ben şuan maddi hiçbir şey istemiyorum atanmaktan evlenmekten bile geçtim ki bunlar en istediğim şeylerdi hayatımda
ahh öyle bi imkan olsaa size bütün dertlerinizi unuttururduk teyzeleri sıkmayın canlarınzı inanın tamamen imtihan dünyasında yaşamamızla alakalı biraz bakındım yazdıklarınıza da bazılarını bende yaşadım ama onları atlatınca başka şeyler çıkıyo o yüzden hamd edip dua etmekten başka çaremiz yok RABBİM BÜTÜN İMTİHANLARIMIZI(HEM MADDİ HEM MANEVİ) VERMEMİZİ NASİP ETSİN HEPİMİZE HUZUR VERSİN İNŞAALLAH HAYIRLI GECELER
ben şuan maddi hiçbir şey istemiyorum atanmaktan evlenmekten bile geçtim ki bunlar en istediğim şeylerdi hayatımdaşu ruh halim düzelsin yeterki vallahi hepsinden zor. önceden neye şikayet ettiysem şimdi hepsini arıyorum
Neyse canım iyi geceler
canım sadece bi tavsiye normalde kılar mısın bilmiyorum ama beni böyle durumlarda çok rahatlatır
[ı]
allah kabul ederse kılıyorum hep canım[/ı]
anladım canım allah yar ve yardımcın olsun inşaallah
sınava kadar 3 maymunu oynıcaz da, asıl sınavdan sonrası da düşündürüyo beni badem. Allah korusun bi de atanamama ihtimali var ki, ondan sonra karanlık bi boşluk
ahh öyle bi imkan olsaa size bütün dertlerinizi unuttururduk teyzeleri sıkmayın canlarınzı inanın tamamen imtihan dünyasında yaşamamızla alakalı biraz bakındım yazdıklarınıza da bazılarını bende yaşadım ama onları atlatınca başka şeyler çıkıyo o yüzden hamd edip dua etmekten başka çaremiz yok RABBİM BÜTÜN İMTİHANLARIMIZI(HEM MADDİ HEM MANEVİ) VERMEMİZİ NASİP ETSİN HEPİMİZE HUZUR VERSİN İNŞAALLAH HAYIRLI GECELER
ne güzel senin bir düzenin bir evladın var. Ne bileyim herşeyin hayırlısı artık
ikisinden karışık bişeyler yap ablacım, baya güzel bişeyler çıkar ortaya =) bence de sürelerini ortalama olarak yaz sen. kimi ders yarım saat sürüyo, kimisi 1 saatten bile fazla sürüyo. yaz ki planın aksamasın.
ben yargı 5555 i çok beğendim, ama senin şu durumda almana gerek yok bence. zaten elinde 3 tane soru bankası varmış. ben ihtiyacı beğenmedim. uzmanı hiç bilmiyorum, ama pegem çok iyi. pegemi çözersen yargı 5555 e gerek duymazsın. pegem daha öğretici geldi bana. hem konu konu testleri var. hem de çözümleri açıklamalı. daha iyi pekiştirirsin. yargı karma sorulardan oluşuyo ve sadece cevap anahtarı var. yargıyı almak yerine eğitim denemeleri çözsen daha iyi olur bence. hem denemelerde yaptığımız yanlışlar daha akılda kalıcı oluyo
canım benim ya kıyamam. tarih zaten hep tekrar isteyen bi ders. ben de senle aynı durumdayım o konuda. ama matematik için antremanların gününü aksatmamaya çalış bence. gerçi vakit de yok ki, ne desem bilemedim inan.. iyisi mi dershaneyle birlikte gitmeye çalış ve evde dershaneden verilen testleri çöz. ama dershanede dersi dinlerken tam ver kendini ki eve bişey kalmasın. kimileri sadece dersi dinler, ama çok iyi dinler ve kapar konuyu. sen de bunu başarabilirsin. ben de mesela yorgun olduğumda hocayı dinlemezdim, eve gelip saatlerce kendi kendimi yorardım. dershanedeki dersleri tam verimli geçirirsen eve sadece test çözme işlemin kalır. zamandan tasarruf olur. bi de canım işinde hiç vakit bulabilir misin? kimileri işinde ders çalışabiliyo. mesela nette bazı soru siteleri var, oralardan iş yerinde boş olduğunda test çözsen kar kalır. tarih için de cep kitabı alıp işe giderken yolda okuyabilirsin. tabii şartlar uyar mı bilmiyorum canım ya..
kızlar çok moralim bozuk ya.. hiçbişey iyi gitmiyo, nefret ettim bu evden artık,çekemiyorum, sabredemiyorum. alıp başımı gidesim var, ama maddi güvencen yoksa mahkumsun bazı şeylere.. çalıştım ama hiç umudum yok, bu evde hiç verimli olmuyo. geçen yılın aynısı olursa hiç şaşırmıcam.
