2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

50 Yâ Ğaniyyu, yâ Kaviyyu, yâ Kâdiru, yâ Azîz
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 Ya Fettah
100 Ya Vasi
100 Ya Hakim
50 İhlas suresi

okudum sucum senin için.Tüm dileklerin kabul olur inşallah

benim resim var profilde yandan mona taytlı bende mayolu sexi pozlar vermeyi düşünüyoruz du bakalım

yanlız mona normal bir insan ben gibi değil benim 50 55 bulmam 2-3 ayı bulur

mutlu pazarlar toparlıyorsan sorun yok

rengişimmmmm aydınlat beni bebekimmmm,müzik demiştim ya ben yanlış yaptım

[/QUOTE]

siz nasıl tatlısınız öyle cupkekim maşallah

Benim kendime bi yol çizmem lazım ama nasıl...

Azıcık daha veriyim öyle koyacam foto...

bekliyoruz kaptan

siz nasıl tatlısınız öyle cupkekim maşallah

bekliyoruz kaptan
[/QUOTE]

Çok bekletmiyim bari...

Öyleymiş.:44:

Mesela ilk bölüme ağırlık versen aynı zamanda alan da çalışsan eğitim zaten yaparsın..İkisi bir zor olabilir de bu alan da beni çok kasıyor.Çok saçma ya.
Canım bir de atlama ipi nerden alınabilir?
Bdv neresi?

günaydın kızlar perşembe denemem vardı cuma cumartesi pazar da çalışamadım cuma temizlik yaptım cumartesi misafirim vardı pazarda dersaneye gittim geldim bi arkadaş sana ugrayacam dedi karşı binamda sonra eşleride çagırdık birlikte dışardaydılar saolsun yardım etti ama yemekti çaydı derken benim tansiyon 9 a 5 lerde sürününce çok halsiz kaldım
neyse bugün bismillah diyip alana başlıyorum yine

Sedef'ten haber getirdim.Bir süre teyzesinin yanında kalacakmış annesiyle.Bol bol dua edelim kızçemize.

Soruların cevabı da a imiş.

Hadi ben dersaneye kaçtım.
tatlım sorun ne göremedim geçmişi okudumda bana ya özelden ya burdan yazarmısın

inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun .bu minikler süpriz yapmayı seviyorlar bende 10 ay bekledim doktor çatlatma ignesi yapalım 1 yılın dolsun dedi o ay geldi

l bunlar ilk örnegim soruyu yanlış düşünüyoruz sanırsam bakın bunlarda ikinci açıklamam

Güneş doğudan doğar ve ufuk düzleminde yükselmeye başlar. Güneşin en yüksek konumuna ulaştığı tepe noktasında saat 12:00 olur. Bu saatten sonra ufuk düzleminde yavaş yavaş alçalarak batıdan batar. Güneşin bu ufuk düzlemindeki hareketi 21 Mart ve 23 Eylülde aşağıdaki şekilde olduğu gibi gerçekleşir. Saat 06:00 doğan güneş, 18:00′da batar. Her 1 saat 15o açı yapacak şekilde oluşur. Toplamda Güneşin hareketi gündüz 12 saat = 180o açıyı tamamlar.

Yukarıda verilen A, B ve C noktaları ile ilgili yorum yaparken kesin olarak söylenebilecekler,
- A merkezinin yerel saati daha ileridir,
- A merkezinin yerel saati ileri olduğu için en doğuda olan merkezdir,
- Güneş ilk olarak A merkezinde doğar ve batar,
- B merkezinde güneş tepe noktadadır,
- B merkezinde güneş tepe noktasına ulaştığı için saat 12:00′dır,
- C merkezinin yerel saati en geridir.
- C merkezinin yerel saati en geri olduğu için A ve B merkezine göre daha batıda yer alır,
- Güneş son olarak C noktasında doğar ve batar,
- Güneşin ufuk düzleminde en yüksekte olduğu merkez B’dir.

