2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

ancak ders basına oturdum kısceler
osm.kurulusu tekrarladım sımdı de test cozecegım
artık ne kadar ne calıstıgımı yazacgım buraya
motivasyonum artar belkı

bebişim sabreden derviş muradına ermiş herşey sabır öyle yüreğin temiz ki senin tanımadığım halde bunu hissedebiliyorum şükret rabbimde herzaman afiyet dile birde rızık duası varya onu oku çok işe yarıyor inan ki...yakınlarında kütüphane varsa oraya git orda çalış uzaklaş evden ya da mutlu olmanın yollarını ara mutsuz bir ortamda ders çalışamazsın sedfcim sen evlendiğinde mutlu olacaksın bunu hissediyorum inşallah öylede olur rabbim etrafındaki insanlara hidayet versin inşallah....

öğreten tarihi alan var mı nasıl alsam faydası olur mu ki...

öğreten tarihi alan var mı nasıl alsam faydası olur mu ki...

yav bebişim olmadı bak ne oldu sana nerde bizim hayat dolu arkadaşımızcanım geçiş dönemi bu inşallah atlatacaksın bazen banada oluyor sonra geçi veriyor belki nazar olmuşsundur okut bir kendini beterin beteri var çok şükür kimseye muhtaç değiliz elimiz ayağımız tutuyor amannnn bir daha mı gelcez dünyaya....sat anasını boşver hopaaaaaaa

yok canım ya bu cok farklı bir şey. bazen bana da oluyor denen şey değil.
yani beteri beteri elbette vardır şükür tabi de şu durumda ben sınavdan bile geçmiş durumdayım
boşvermekle olsa inan boşvermeye calısıyorum da olmuyor işte.
Allah kimsenin başına vermesin

Son düzenleme:
Tabi ki program konusunda yardımcı oluruz.:13::13:

Arada oluyor öyle,bugün tatil ver kendine istersen.

Cnm ders ders mi gitsem ne yapsam ... gk gy ve eğitim var ,babalar gibi ...:)gülsemmi aglasammı bilmiyorum ..
yada iki ders şeklindemi bitirsem ne tavsiye edersin ..

canım benim iyi olacaksın ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…