- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
inşallah rabbim hepimizin dileklerini kabul etsinAsgülcüm bugün sana ya allah ve ya fettah çekebildim rabbim bütün dileklerini kabül etsin inşallah....
yok canım ya ben 3 ay ücretli yaptım bunun son bir ayındada hiç kitap açmadım geri falan değilsin zaten egtmi konu çalışarak bitirdim tekrar edip soru çözmeye başlıcam inş. alan yeni başladı ama zorlanmak ne kelime ölüyorum damga kpsss den izliyip not alıyorum sonra bi de yargıdan bitirip yine soru çözeyim diyorum vakit dar iş çok canımCanim ben biraz panik oldum yaa...
Kk ya gelince gidemiyor um o yüzden az giliyorum. Eğitimde geriyim o zaman demi. Alan nasil gidiyor.çok zorlaniyo musun alanda
rica ederimÇok teşekkür ederim. :)
bence mart sonuna kadar konuları bitir hızlıca nisan mayısta soru bankası haziranda tekrar + deneme şeklinde devam et alan yok sende anladıgım rahat yetişirCnm ders ders mi gitsem ne yapsam ... gk gy ve eğitim var ,babalar gibi ...:)gülsemmi aglasammı bilmiyorum ..
yada iki ders şeklindemi bitirsem ne tavsiye edersin ..
çok sağol kuzumBurakla yalnız kalmak:)sırıtırım kızarırım sanırım
bebekler hastayım nazifeden itibaren dualarını haftaya edicem
net pek elime geçmiyorgelemiyorum
bu gün iklim ege marmara çalıştım 468 soru çözmüşüm toplamda,uyumadan ilke inklaplar yarımdı onuda bitirirsem benden güzeli yok
tuğba00 kuzum dua konusundaki hassasiyetinini çok taktir ediyorum
bu arada bugün tatlı prensesim 3. ayını bitirdi mutluluğumu paylaşmak istediimmm allahım isteyen hepinize bu mutluluğu nasip etsin inşaallah
ikisinden karışık bişeyler yap ablacım, baya güzel bişeyler çıkar ortaya =) bence de sürelerini ortalama olarak yaz sen. kimi ders yarım saat sürüyo, kimisi 1 saatten bile fazla sürüyo. yaz ki planın aksamasın.
ben yargı 5555 i çok beğendim, ama senin şu durumda almana gerek yok bence. zaten elinde 3 tane soru bankası varmış. ben ihtiyacı beğenmedim. uzmanı hiç bilmiyorum, ama pegem çok iyi. pegemi çözersen yargı 5555 e gerek duymazsın. pegem daha öğretici geldi bana. hem konu konu testleri var. hem de çözümleri açıklamalı. daha iyi pekiştirirsin. yargı karma sorulardan oluşuyo ve sadece cevap anahtarı var. yargıyı almak yerine eğitim denemeleri çözsen daha iyi olur bence. hem denemelerde yaptığımız yanlışlar daha akılda kalıcı oluyo
canım benim ya kıyamam. tarih zaten hep tekrar isteyen bi ders. ben de senle aynı durumdayım o konuda. ama matematik için antremanların gününü aksatmamaya çalış bence. gerçi vakit de yok ki, ne desem bilemedim inan.. iyisi mi dershaneyle birlikte gitmeye çalış ve evde dershaneden verilen testleri çöz. ama dershanede dersi dinlerken tam ver kendini ki eve bişey kalmasın. kimileri sadece dersi dinler, ama çok iyi dinler ve kapar konuyu. sen de bunu başarabilirsin. ben de mesela yorgun olduğumda hocayı dinlemezdim, eve gelip saatlerce kendi kendimi yorardım. dershanedeki dersleri tam verimli geçirirsen eve sadece test çözme işlemin kalır. zamandan tasarruf olur. bi de canım işinde hiç vakit bulabilir misin? kimileri işinde ders çalışabiliyo. mesela nette bazı soru siteleri var, oralardan iş yerinde boş olduğunda test çözsen kar kalır. tarih için de cep kitabı alıp işe giderken yolda okuyabilirsin. tabii şartlar uyar mı bilmiyorum canım ya..
inşallah canım benim, sen de öylesin...
amin güzelim.. inşallah bugünün verimli geçmiştir
çok sağol ayşegülüm. bizde de çay ikramı olucak. yemek daha resmi olur kasılırız falan diye çay düşündük =) meyve fikrini çok sevdim. hayırlısıyla düğünü atlat, daha rahat çalışırsın kuzummm
canım benim yaa, aklıma geldikçe dua ediyorum sana =(
oyy maşallahhh.. şimdi tam sevilmeliktir, tosun gibi yanakları vardır, yirim onuuuu
kızlar çok moralim bozuk ya.. hiçbişey iyi gitmiyo, nefret ettim bu evden artık,çekemiyorum, sabredemiyorum. alıp başımı gidesim var, ama maddi güvencen yoksa mahkumsun bazı şeylere.. çalıştım ama hiç umudum yok, bu evde hiç verimli olmuyo. geçen yılın aynısı olursa hiç şaşırmıcam.
bugün vatandaşlıktan 1 video izledim. türkçeden 25 karma soru çözdüm. öyt ilk üniteden 50 soru çözdüm, öğrenme davranışçı yaklaşımdan 100 soru çözdüm. tarihten 1. dünya savaşını tekrar edip 296 soru çözdüm.
Sen bana küs müsün la ?
Selam canlar.Nasılsınız bakalım, görüşmeyeli?
