- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Маша и Медведь
Yusufun favorisi bu kız sevdalinka , pembe çorbalı bir bölümü var ona bayılıyor , seni görmesin sana da bayılır ablası
Yeni ismin güzelmiş , eskisi de güzeldi ama
Çok teşekkür ederim Aus....
MonaLisa üzerine pis oyunlar oynanıyor nette,soğudum ismimden.
Ayşe Kulin'in kitabı da çok etkiledi açıkçası ve anlamı da çok hoşuma gitti.
Ben de onu ısırırım.
Hiç o yönden düşünmemiştim evet haklsın canım , hatta burada da birinin imzası vardı ayaklarını uzatan mona
Ya bosnada gazetici ile olan aşk konulu kitap mıydı o :26: Çok oldu okuyalı tekrar alayım elime , o ise çok güzeldi evet.
selam bayanlar.
size bir sorum olacak .
geçen yııl da kpssye girmişsiniz daha tecrübelisinizdir
en beğendiğiniz kaynak hangisi acaba ?
Geçen gün sayıp sövüp hala kaynak soruyorsunuz,pes...:111:
içim sıkkın canlar ya sebepsiz sıkıntı var içimde. ne bi dostum kaldı yanımda ne bişey. kendimi çok yanlız hissediyorum
işin kötüsü bunu anlayan kimse de yok
bir an önce konuları bitirme telaşesindeyim kuzum. ekimde başlamıştım ya çalışmaya, keşke diyorum eylülde başlasaydım, eğitime nerdeyse 1 aydır hiç bakmadım, tarih de kaldı öylece. hepsi gitti aklımdan. tekrarlar desen, ee alan başlıcak. nasıl düzene gircek bilmiyorum
bade bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz. ya bu akşam dostum bildiğim kişiye nişan yerimi mesaj attım, tabii mutlu şen şakrak uzun bi mesajdı. gelen cevap ''tmm cnm ksmtse glrm'' oldu. kısa süreli bi şok yaşadım ama pek de şaşırmadım. zaten insanlara mesafeliyim ama bu da tekrar hatırlattı bunu. bırak dostun olmasın daha iyi, kazık yemezsin kuzum
valla kuzum ben bu durumdan dolayı sevdicekten ayrılmak bile istedimm
mutsuz ederim ben seni bu halimle dedim
o da kızdı falan ama iste ne yasadıgımı da ben bilrim.
hayırlısı diyorum.
şu yaşlarımızda millet gezip egleniyor biz hayattan vazgeçtik resmen.
günaydın kızlar.ya ben çalışıyorum ama sanki hiç verim alamıyorum içimde bu sınava karşı hiç istek kalmamış gibi napcam bilemedim
Timam seni mı kıracaammm !
Kullanıcı adımı değiştirmek için istek yolladım.SevdaLinka olicik olursa...
ay sedefim senin kv beni öldürecek
benim annem de babama azcık naz yap öyle hemen verdim gitti deme diyo. babam da ne gerek var çocukları üzmeye, kaç yıldır bekliyolar, yazık, hiç öyle şey denir mi diyo
ben de karışmadan edemiyorum ayşegülüm. çok iyi anlıyorum seni. aklım kalıyo hep, içime sinmiyo ailelere bırakınca. :26:
ya kuzum ben bişey danışayım sana, daha doğrusu herkese soruyorum.onurun ailesi beni bi dahaki ay istemek istiyolarmış. ayy lafa bak yani söz olsun diyolarmış. onur da demiş ki; benim için ne söz ne nişan önemli, en önemlisi sedefin sınavı, sınav geçmeden olmaz demiş. ailesi de; tamam işte şimdi söz keselim, sonra rahatla çalışsın, en azından söz telaşı bitmiş olcak demişler. onur pek ikna edememiş. ben tanışmaya gidince bana da sorcaklarmış. ne diyim bilemedim :26: sizce sınavdan önce mi, sonra mı olmalı
Allah razı olsun canımmmm, kabul etsin, okuyan ağzına sağlık
Allah kabul etsin kuzummmm, çok sağolasın
sağol bademmmm, okuyan ağzına sağlık kuzumm
ohaaaa
hay Allahım, bu kaynanalar da oğullarını çok düşünüyolar bence. biz de bohça alışverişindeyken, onurla birlikte alıncakları ayırtıyoduk. sonra kv onları alıyodu. ayırttığım gecelik takımım vs gayet usturupluydu, haliyle bohçaya koncak zaten, herkes bakıcak. sonra kv onura, biraz daha seksi alsaydınız ya demiş onur kıpkırmızı olmuş anne bohçaya koncak ya falan demiş. kv de amaann nolcak siz evlenceksiniz, neyse ben çeyize seksilerden alırım demiş
canlarım ben bugün coğrafyadan bölgelere kadar geldim. yarın da bölgeler biter inşallah
agzına sağlık mantarcım cok sağolKızçeler dün adetim bitti.Dualarını okuyamadığım arkadaşlar bugün başlayacağım inşallah yavaş yavaş.Renginam senin yarım kalan duanı tamamladım sabahtan.Senin için 100 Ya kadir çekebildim, dua ettim namazdan sonra.Allah kabul etsin inşallah. Rabbim ne muradın varsa hayırlısıyla versin inşallah.
