- 22 Ağustos 2013
- 664
- 274
- 333
Çok teşekkür ederim çıtır elmam...Ben de izlicem merak ettim sıpayı.
İnşallah yapabiliriz kuzum.Evet canım Data ve Cahide Bolat'ın Beyaz Kalem yayınlarından çıkan soru bankası da çok iyi...
Rica ederim balım.İnşallah memnun kalırsın.
İvit ama biz her gün seviyoz,bize her gün sevgililer günü dimiii ?
Deliye her gün bayram gibi.
tabii cnm..bugün biçok erkeği çiçekçi kuyruğunda görmek de güzel ama..yaşasın kötülük..
Maşallah benim kızçeme...
Hazırlıkların da inşallah böyle tatlılıkla devam eder.
inşallah fıstık ezmem benimmhepimizin öyle olsun
şu çizgi filmi ben de merak ettimizlicem bi gün. ben zaten çizgi filmlere bayılırım. hala cedric i izleyen biriyim
oyy kuzummmkalbimiz birmiş, ben de sana cepten mesaj atıcaktım. çok özledim seni
lokumummmen azından diğer derslerinden eksiğin yok maşallah ki kuzum, tek derdin alan. onda da sen bütün türkçecileri sollarsın merak etme
kızlar bugün coğrafya çalışamadım. bölgelerden benim kendi notlarım vardı, harita üzerine çıkarmıştım. onları bulamadım :26: neyse ki pc ye taratmıştım, onların çıktısını da bugün alamadım. o yüzden tarihten ilkeleri çalıştım.
Kızçelerim bdv ye konu açtım,yardımcı olursanız sevinirim.
benim annem bayılıyo pepeyeBen de Pepeciyim.
sedef cnm..nasılsın..isteme olucakmış bu aralar galiba, heyecanlımısın..inşallah herşey istediğin gibi gerçekleşir tatlım
benim annem de babama azcık naz yap öyle hemen verdim gitti deme diyo. babam da ne gerek var çocukları üzmeye, kaç yıldır bekliyolar, yazık, hiç öyle şey denir mi diyo
ben de karışmadan edemiyorum ayşegülüm. çok iyi anlıyorum seni. aklım kalıyo hep, içime sinmiyo ailelere bırakınca. :26:
ya kuzum ben bişey danışayım sana, daha doğrusu herkese soruyorum.onurun ailesi beni bi dahaki ay istemek istiyolarmış. ayy lafa bak yani söz olsun diyolarmış. onur da demiş ki; benim için ne söz ne nişan önemli, en önemlisi sedefin sınavı, sınav geçmeden olmaz demiş. ailesi de; tamam işte şimdi söz keselim, sonra rahatla çalışsın, en azından söz telaşı bitmiş olcak demişler. onur pek ikna edememiş. ben tanışmaya gidince bana da sorcaklarmış. ne diyim bilemedim :26: sizce sınavdan önce mi, sonra mı olmalı
Allah razı olsun canımmmm, kabul etsin, okuyan ağzına sağlık
Allah kabul etsin kuzummmm, çok sağolasın
sağol bademmmm, okuyan ağzına sağlık kuzumm
ohaaaa
hay Allahım, bu kaynanalar da oğullarını çok düşünüyolar bence. biz de bohça alışverişindeyken, onurla birlikte alıncakları ayırtıyoduk. sonra kv onları alıyodu. ayırttığım gecelik takımım vs gayet usturupluydu, haliyle bohçaya koncak zaten, herkes bakıcak. sonra kv onura, biraz daha seksi alsaydınız ya demiş onur kıpkırmızı olmuş anne bohçaya koncak ya falan demiş. kv de amaann nolcak siz evlenceksiniz, neyse ben çeyize seksilerden alırım demiş
canlarım ben bugün coğrafyadan bölgelere kadar geldim. yarın da bölgeler biter inşallah
benim annem bayılıyo pepeyepepe tarhana içiyo kıraç ın çocuğu seslendiriyomuş pepeyi
cloşummmçok şükür iyiyim dualarınızla sen nasılsın?
