2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Canim ben biraz panik oldum yaa...
Kk ya gelince gidemiyor um o yüzden az giliyorum. Eğitimde geriyim o zaman demi. Alan nasil gidiyor.çok zorlaniyo musun alanda
yok canım ya ben 3 ay ücretli yaptım bunun son bir ayındada hiç kitap açmadım geri falan değilsin zaten egtmi konu çalışarak bitirdim tekrar edip soru çözmeye başlıcam inş. alan yeni başladı ama zorlanmak ne kelime ölüyorum damga kpsss den izliyip not alıyorum sonra bi de yargıdan bitirip yine soru çözeyim diyorum vakit dar iş çok canım

Çok teşekkür ederim. :)
rica ederim

Cnm ders ders mi gitsem ne yapsam ... gk gy ve eğitim var ,babalar gibi ...:)gülsemmi aglasammı bilmiyorum ..
yada iki ders şeklindemi bitirsem ne tavsiye edersin ..
bence mart sonuna kadar konuları bitir hızlıca nisan mayısta soru bankası haziranda tekrar + deneme şeklinde devam et alan yok sende anladıgım rahat yetişir

kızlar başarı yayınlarının bi denmesine girdim igrençti netlerim çok düşük ama takmıyorum konu bitmedi soru çözmedim benide yansıttıgını düşünmüyorum
meraba ayşegülüm napıyosun canım nasıl gidyo çalışıyomusun tatlım bi de senin düğün nisanda falan mı

Son düzenleme:
çok sağol kuzum
bu arada bugün tatlı prensesim 3. ayını bitirdi mutluluğumu paylaşmak istediimmm allahım isteyen hepinize bu mutluluğu nasip etsin inşaallah

maşallah yeğenimize

kuzum inancını hiçbir zaman yitirme.güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun
seni çok iyi anlıyorum sedefim kolay değil yaşadıkların
mesela alandan dershaneye gitsen akşama kadar dershanede çalışırsın ev ortamından uzaklaşırsın biraz :26:

Selam canlarım.Topiğin kaçağı size bakmaya geldiii.

canım ne oldu yaaa bak aklıma çeşit çeşit şeyler geliyor rabbim yardımcın olsun inşallah....

canlarım dua listemiz bittikten sonra 4444 kere Salât-ı Tefriciye okuyalım mı hayırlısıyla atanmak
için ? bir gün belirleyelim katılmak isteyenler arasında bölüştürelim o gün okuyup bitirelim.
ne dersiniz :26:

ben varıımmmm

herkese hayırlı cumalarrr çalışabilenleerrr(ben çalışamıyorum daa ) kolay gelsin

Cnm ders ders mi gitsem ne yapsam ... gk gy ve eğitim var ,babalar gibi ...:)gülsemmi aglasammı bilmiyorum ..
yada iki ders şeklindemi bitirsem ne tavsiye edersin ..

ne güzel alanın yokmuş sıkı bi programla işi çözersin.. Ders ders git veya iki ders bir arada diyemem sana çünkü sen hangisinde daha verimlisin.. atıyorum sürekli bir hafta aynı dersten sıkılmam ve sıkı bi programla tek derse çalışabilirim dersen ders ders git ama sıkılırım dersen iki ders çalış.. (gk-gy.ten) bir de eğitim dersi at.. kendini bir tart bakalım Nasıl yapabilirsin. Bir de mutlaka programın olsun..

nazife senin için dua edememiştim şimdi yazayım..
100 Ya Rahman
100 El Muhsi
100 El Muhyi
100 El Kadir çektim.. Allah dualarını kabul etsin canım..

Son düzenleme:
Sorularımla geldimmm :)

Kızlar bunlar çıkmış sorular bu arada.

1- Benim altınla doldurduğum hazineyi, torunlarımdan her kim doldurabilirse kendi mührü ile mühürlesin,
aksi halde hazine-i hümayun benim mührümle mühürülensin." diyen padişah kimdir?

A- II. Beyazit
B- II Selim
C- Fatih Sultan Mehmet
D- Yavuz Selim
E- Kanuni süleyman

2- Aşağıdaki sığınmacılardan hangileri Osmanlı- Rus savaşına neden olmuşlardır?

A- Leh milliyetçileri
B- XII. Şarl
C-İspanyadan kaçan yahudiler
D- a ve b
E- hepsi

3- XIX. yy ikinci yarısında İstanbul'a gelen Florence Nightingale aşağıdakilerden hangisinde yaralananlar için Selimiye Kışlasında düzenli ve temiz bir hastane ortamı meydana getirmiştir?

A- Osmanlı Rus savaşı
B-Kırım savaşı
C- Yunan isyanı
D- Mehmet Ali Paşa isyanı
E- Trablusgarp savaşı

kızçeler netten bakmayın he :) yanlışta olsa fikir yürütün.

Mühür Yavuz'un da... Diğerlerini düşünem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…