2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

senin bölüm neydi?
bir de aklıma takıldı hiç çalışmadın mı bugüne kadar :26:

cnm benim bölüm giyim öğretmenliği ...bu zamana kadar çalıştım ama (geçen kps den 75 alacak kadar )amma velakin unuttum
ama öyle böyle değil ..:)cidden unutmuşum şimdiyse bu yıl bebek arayışı ,doktordu muayeneydi ,moral bozukluğuydu derken son 4 aya geldim işte çok uzgunum

yani gecen yıl çalıştın 75aldın ama bu sene hiç çalışmadın doğru anladım değil mi?
ya şu yüzden soruyorum hani çalışmaman için bir sebep mi oldu saglık sorunu gibi?
ben de eylülde başladım da sonra sağlık sorunlarımdan bıraktım 2,5 3 haftadır çalışamıyorum belki daha fazla:26:

canım bnm de dediğim gibi 2 yıldır bebeğim olmuyordu .. bu 3 aydır falan tedaviye gidiyorum ...hastane işleri vs derken ..durum bu yani .. toparlayamıyorum ..bundan sonrada inan konular yetişirmi ?yada 80 almam lazım .. alabilirmiyim bilmiyorum

yani Allahtan ümit kesilmez canım,alan sınavın yok sanırım
bence yapılır yaa ama yapılması da senin çalışmana bağlı.
ne diyim Allah yardımcın olsun

yani Allahtan ümit kesilmez canım,alan sınavın yok sanırım
bence yapılır yaa ama yapılması da senin çalışmana bağlı.
ne diyim Allah yardımcın olsun

inş ...sende salma bnce kendini ... erken başlamışsın çalışmaya zaten .. boşa gitmesin çalışmaların .son kez asıl

herkese iyigeceler sadece rapor verip yatacağım :) coğrafyadan iklim ve bitki örtüsüne çalıştım 160 soru çözdüm
matematikten karma 80 soru çözdüm.
sözel mantık 30 soru
benlik bu kadar. roman olarak da ( elif şafak iskender ) aldım elime bakalım kaç günde bitcek

canlarım hepinizi çok özlüyorum, nişan koşuşturmasından dolayı giremiyorum. dün hiç çalışamadım, bugün de gündüz işim vardı, akşam tarihten 62 soru, coğrafyadan 220 soru çözdüm. bi kaç sorum da var size.. badeeeeeğğğ sorularını okuyunca kal geldi
gene moralim bozuk kızlar ya onurların üni 3 ün 1. döneminden itibaren seçmeli dersleri hep 1 er tane eksik seçtirmişler. bu dönem bunu bi hoca yeni farkediyo, toplamda bi 20 kredilik eksik dersleri var yani. eğer bunun çözümünü bulamazlarsa tüm okulun 4. sınıflarını birer dönem daha uzatıcaklarmış. yani bu kadarına da pes yani. sonra okul olarak şikayette bulunmuşlar. çünkü bir sürü kişi kpss için dershaneye gidiyomuş. ama bu almadıkları 20 kredilik dersler gözüktüğü için, diploma çıkmıyomuş. o yüzden de ya hepsini almış gibi gösterip herkesi geçirceklermiş, ya da okulu uzatcaklarmış. okulu uzatmaya, onca öğrencinin geleceğiyle oynamaya cesaret edemezler gibime geliyo ama belli de olmaz.

canlarım sorular şunlar
Eki Görüntüle 989588 Eki Görüntüle 989589 Eki Görüntüle 989590 [/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

sedefim inşallah almış gibi gösterirler dersleri.boşu boşuna uzatmasınlar okulu
alan için de uzaktan eğitim alman iyi olur kuzum

Kızlar bügün hatim indirdik ve ilk sayfayı açıp herkedin adını ve dileğini okudum. Rabbim kabul etsin herkesin duasını

Allah razı olsun canım
Ballı böreklerim 10 saat dersten geldim ölüyoomm.

Çoğğ özledim sizi.

17 Ocak ta kilom..... 57.8

22 Şubat ta kilom.... 54.6

maşallah kuzum
kilo verince resim koyacaktınız cupkekle yanlış hatırlamıyorsam

Son düzenleme:

İnşallah bu yönde duamızı edelim canım.Moralini yüksek tutmaya çalış olur mu..Herkesin bir imtihanı var.Benim de bazı problemlerim vardı geçmişte o kadar büyük gelirdi ki bana sanki dağ yüklenmiş gibi.Ama herkesin bir derdi var ve bu hayat öyle ya da böyle geçecek.İNşallah bu günler de geçecek ve sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlada kavuşacaksınız...
Biraz da olsa aşinalığın varsa geç kalmamışsın bence.Benim tarihte bir birikimim vardı o yüzden pek bakmadım bu sene ama bir arkadaşım var hiç bakmıışlığıda yoktu tarih çalışmaya yeni başladı senin gibi.Mesela internete konulan videolardan izliyor.Mehmet Yetgin diye birinin.Bir de facebookta kpss teknik diye bir sayfa varmış orada soru paylaşıyorlarmış,onları çözüyor.İyi oluyor diyor.

nathalim ne zaman geliyorsun tekrar :84:

Bdv'ye konu açicim...

Zaten evvelden birlikte konuştuğumuz bir konuydu ama ben sıkıştım yine.

Yorumlarınızı beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…