Hoş geldin canım.
hoşbuldum canım sanırım dua sırası senin dün okudum biraz bugünde okuyup yazarım inşallah
Mantarkayacım işte olduğum için sana 66 defa ya celil 66 defa ya fettah çekebildim rabbim gönlüne göre versin.
mantarkayam senin için
50 Yâ Ğaniyyu, yâ Kaviyyu, yâ Kâdiru, yâ Azîz
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 Ya Fettah
100 Ya Vasi
100 Ya Hakim
okudum kuzum Allah tüm dileklerini kabul etsin
kızlar ben geldim. bugünkü kişi için sayısını bilmiyorum ama hep kelime-i tevhid çektim. sabahın 7 sınde staj bir başladı 6 saat ders. sonra da yemek felan derken 3 te de okuldaki derse gittim. meğer ders 3 te değil 4 teymiş.o 1 saati kendime ayırdım ve 9 da dersten çıktım. ancak kendime geliyorum yaa. ikinci öğretim olmak çok zor. haftanın 3 günü bu şekildeyim.
mantarkaya canım ben sana abdest alınca okuyacağım bu iki gün okuyamadım
bu arada kızlar, burak özçivitle asansörde yalnız kalsanız napardınız?
Canım sıkı bir programla çok da iyi bir puan alınır inan bana.
Mantarım zümrem,Rabbim gönlündekileri versin inşallah.
Rengişle dün özelden konuştum ben en son.:44:
Bir şey yap(a)mazdım hacı,başım bağlı benim.
mantarcım lisemizde ilk defa senin duanı aksattım kusura bakma e mi yarın edeceğim Allah izin verirse.
mantarkaya senin için
100 ya ganiyyu
70 ya rahman
50 ya allah, ya rahim, ya kerim okuyabildim allah dualarını kabul etsin inşallah
abdest alayım inşallah hepimiz için inşirah suresini okuyacam kesinlikle okumanızı -sınava kadar ve sınava girerken- tavsiye ediyorum tabi bütün hayatınız bounca zorda kaldığınızda rabbim refaha çıkarır inşallah bu dua ile
Sağ olun kızçelerim dualarınız için.Hepinizin ağzınıza sağlık.Allah kabul etsin inşallah.Amin. Rabbim size bana ettiğiniz duaların kat be kat fazlasını versin inşallah.
Sedef ve Nazife ben de sizler için 200'er Ya Kadir çekebildim, dua ettim.Allah kabul etsin inşallah.Rabbim gönlünüzde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Asgull senin için de bugün 100 Ya Kadir çekip dua ettim.Rabbim kabul etsin inşallah.Tez vakitte dileklerini kabul etsin inşallah.Yarın da dua edeceğim kısmetse senin için.
Bugün davranışçı kuramlara çalışmaya başladım, soru çözdüm.Yarın da aynı konuya devam edip video izleyeceğim kısmetse.:126:
Hepinizi öpüyorum ve iyi geceler dileyip kaçıyorum.
yok la o nerden çıktı :44:
fazla atar yapma la kurtaramayız sonra
yok canım ya bu cok farklı bir şey. bazen bana da oluyor denen şey değil.
yani beteri beteri elbette vardır şükür tabi de şu durumda ben sınavdan bile geçmiş durumdayım
boşvermekle olsa inan boşvermeye calısıyorum da olmuyor işte.
Allah kimsenin başına vermesin
Timam...
Hayırlı Cumalar güzellerim,herkese iyi çalışmalar....
beybiii
hayırlı cumalar fıstıklar
cuma günlerini her anlamda çok seviyorum uğurlu günüm
iyi çalışmalar hepimize
hayırlı cumalar iyi çalışmalar efendim
canlarım dua listemiz bittikten sonra 4444 kere Salât-ı Tefriciye okuyalım mı hayırlısıyla atanmak
için ? bir gün belirleyelim katılmak isteyenler arasında bölüştürelim o gün okuyup bitirelim.
ne dersiniz :26:
canım ne oldu yaaa bak aklıma çeşit çeşit şeyler geliyor rabbim yardımcın olsun inşallah....
Cnm ders ders mi gitsem ne yapsam ... gk gy ve eğitim var ,babalar gibi ...:)gülsemmi aglasammı bilmiyorum ..
yada iki ders şeklindemi bitirsem ne tavsiye edersin ..
Sorularımla geldimmm :)
Kızlar bunlar çıkmış sorular bu arada.
1- Benim altınla doldurduğum hazineyi, torunlarımdan her kim doldurabilirse kendi mührü ile mühürlesin,
aksi halde hazine-i hümayun benim mührümle mühürülensin." diyen padişah kimdir?
A- II. Beyazit
B- II Selim
C- Fatih Sultan Mehmet
D- Yavuz Selim
E- Kanuni süleyman
2- Aşağıdaki sığınmacılardan hangileri Osmanlı- Rus savaşına neden olmuşlardır?
A- Leh milliyetçileri
B- XII. Şarl
C-İspanyadan kaçan yahudiler
D- a ve b
E- hepsi
3- XIX. yy ikinci yarısında İstanbul'a gelen Florence Nightingale aşağıdakilerden hangisinde yaralananlar için Selimiye Kışlasında düzenli ve temiz bir hastane ortamı meydana getirmiştir?
A- Osmanlı Rus savaşı
B-Kırım savaşı
C- Yunan isyanı
D- Mehmet Ali Paşa isyanı
E- Trablusgarp savaşı
kızçeler netten bakmayın he :) yanlışta olsa fikir yürütün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?