Yukarıdaki şekil verilirken tarih olarak 21 mart yada 23 Eylül tarihinin belirtilmesi durumunda kesin söylenebilecekler,
- A merkezinin yerel saati daha ileridir,
- A merkezinin yerel saati ileri olduğu için en doğuda olan merkezdir,
- Güneş ilk olarak A merkezinde doğar ve batar,
- B merkezinde güneş tepe noktadadır,
- B merkezinde güneş tepe noktasına ulaştığı için saat 12:00′dır,
- C merkezinin yerel saati en geridir.
- C merkezinin yerel saati en geri olduğu için A ve B merkezine göre daha batıda yer alır,
- Güneş son olarak C noktasında doğar ve batar,
- Güneşin ufuk düzleminde en yüksekte olduğu merkez B’dir,

21 Mart – 23 Eylül olduğu için yukarıdakilere ek olarak;
– Bütün merkezlerde güneş 06:00′da doğar, 18:00′da batar (aynı anda değil, kendi yerel saatlerine göre),
– Bütün merkezlerde gündüz süresi 12 saattir,
– Bütün merkezlerde güneş tam doğudan doğar, batıdan batar,

• Şekle açıların ilave edilmesiyle beraber;
  • - A merkezi ile B merkezi arasında 45 derecelik fark vardır. 45 derece 3 saat edeceğinden A noktası B noktasına göre 3 saat ileridir. B’de güneş tepe noktasında (12:00) olduğu için A merkezinde saat 15:00′dır.
    - C merkezi ile B merkezi arasında 45 derecelik fark vardır. 45 derece = 3 saat. C merkezi daha batıda ve B’nin saati de 12:00 olacağından, C merkezinin saati 09:00 olacaktır.
    - A ile C merkezleri arasında 90 derecelik açı farkı vardır. 90 derece = 6 saat fark oluşturur. A’da saat 15:00 dersem C’de saat 6 saat geri (09:00) olacaktır. C’de saat 09:00 dersem A’da saat 6 saat ileri (15:00) olacaktır.
    - A’da güneşin batmasına 3 saat vardır,
    - B’de ölğe vaktidir.
    - C’de güneş doğalı 3 saat geçmiştir.
    Not: 21 mart ve 23 Eylül’ün belirtilmesi çok önemlidir. Bu tarihler dışında gündüz süresi 12 saatten fazla veya az olabilir bu durumda güneş 6′da doğar veya 18′de batar diyemezsiniz.
    bende yayınlayıp anlamaya çalışıcam kızlar bi sosyalciyiş ama anlayamıyorum bu konuyu

cupkek için

68 YA HAMİD,
55 YA MUCİB
201 YA NAFİ
148 YA MUHSİ
100 YA DARR
100 YA ALİM okudum.cnm Rabbim dualarını kabul etsin,tüm dileklerin hayırlısıyla gerçekleşsin umarım

ya kızlar hepimizin bildiği gibi güneş doğudan doğar ve batıdan batar hiçbir tarihte bu değişmez ki.
Doğuda öğle vaktiyken batıda akşam olamaz :44:
anlayan varsa anlatıversin

Son düzenleme:
mantarkaya için

100 ya kadir
100 ya fettah
100 ya rezzak
148 ya muhsi
55 ya mucib [sıze=2][/sıze] okudum cnm rabbim kabul eder inş.

canım dün gece kafam karıştı dataya bende baktım tüm soruların cevabı A.. Kafamı karıştıran bu soru ve sedef'in yayınladığı üçüncü soru şu hepimizin D dediği(21 hazirandaki gündüz süresi)

yani ne olursa olsun batıda yerel saat ileri olamaz dedim.. En son Datanın soruları çok güzel ama cevap anahtarında yanlışlıklar yapılıyor diye kafamı karıştırmak istemedim. Ama istersen hafta sonu kardeşim dersaneye giderken eline vereyim hocasına bi sorsun

kızlar regli olduğum için duayı aksattım. Su'dan itibaren.. abdest alır almaz sizlerinkini de okuyacam kızçelerim..

[sıze=3]nazife için[/sıze]

68 ya hamid
100 ya darr
100 ya rezzak
55 ya mucib
100 ya alim
100 ya kadir

ASGÜL İÇİN

100 YA ALİM
148 YA MUHSİ
55 YA MUCİB
100 YA KADİR
129 YA LATİF

SU222 İÇİN

18 YA HAYY
72 YA BASİT
55 YA MUCİB
100 YA KADİR
100 YA DARR
100 YA FETTAH okudum.

KIZLAR RABBİM DUALARIMIZI BOŞA ÇEVİRMEZ İNŞ..NE DİLEĞİNİZ VARSA HAYIRLISIYLA GERÇEKLEŞSİN

iyi olur canım ya yanlış öğrenmeyelim sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…