bugün vatandaşlıktan 1 video izledim. türkçeden 25 karma soru çözdüm. öyt ilk üniteden 50 soru çözdüm, öğrenme davranışçı yaklaşımdan 100 soru çözdüm. tarihten 1. dünya savaşını tekrar edip 296 soru çözdüm.
bu arada bugün tatlı prensesim 3. ayını bitirdi mutluluğumu paylaşmak istediimmm allahım isteyen hepinize bu mutluluğu nasip etsin inşaallah
tatlım en geride benim rehberlik hariç egtm bitti gkgy dende dersane ile birlikte gidiyorum cografya bitti alanada 1 hafadır video derslerle başladım bakalım bu arada sen nerelerdesin hiç gelmiyosunHanimlar merhaba. Eğitim bilimlerinde hangi dersleri bitirdiniz. Gelisim ve oytm bunca sabrın mü bitti. Gk gy bitti sayilir. Alana hic baslamadim
Geri miyim sizce
bu arada bugün tatlı prensesim 3. ayını bitirdi mutluluğumu paylaşmak istediimmm allahım isteyen hepinize bu mutluluğu nasip etsin inşaallah
ikisinden karışık bişeyler yap ablacım, baya güzel bişeyler çıkar ortaya =) bence de sürelerini ortalama olarak yaz sen. kimi ders yarım saat sürüyo, kimisi 1 saatten bile fazla sürüyo. yaz ki planın aksamasın.
ben yargı 5555 i çok beğendim, ama senin şu durumda almana gerek yok bence. zaten elinde 3 tane soru bankası varmış. ben ihtiyacı beğenmedim. uzmanı hiç bilmiyorum, ama pegem çok iyi. pegemi çözersen yargı 5555 e gerek duymazsın. pegem daha öğretici geldi bana. hem konu konu testleri var. hem de çözümleri açıklamalı. daha iyi pekiştirirsin. yargı karma sorulardan oluşuyo ve sadece cevap anahtarı var. yargıyı almak yerine eğitim denemeleri çözsen daha iyi olur bence. hem denemelerde yaptığımız yanlışlar daha akılda kalıcı oluyo
canım benim ya kıyamam. tarih zaten hep tekrar isteyen bi ders. ben de senle aynı durumdayım o konuda. ama matematik için antremanların gününü aksatmamaya çalış bence. gerçi vakit de yok ki, ne desem bilemedim inan.. iyisi mi dershaneyle birlikte gitmeye çalış ve evde dershaneden verilen testleri çöz. ama dershanede dersi dinlerken tam ver kendini ki eve bişey kalmasın. kimileri sadece dersi dinler, ama çok iyi dinler ve kapar konuyu. sen de bunu başarabilirsin. ben de mesela yorgun olduğumda hocayı dinlemezdim, eve gelip saatlerce kendi kendimi yorardım. dershanedeki dersleri tam verimli geçirirsen eve sadece test çözme işlemin kalır. zamandan tasarruf olur. bi de canım işinde hiç vakit bulabilir misin? kimileri işinde ders çalışabiliyo. mesela nette bazı soru siteleri var, oralardan iş yerinde boş olduğunda test çözsen kar kalır. tarih için de cep kitabı alıp işe giderken yolda okuyabilirsin. tabii şartlar uyar mı bilmiyorum canım ya..
inşallah canım benim, sen de öylesin...
amin güzelim.. inşallah bugünün verimli geçmiştir
çok sağol ayşegülüm. bizde de çay ikramı olucak. yemek daha resmi olur kasılırız falan diye çay düşündük =) meyve fikrini çok sevdim. hayırlısıyla düğünü atlat, daha rahat çalışırsın kuzummm
canım benim yaa, aklıma geldikçe dua ediyorum sana =(
oyy maşallahhh.. şimdi tam sevilmeliktir, tosun gibi yanakları vardır, yirim onuuuu
kızlar çok moralim bozuk ya.. hiçbişey iyi gitmiyo, nefret ettim bu evden artık,çekemiyorum, sabredemiyorum. alıp başımı gidesim var, ama maddi güvencen yoksa mahkumsun bazı şeylere.. çalıştım ama hiç umudum yok, bu evde hiç verimli olmuyo. geçen yılın aynısı olursa hiç şaşırmıcam.
bugün vatandaşlıktan 1 video izledim. türkçeden 25 karma soru çözdüm. öyt ilk üniteden 50 soru çözdüm, öğrenme davranışçı yaklaşımdan 100 soru çözdüm. tarihten 1. dünya savaşını tekrar edip 296 soru çözdüm.
