2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Bana bütün arkadaşlarım soğuk,asabi demiş başlarda.

ben de öyle demiştim
ama niye mesela leylas su ihtiyacın not ilaçları mı ne vardı kartta kısa özetler şeklinde.
o sana nasıl ilaç diye sordu sen de içtigimiz hap gibi dedin ay nasıl sinir olmustum sana ya
ne var düzgünce açıklasa demiştim

La kutunun üstüne yazmışlar öyle...

Az bile demişim.

kız böyle üstünde omuzları açık yan dönmüş sarışın bi hatun resmi yok muydu sende çok iyi hatırlıyorum ama tarif edemedim ya

aaa tamam tamam yaa o bendim ay sen taa ne zamanki resmi diyorsun bee kkya ilk üye oldugum resimdi
tamam pardon ben eksik okumuşum

çok iyi hatırlamama rağmen şüpheye düşürdün beni

hacı enişte hediye almış mı

benim kuzen gibi uzatma kes la dermişsin rengo benim kuzeni istemeye gelecekleri zaman eniştem birkaç kere gidip gelsinler demiş kuzende vereceksiniz bekleyemem demiş 3 ay içinde söz nişan düğün töbeler olsun
benim annem de babama azcık naz yap öyle hemen verdim gitti deme diyo. babam da ne gerek var çocukları üzmeye, kaç yıldır bekliyolar, yazık, hiç öyle şey denir mi diyo
ben de karışmadan edemiyorum ayşegülüm. çok iyi anlıyorum seni. aklım kalıyo hep, içime sinmiyo ailelere bırakınca. :26:
ya kuzum ben bişey danışayım sana, daha doğrusu herkese soruyorum. onurun ailesi beni bi dahaki ay istemek istiyolarmış. ayy lafa bak yani söz olsun diyolarmış. onur da demiş ki; benim için ne söz ne nişan önemli, en önemlisi sedefin sınavı, sınav geçmeden olmaz demiş. ailesi de; tamam işte şimdi söz keselim, sonra rahatla çalışsın, en azından söz telaşı bitmiş olcak demişler. onur pek ikna edememiş. ben tanışmaya gidince bana da sorcaklarmış. ne diyim bilemedim :26: sizce sınavdan önce mi, sonra mı olmalı
Allah razı olsun canımmmm, kabul etsin, okuyan ağzına sağlık
Allah kabul etsin kuzummmm, çok sağolasın
sedefim sana

150 El Alim
18 Es Semi
32 El Vehhab
72 El Basit
129 El Latif
8 El Hasib
66 El Vekil
37 El Evvel

okudum. inşallah tüm isteklerin gerçek olur
sağol bademmmm, okuyan ağzına sağlık kuzumm
atesli baldız nickini de gördüm ya kkda. töbe töbe
ohaaaa
ben sınavdan sonra olsun istiyorum kuzum ama bir karar alamadık o konuda
bir de kaynanam bize balayı odası ayırtmış otelde töbe töbe

hay Allahım, bu kaynanalar da oğullarını çok düşünüyolar bence. biz de bohça alışverişindeyken, onurla birlikte alıncakları ayırtıyoduk. sonra kv onları alıyodu. ayırttığım gecelik takımım vs gayet usturupluydu, haliyle bohçaya koncak zaten, herkes bakıcak. sonra kv onura, biraz daha seksi alsaydınız ya demiş onur kıpkırmızı olmuş anne bohçaya koncak ya falan demiş. kv de amaann nolcak siz evlenceksiniz, neyse ben çeyize seksilerden alırım demiş

canlarım ben bugün coğrafyadan bölgelere kadar geldim. yarın da bölgeler biter inşallah

iç çamaşırı konusu benim en büyük kabusum insan utanmaktan kırmızılığı geçiyor morarıyor yaa bir de annelerin enterasan yorumları oluyor şunu şöyle giyersin bilmem ne
söz için de sedefim öncelikle sözü nasıl bir şey düşünüyorsunuz o önemli biz isteme söz bir arada yapmıştık aile arasında bir şey oldu o yüzden zaman alıcı uğraş isteyen bir şey olmadı

Günaydınnnn,hayırlı cumalar...

Bol çalışmalı,güzel bir gün olsun inşallah...

Sedef sen bana hiç yorum yapmamışsın,tanımadın galiba beni....

Çoğğğ mutsuzum şu an.

Hayırlı cumalar bu arada bebeklerim...Bugün cupkekin sırası....

Hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…