o kitabı istiyorum bakalım ne zamana alıpta okurumraporun iyi daha iyi olsun
sedefim inşallah almış gibi gösterirler dersleri.boşu boşuna uzatmasınlar okulu
alan için de uzaktan eğitim alman iyi olur kuzum
Allah razı olsun canım
maşallah kuzum
kilo verince resim koyacaktınız cupkekle yanlış hatırlamıyorsam
Benim kendime bi yol çizmem lazım ama nasıl...
Azıcık daha veriyim öyle koyacam foto...
benim resim var profilde yandanmona taytlı bende mayolu sexi pozlar vermeyi düşünüyoruz du bakalım
yanlız mona normal bir insan ben gibi değilbenim 50 55 bulmam 2-3 ayı bulur
mutlu pazarlartoparlıyorsan sorun yok
rengişimmmmm aydınlat beni bebekimmmm,müzik demiştim ya ben yanlış yaptım
[/B][/FONT][/COLOR]
Mesela ilk bölüme ağırlık versen aynı zamanda alan da çalışsan eğitim zaten yaparsın..İkisi bir zor olabilir de bu alan da beni çok kasıyor.Çok saçma ya.Cnım ben kalori hesabı yapıyorum ve Leslie ile de spor yapıyorum.Karar verdiğin anda daha detaylı anlatırım.
La soruların yazmışım...Üçü de a işte.
Ne demek yaaa,unuttuk gitti hepsini...İç dünyayı sorma gitsin zati... Eh işte içgüveyden hallice...Karar aşamasındayım memurluk mu öğretmenlik mi çıkmazında...
Ne demek kuzum yaaa.
Kızlar dersane yok epeydir.:44::44: Niye gelmiyor ki ? :26:
tatlım sorun ne göremedim geçmişi okudumda bana ya özelden ya burdan yazarmısınSedef'ten haber getirdim.Bir süre teyzesinin yanında kalacakmış annesiyle.Bol bol dua edelim kızçemize.
Soruların cevabı da a imiş.
Hadi ben dersaneye kaçtım.
inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun .bu minikler süpriz yapmayı seviyorlar bende 10 ay bekledim doktor çatlatma ignesi yapalım 1 yılın dolsun dedi o ay geldicanım bnm de dediğim gibi 2 yıldır bebeğim olmuyordu .. bu 3 aydır falan tedaviye gidiyorum ...hastane işleri vs derken ..durum bu yani .. toparlayamıyorum ..bundan sonrada inan konular yetişirmi ?yada 80 almam lazım .. alabilirmiyim bilmiyorum
ya kızlar hepimizin bildiği gibi güneş doğudan doğar ve batıdan batar hiçbir tarihte bu değişmez ki.
Doğuda öğle vaktiyken batıda akşam olamaz :44:
Anlayan varsa anlatıversin
canım dün gece kafam karıştı dataya bende baktım tüm soruların cevabı A.. Kafamı karıştıran bu soru ve sedef'in yayınladığı üçüncü soru şu hepimizin D dediği(21 hazirandaki gündüz süresi)
yani ne olursa olsun batıda yerel saat ileri olamaz dedim.. En son Datanın soruları çok güzel ama cevap anahtarında yanlışlıklar yapılıyor diye kafamı karıştırmak istemedim. Ama istersen hafta sonu kardeşim dersaneye giderken eline vereyim hocasına bi sorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?