş sarışın bi hatun resmi yok muydu sende çok iyi hatırlıyorum ama tarif edemedim ya
çok iyi hatırlamama rağmen şüpheye düşürdün beni
hacı enişte hediye almış mı
benim kuzen gibi uzatma kes la dermişsin rengobenim kuzeni istemeye gelecekleri zaman eniştem birkaç kere gidip gelsinler demiş kuzende vereceksiniz bekleyemem demiş 3 ay içinde söz nişan düğün töbeler olsun
ben de karışmadan edemiyorum ayşegülüm. çok iyi anlıyorum seni. aklım kalıyo hep, içime sinmiyo ailelere bırakınca. :26:slm kızlardün hiç çalışamadım düğün hazırlığını ailelere bırakmıştık onlarda çok güzel karıştırmışlar bir acayip olmuş her şey mecburen her şeyi ben üstlendim fırsat buldukça derse bakmaya çalışıyorum ama hiç verimli olmuyor gibi
ya kuzum ben bişey danışayım sana, daha doğrusu herkese soruyorum.slm holofiradüğün 12 nisan da canım sınav sonrasına ben bırakmak istemedim hazırlıkları da canım ailelere bırakmıştım ben ders çalışayım diye ama baktım ki istediğim gibi olmayacak o yüzden onlardan devraldım
Allah razı olsun canımmmm, kabul etsin, okuyan ağzına sağlıksedefcim senin için
72 YA BASİT
55 YA MUCİB
148 YA MUHSİ
100 YA ALİM
100 YA FETTAH
100 YA DARR
100 YA GAFFAR
14 YA VACİT
25 YA HAYY okudum kuzum...RABBİM kolaylık versin her işinde..ne dileğin varsa da kabul etsin inş..
Allah kabul etsin kuzummmm, çok sağolasınsedefim
250 Ya Kadir
170 Ya Kuddüs
160 Ya Allah
7 Ayetel kürsi
100 Ya Fettah
70 salavat
100 La ilahe illallah
100 Ya Rahman
148 Ya Muhsi
137 Ya Mümin
okudum kuzum Rabbim dualarını kabul etsin huzurlu yaşam nasip etsin sana amin
sağol bademmmm, okuyan ağzına sağlık kuzummsedefim sana
150 El Alim
18 Es Semi
32 El Vehhab
72 El Basit
129 El Latif
8 El Hasib
66 El Vekil
37 El Evvel
okudum. inşallah tüm isteklerin gerçek olur
ohaaaaatesli baldız nickini de gördüm ya kkda. töbe töbe
ben sınavdan sonra olsun istiyorum kuzum ama bir karar alamadık o konuda
bir de kaynanam bize balayı odası ayırtmış otelde töbe töbe
iç çamaşırı konusu benim en büyük kabusum insan utanmaktan kırmızılığı geçiyor morarıyor yaa bir de annelerin enterasan yorumları oluyor şunu şöyle giyersin bilmem ne
benim annem de babama azcık naz yap öyle hemen verdim gitti deme diyo. babam da ne gerek var çocukları üzmeye, kaç yıldır bekliyolar, yazık, hiç öyle şey denir mi diyo
ben de karışmadan edemiyorum ayşegülüm. çok iyi anlıyorum seni. aklım kalıyo hep, içime sinmiyo ailelere bırakınca. :26:
ya kuzum ben bişey danışayım sana, daha doğrusu herkese soruyorum.onurun ailesi beni bi dahaki ay istemek istiyolarmış. ayy lafa bak yani söz olsun diyolarmış. onur da demiş ki; benim için ne söz ne nişan önemli, en önemlisi sedefin sınavı, sınav geçmeden olmaz demiş. ailesi de; tamam işte şimdi söz keselim, sonra rahatla çalışsın, en azından söz telaşı bitmiş olcak demişler. onur pek ikna edememiş. ben tanışmaya gidince bana da sorcaklarmış. ne diyim bilemedim :26: sizce sınavdan önce mi, sonra mı olmalı
Allah razı olsun canımmmm, kabul etsin, okuyan ağzına sağlık
Allah kabul etsin kuzummmm, çok sağolasın
sağol bademmmm, okuyan ağzına sağlık kuzumm
ohaaaa
hay Allahım, bu kaynanalar da oğullarını çok düşünüyolar bence. biz de bohça alışverişindeyken, onurla birlikte alıncakları ayırtıyoduk. sonra kv onları alıyodu. ayırttığım gecelik takımım vs gayet usturupluydu, haliyle bohçaya koncak zaten, herkes bakıcak. sonra kv onura, biraz daha seksi alsaydınız ya demiş onur kıpkırmızı olmuş anne bohçaya koncak ya falan demiş. kv de amaann nolcak siz evlenceksiniz, neyse ben çeyize seksilerden alırım demiş
canlarım ben bugün coğrafyadan bölgelere kadar geldim. yarın da bölgeler biter inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?