- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
ben bir iyi olayım yoklama alacam topikte
Misafirler geldi mi ?
ay 11bucukk gibi geldiler babamı da alıp gittiler
sonra 12 gibi geldiler sabah da gittler
senin bölüm neydi?
bir de aklıma takıldı hiç çalışmadın mı bugüne kadar :26:
cnm benim bölüm giyim öğretmenliği ...bu zamana kadar çalıştım ama (geçen kps den 75 alacak kadar )amma velakin unuttum
ama öyle böyle değil ..:)cidden unutmuşum şimdiyse bu yıl bebek arayışı ,doktordu muayeneydi ,moral bozukluğuydu derken son 4 aya geldim işteçok uzgunum
yani gecen yıl çalıştın 75aldın ama bu sene hiç çalışmadın doğru anladım değil mi?
ya şu yüzden soruyorum hani çalışmaman için bir sebep mi oldu saglık sorunu gibi?
ben de eylülde başladım da sonra sağlık sorunlarımdan bıraktım 2,5 3 haftadır çalışamıyorum belki daha fazla:26:
canım bnm de dediğim gibi 2 yıldır bebeğim olmuyordu .. bu 3 aydır falan tedaviye gidiyorum ...hastane işleri vs derken ..durum bu yani .. toparlayamıyorum ..bundan sonrada inan konular yetişirmi ?yada 80 almam lazım .. alabilirmiyim bilmiyorum
yani Allahtan ümit kesilmez canım,alan sınavın yok sanırım
bence yapılır yaa ama yapılması da senin çalışmana bağlı.
ne diyim Allah yardımcın olsun
Kızlar bügün hatim indirdik ve ilk sayfayı açıp herkedin adını ve dileğini okudum. Rabbim kabul etsin herkesin duasını
Ballı böreklerim 10 saat dersten geldim ölüyoomm.
Çoğğ özledim sizi.
17 Ocak ta kilom..... 57.8
22 Şubat ta kilom.... 54.6
cnm sın ...iyi niyetin için çok çok sağol ...ekinezya bnm daha bebeğim olmadı 2 yıl oldu ...çift rahimli olduğumu öğrendim bu ay polikistik overimde var ...bilhassa sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat için ....
Daha yeni kendime geldim sayılır ...kps ye de yeni çalışmaya başladım (geç kaldım ama )...amma velakin ,tarihin 2.konusundayım ..aklım almıyor yahu nasıl çalıştınız tarihi bana tiyo verirmisin :)çok bilgivar ..deliricemm
Bdv'ye konu açicim...
Zaten evvelden birlikte konuştuğumuz bir konuydu ama ben sıkıştım yine.
Yorumlarınızı beklerim.
önce bize ac konuyu :84:
La iki senedir beyninizi yidim zati...
Açtım da bakalım...Çoğ kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?