canım bendeki pegem çözümlü değil ya normal ihtiyacın aç konu kapa sorusu nası acep bilen varmı uzmanınkide sistematik sb
aman sanki çok vaktim var yargıyı çözersemde bunlar öyle kalacak çözemicem neyse canım şu rehberliği bitirip hemen başlayayım pegemden yinede
tatlım planımı yaptım karıştırıp sabah 9-12 arası 3 saat ders (en verimli saatlerim )
öglen 1 saat ders (en verimsiz anlarım ) 1 saat ya da yarım saat soru
akşamada 2 saat ders
hem sade hemdolu bi gün inşallah amacım 6 saat ders gün içinde saatleri çok önemsemiyorum
tatlım umutsuzluga kapılma ben sana çok inanıyorum bunca sabrın mükafatını bu yıl alıcaksın bırakma kendini yeter ne olursa tamam mı
ayy şirinleşmeye başlamıştır şimdibenimkide 9. haftasını bitircek teyzesi üzüm kadar bişi ama napalım
tatlım en geride benim rehberlik hariç egtm bitti gkgy dende dersane ile birlikte gidiyorum cografya bitti alanada 1 hafadır video derslerle başladım bakalım bu arada sen nerelerdesin hiç gelmiyosun
ayy şirinleşmeye başlamıştır şimdibenimkide 9. haftasını bitircek teyzesi üzüm kadar bişi ama napalım
ayy çok heyecanlı gerçi her dönemi ayrı heyecanlı allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
cupkek Maşallah torunlarınıda görürüsün inşallah güzel saf duygular bunlar,hayırlısıyla bizlerde yaşasaydık iydi
amin canım rabbim hepinize nasip eder inşaallah
Maşallah torunlarınıda görürüsün inşallah güzel saf duygular bunlar,hayırlısıyla bizlerde yaşasaydık iydi
maşallah kuzumabu sıkıntı ,yoğunluk bence güzel çalışmışsın,kendini derslere vermeye çalış kuzum hem için rahat eder hem zaman geçer gider,düşünme
bu arada soru bankan şu beyazın deneme tadında olan setiyse bende ona başladım verimli bir kitap,bitir onları kuzuşum
altaki bilgiler senin mi ablam ay neler çıkmış,bebeğin her bilgisi var,biz gelene kadar alır yürür teknoloji
bence planın güzel ikinizede uygun,videolarını öğlen izlersin olmadı film gibi:)
erken uyandım ama işler vardı şimdik giriyorum derslere öptüm isteyen herkesi
amin inşallah sanada kolaycacık büyütmeyi nasip etsin RABBİM inşalallahayy şirinleşmeye başlamıştır şimdibenimkide 9. haftasını bitircek teyzesi üzüm kadar bişi ama napalım
ayy çok heyecanlı gerçi her dönemi ayrı heyecanlı allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
amin canım rabbim hepinize nasip eder inşaallah
kızlar 12.00 de deneme varmış yemek yaptım iş yaptım 1 video izledim şimdi 2. yi dinleyip gitcem görüşmek üzere
Canım sıkı bir programla çok da iyi bir puan alınır inan bana.
Mantarım zümrem,Rabbim gönlündekileri versin inşallah.
Rengişle dün özelden konuştum ben en son.:44:
Bir şey yap(a)mazdım hacı,başım bağlı benim.
canım bendeki pegem çözümlü değil ya normal ihtiyacın aç konu kapa sorusu nası acep bilen varmı uzmanınkide sistematik sb
aman sanki çok vaktim var yargıyı çözersemde bunlar öyle kalacak çözemicem neyse canım şu rehberliği bitirip hemen başlayayım pegemden yinede
tatlım planımı yaptım karıştırıp sabah 9-12 arası 3 saat ders (en verimli saatlerim )
öglen 1 saat ders (en verimsiz anlarım ) 1 saat ya da yarım saat soru
akşamada 2 saat ders
hem sade hemdolu bi gün inşallah amacım 6 saat ders gün içinde saatleri çok önemsemiyorum
tatlım umutsuzluga kapılma ben sana çok inanıyorum bunca sabrın mükafatını bu yıl alıcaksın bırakma kendini yeter ne olursa tamam mı
tatlım en geride benim rehberlik hariç egtm bitti gkgy dende dersane ile birlikte gidiyorum cografya bitti alanada 1 hafadır video derslerle başladım bakalım bu arada sen nerelerdesin hiç gelmiyosun
cnm alınırmı diyorsun...yahu bana ne oldu bilmiyorum ..çok umutsuzum ...
gunaydınlar
bugun kursum yok ama dunden berı bır ısteksızım ders calısmaya anlatamam
dun kıtap yuzu acmadım
basımda agrıyordu zaten
su evdende bıktım artık her gun temızlık temızlık temızlık
atanayım hayırlısıyla hıc temızlık yapmıcam tutcam temızlıkcı
ıyıce cıktı sınırlerım tepeme kızlar ya
saat 11.30 ben daha hıc bısey yapmadım
yarın denemem var
sızın calısmalarınızı gordum de ıyı geldı bana
baslarım ıns temzlıkten sonra bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?