çokkkkk aşırı derecede heyecanlıyımmmm
yarın ailesiyle tanışıcam.:18: :78:
annesine hediye olarak seccade, gül kokulu tespih, annemin boyadığı havlu ve annemin ördüğü pembe elbise şeklinde bi lif hazırladım. çiçek, tatlı vs. tanıştıktan sonra ilerde her daim götürüceğimiz şeyler olucağı için, ilk tanışmada el emeği götüreyim dedim. umarım beğenir :26:
ailesi bi dahaki aya söz istiyolar, ama ben sınavdan sonra istiyorum cloşum, o yüzden söz günümüz daha kesinleşmedi
benim annem bayılıyo pepeyepepe tarhana içiyo kıraç ın çocuğu seslendiriyomuş pepeyi
annesine hediye olarak seccade, gül kokulu tespih, annemin boyadığı havlu ve annemin ördüğü pembe elbise şeklinde bi lif hazırladım. çiçek, tatlı vs. tanıştıktan sonra ilerde her daim götürüceğimiz şeyler olucağı için, ilk tanışmada el emeği götüreyim dedim. umarım beğenir :26:
ailesi bi dahaki aya söz istiyolar, ama ben sınavdan sonra istiyorum cloşum, o yüzden söz günümüz daha kesinleşmedi
ay sedefim ben burda heyecanlandım
hediyelerde çok ince düşünülmüş amanda amannnnhayırlıs olur inşallah arkadaşım rabbim gönlünüze göre versin inşallah....Bencede sınavdan sonraya bırak böyle durumlarda mutlaka bir dengesiz çıkıp insanın moralini bozabiliyor aklın böyle şeylere takılmamış olur siz birbirinizi sevdikten sonra illa sorun olacak diye söylemiyorum ama her ihtimali düşünmelisin canım....
Günaydınnnn,hayırlı cumalar...
Bol çalışmalı,güzel bir gün olsun inşallah...
Sedef sen bana hiç yorum yapmamışsın,tanımadın galiba beni....
Çoğğğ mutsuzum şu an.
Hayırlı cumalar bu arada bebeklerim...Bugün cupkekin sırası....
Hepinizi öpüyorum.
Kızçeler dün adetim bitti.Dualarını okuyamadığım arkadaşlar bugün başlayacağım inşallah yavaş yavaş.Renginam senin yarım kalan duanı tamamladım sabahtan.Senin için 100 Ya kadir çekebildim, dua ettim namazdan sonra.Allah kabul etsin inşallah. Rabbim ne muradın varsa hayırlısıyla versin inşallah.
Dün itibariyle gelişim psikolojisini bitirdim çok şükür.Bugün de önce bir mat testi çözdüm.18 soruluk.Biraz sonra da alan çalışacağım inşallah.
Kuzular ya galiba benim tüm dersleri bitirmem mayısı bulacak.O saatten sonra tekrar-soru çözümü-deneme için geç kalmış olur muyum sizce?:44:Bu konu benim kafamı kurcalıyor bayağı.:44:
Neyse canlar ben şimdi çıkayım da ders çalışayım.Hepinize iyi çalışmalar.Teker teker hepinizi öptüm.
kızlar çok bunalıyorum ya işte huzur yok evde huzur yok yaşamak adına bir hevesim kalmadı bugünümü de şükür ama birazcıkta mutlu olsam olmaz mı kiiii.....
Şükür evetmutlaka zordur yaşadıkların inşallah tez zamanda atlatırsın,iyi düşün zorla hatta iyi olsun
napıyosun fıstıkım
regl dönemi şişkinliği ve asabiyeti varonun dışında iyi şükür yürüdüm 2 km kadar bi kahve alıp çalışırım aynı
sen nasılsın kalbin ruhun daha iyi mi kuzum benim
iyi diyeyim iyi olsun kuzum daha da iyi olacak inşallah dualarınızı eksik etmeyin
ben de regli atlattım sayılır
etmeyiz tabiinşallah kuzum çok isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?