Dün itibariyle gelişim psikolojisini bitirdim çok şükür.Bugün de önce bir mat testi çözdüm.18 soruluk.Biraz sonra da alan çalışacağım inşallah.
Kuzular ya galiba benim tüm dersleri bitirmem mayısı bulacak.O saatten sonra tekrar-soru çözümü-deneme için geç kalmış olur muyum sizce?:44:Bu konu benim kafamı kurcalıyor bayağı.:44:
Neyse canlar ben şimdi çıkayım da ders çalışayım.Hepinize iyi çalışmalar.Teker teker hepinizi öptüm.
aynen öyle düşünüyoruz ayşegülüm. sadece aile arasında, evde, isteme olcak. yüzük kesilcek, o kadar. kahve dışında hamur işi vs. yaptınız mı?iç çamaşırı konusu benim en büyük kabusum insan utanmaktan kırmızılığı geçiyor morarıyor yaa bir de annelerin enterasan yorumları oluyor şunu şöyle giyersin bilmem ne
söz için de sedefim öncelikle sözü nasıl bir şey düşünüyorsunuz o önemli biz isteme söz bir arada yapmıştık aile arasında bir şey oldu o yüzden zaman alıcı uğraş isteyen bir şey olmadı
oyy kuzumaa gene.. ya tahmin ettim çizelgenden dolayı ama emin olamadım. ismi tanımıyorum diye hiç yorumunu okumadım :26: hatta kendi kendime mona nerde ya falan dedimGünaydınnnn,hayırlı cumalar...
Bol çalışmalı,güzel bir gün olsun inşallah...
Sedef sen bana hiç yorum yapmamışsın,tanımadın galiba beni....
Çoğğğ mutsuzum şu an.
Hayırlı cumalar bu arada bebeklerim...Bugün cupkekin sırası....
Hepinizi öpüyorum.
mantarım çalışmalarına maşallah kuzumKızçeler dün adetim bitti.Dualarını okuyamadığım arkadaşlar bugün başlayacağım inşallah yavaş yavaş.Renginam senin yarım kalan duanı tamamladım sabahtan.Senin için 100 Ya kadir çekebildim, dua ettim namazdan sonra.Allah kabul etsin inşallah. Rabbim ne muradın varsa hayırlısıyla versin inşallah.
Dün itibariyle gelişim psikolojisini bitirdim çok şükür.Bugün de önce bir mat testi çözdüm.18 soruluk.Biraz sonra da alan çalışacağım inşallah.
Kuzular ya galiba benim tüm dersleri bitirmem mayısı bulacak.O saatten sonra tekrar-soru çözümü-deneme için geç kalmış olur muyum sizce?:44:Bu konu benim kafamı kurcalıyor bayağı.:44:
Neyse canlar ben şimdi çıkayım da ders çalışayım.Hepinize iyi çalışmalar.Teker teker hepinizi öptüm.
ay sedefim senin kv beni öldürecekkadında ne cevherler varmıs ya normalde kvler aman öyle alma cok acık vs der ama şaşırdım valla
agzına sağlık mantarcım cok sağol
bitrirsin kuzum senin bitirmediğin ne kaldı ki? alan zaten son ana kadar calısılır da diğerlerini kasma bebekim
Yahu bu alan bitmiyor...Sürekli bir yerlerden eksik çıkıyor,delircem.
Neyse,yılmak yok.
Sedefim kuzum tahmin etmiştim.Teşekkür ederim ayrıca.
Geçen gün sayıp sövüp hala kaynak soruyorsunuz,pes...:111:
monuşummm linkam..çıtırım...hayırlı olsun yeni adın ve avatarın da çok tatlı.. benim kızım izlerdi bi zaman bunu..mawa-kawa rus çizgi filmi..
alan hepimizin baş belası zaten kuzum ya..sıkma canını daha zaman var..
tatlım sana bişey sorucam.. bi zaman aşk yaşadığıntarih soru bankası datamıydı ben tarihtan soru bankası alıcamda onun için..
Çok teşekkür ederim çıtır elmam...Ben de izlicem merak ettim sıpayı.
İnşallah yapabiliriz kuzum.Evet canım Data ve Cahide Bolat'ın Beyaz Kalem yayınlarından çıkan soru bankası da çok iyi...
cahide bolat a da bakarım cnm çook teşekkürler tavsiyen için..
bu arada 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜMÜZ kutlu olsun sevgi kelebekleri..
oyy kuzummmSedefim mrb kuzum..msj sayım 100e ulaşamadığı için atamadım özelden. pek giremiyorum malum=/ aklımdasınözledim seni nasıl iyi mi diye sorayım dedim
Yahu bu alan bitmiyor...Sürekli bir yerlerden eksik çıkıyor,delircem.
Neyse,yılmak yok.
Sedefim kuzum tahmin etmiştim.Teşekkür ederim ayrıca.
oyy kuzummmkalbimiz birmiş, ben de sana cepten mesaj atıcaktım. çok özledim seni
lokumummmen azından diğer derslerinden eksiğin yok maşallah ki kuzum, tek derdin alan. onda da sen bütün türkçecileri sollarsın merak etme
kızlar bugün coğrafya çalışamadım. bölgelerden benim kendi notlarım vardı, harita üzerine çıkarmıştım. onları bulamadım :26: neyse ki pc ye taratmıştım, onların çıktısını da bugün alamadım. o yüzden tarihten ilkeleri çalıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?