2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Çok teşekkür ederim çıtır elmam... Ben de izlicem merak ettim sıpayı.

İnşallah yapabiliriz kuzum. Evet canım Data ve Cahide Bolat'ın Beyaz Kalem yayınlarından çıkan soru bankası da çok iyi...

Rica ederim balım. İnşallah memnun kalırsın.

İvit ama biz her gün seviyoz,bize her gün sevgililer günü dimiii ?

Deliye her gün bayram gibi.

tabii cnm..bugün biçok erkeği çiçekçi kuyruğunda görmek de güzel ama..yaşasın kötülük..

Maşallah benim kızçeme...

Hazırlıkların da inşallah böyle tatlılıkla devam eder.

inşallah fıstık ezmem benimm hepimizin öyle olsun
şu çizgi filmi ben de merak ettim izlicem bi gün. ben zaten çizgi filmlere bayılırım. hala cedric i izleyen biriyim

sedef cnm..nasılsın..isteme olucakmış bu aralar galiba, heyecanlımısın..inşallah herşey istediğin gibi gerçekleşir tatlım

Ben de Pepeciyim.
benim annem bayılıyo pepeye pepe tarhana içiyo kıraç ın çocuğu seslendiriyomuş pepeyi
sedef cnm..nasılsın..isteme olucakmış bu aralar galiba, heyecanlımısın..inşallah herşey istediğin gibi gerçekleşir tatlım

cloşummm çok şükür iyiyim dualarınızla sen nasılsın?
çokkkkk aşırı derecede heyecanlıyımmmm
yarın ailesiyle tanışıcam. :18::78:
annesine hediye olarak seccade, gül kokulu tespih, annemin boyadığı havlu ve annemin ördüğü pembe elbise şeklinde bi lif hazırladım. çiçek, tatlı vs. tanıştıktan sonra ilerde her daim götürüceğimiz şeyler olucağı için, ilk tanışmada el emeği götüreyim dedim. umarım beğenir :26:
ailesi bi dahaki aya söz istiyolar, ama ben sınavdan sonra istiyorum cloşum, o yüzden söz günümüz daha kesinleşmedi

OH canım ya kv hep öyle olur inşallah keşke benimde öyle bir kv olsaydı ben çok çekiyorum da

Aneeeemmm. Çoğ heyecanlııı...

Hediyeler çok uygun bence kuzum. Ama sözü geciktirme bence.

hayırlıs olur inşallah arkadaşım rabbim gönlünüze göre versin inşallah....Bencede sınavdan sonraya bırak böyle durumlarda mutlaka bir dengesiz çıkıp insanın moralini bozabiliyor aklın böyle şeylere takılmamış olur siz birbirinizi sevdikten sonra illa sorun olacak diye söylemiyorum ama her ihtimali düşünmelisin canım....

ay sedefim ben burda heyecanlandım
ay bana kalırsa yapıverin sözü ya bir güncük değil mi yüzüğü takın hemencik :124: enişte zaten sonrasında ugrastırmaz seni sınavdan dolayı.

hediyelerde çok ince düşünülmüş amanda amannnn

kızlar çok bunalıyorum ya işte huzur yok evde huzur yok yaşamak adına bir hevesim kalmadı bugünümü de şükür ama birazcıkta mutlu olsam olmaz mı kiiii.....

sağol kuzum zıplıyor ha bire ufaklık yeni adında resminde pek şirin olmuş,öncekileride sevmiştim ben asil,çekici duruyordun masumlaşmışsın yenilerle

mayısata başla bence denemelere haftada iki tane yapmak çok zamanını almaz.8 deneme hiç fena değil,alan hariç tabi kuzum fikrim bu sonuçta yanlışlarından öğreneceğin şeyler sana kar

geçen yıl bir kız varmış yakın arkadaşı şimdi benim kurs arkadaşım denemelerde en yüksek 70 puan aldı o da bir kere olmuş ve çalışmaya şubat gibi başlamış kız şimdi bilmem kaçıncı maaşını aldı,demem o ki kötüde olsa moralini bozma

gayet samimi düşünmüşsün kuzum çiçek şeker falan artık çok gidip gelecek bende sözü yap diyenlerdeni üşendikçe yüzüğüne bakar güç alır çalışırsın bi güncük bişe

ay ne güzel telaşlar bunlarRabbim tamamına erdirsin kuzum benim

giremedim kuzular ama ookudum dualarınızı

morisi için el Mümin 100,el Halık 100,el Cebbar 100,el Fettah 100,el Hadi 100,La İlahe İllallah 100

sedef için La İlahe İllallah 100,er Rafi 100,ya Fettah 100,er Rezzak 100,en Nafi 100,ya Alim 100

Allah kabul etsin dualarınızı fıstıklar

Son düzenleme:
kızlar çok bunalıyorum ya işte huzur yok evde huzur yok yaşamak adına bir hevesim kalmadı bugünümü de şükür ama birazcıkta mutlu olsam olmaz mı kiiii.....

Şükür evet mutlaka zordur yaşadıkların inşallah tez zamanda atlatırsın,iyi düşün zorla hattaiyi olsun

regl dönemi şişkinliği ve asabiyeti var onun dışında iyi şükür yürüdüm 2 km kadar bi kahve alıp çalışırım aynı

sen nasılsın kalbin ruhun daha iyi mi kuzum benim

iyi diyeyim iyi olsun kuzum daha da iyi olacak inşallah dualarınızı eksik etmeyin
ben de regli atlattım sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…