- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
herkese iyigeceler sadece rapor verip yatacağım :) coğrafyadan iklim ve bitki örtüsüne çalıştım 160 soru çözdüm
matematikten karma 80 soru çözdüm.
sözel mantık 30 soru
benlik bu kadar. roman olarak da ( elif şafak iskender ) aldım elime bakalım kaç günde bitcek
canlarım hepinizi çok özlüyorum, nişan koşuşturmasından dolayı giremiyorum. dün hiç çalışamadım, bugün de gündüz işim vardı, akşam tarihten 62 soru, coğrafyadan 220 soru çözdüm. bi kaç sorum da var size.. badeeeeeğğğ sorularını okuyunca kal geldi
gene moralim bozuk kızlar yaonurların üni 3 ün 1. döneminden itibaren seçmeli dersleri hep 1 er tane eksik seçtirmişler. bu dönem bunu bi hoca yeni farkediyo, toplamda bi 20 kredilik eksik dersleri var yani. eğer bunun çözümünü bulamazlarsa tüm okulun 4. sınıflarını birer dönem daha uzatıcaklarmış. yani bu kadarına da pes yani. sonra okul olarak şikayette bulunmuşlar. çünkü bir sürü kişi kpss için dershaneye gidiyomuş. ama bu almadıkları 20 kredilik dersler gözüktüğü için, diploma çıkmıyomuş. o yüzden de ya hepsini almış gibi gösterip herkesi geçirceklermiş, ya da okulu uzatcaklarmış. okulu uzatmaya, onca öğrencinin geleceğiyle oynamaya cesaret edemezler gibime geliyo ama belli de olmaz.
canlarım sorular şunlar
Eki Görüntüle 989588 Eki Görüntüle 989589 Eki Görüntüle 989590
selam
tarıhten osmanlı kulture calıstım 2 saat
4 saat daha calısacagım
2.3 gundur cok saldım cunku
mutlu pazarlar sekerler
kuzum tepkisel koşulama duygularla alakalı ya genelde şöyle düşün mesela ehliyetsiz şoför ceza yese bir daha aynı hatayı yapmaz
o kitabı istiyorum bakalım ne zamana alıpta okurumraporun iyi daha iyi olsun
sedefim inşallah almış gibi gösterirler dersleri.boşu boşuna uzatmasınlar okulu
alan için de uzaktan eğitim alman iyi olur kuzum
benim resim var profilde yandanmona taytlı bende mayolu sexi pozlar vermeyi düşünüyoruz du bakalım
yanlız mona normal bir insan ben gibi değilbenim 50 55 bulmam 2-3 ayı bulur
mutlu pazarlartoparlıyorsan sorun yok
rengişimmmmm aydınlat beni bebekimmmm,müzik demiştim ya ben yanlış yaptım
Benim kendime bi yol çizmem lazım ama nasıl...
Azıcık daha veriyim öyle koyacam foto...
kuzum tepkisel koşulama duygularla alakalı ya genelde şöyle düşün mesela ehliyetsiz şoför ceza yese bir daha aynı hatayı yapmaz
ve yahut hırsızlıktan hapiste yatan kişi bir daha hırsızlık yapmaz, yapacağı sıra aklına hapis gelir uzak durur değil mi
yani anlatabildim mi bilmiyorum ama ben böyle düşündüm:26:
o kitabı istiyorum bakalım ne zamana alıpta okurumraporun iyi daha iyi olsun
sedefim inşallah almış gibi gösterirler dersleri.boşu boşuna uzatmasınlar okulu
alan için de uzaktan eğitim alman iyi olur kuzum
Allah razı olsun canım
maşallah kuzum
kilo verince resim koyacaktınız cupkekle yanlış hatırlamıyorsam
Merhaba canım.Hatırlıyor musun 1 ay önce benden pek hoşlanmadın galiba tarzında bir mesaj atmıştım.Sonra 1 ay kadar nete giremediğim için cevap yazamadım.Herkes herkesi sevmek zorunda değildir böyle bir durum çok normal.Acaba bir şey mi yaptım diye de düşünmüştüm.Eğer böyle bir durum olduysa özür dilerim.Çocukça davrandım galiba.Hakkını helal et.
Kızlar ben kendimi toparlayamıyorum,Kendimi iyi hissetmiyorum,Ders çalışamıyorum,Bu yüzden psikiyatriye de gittim 2 ay ilaç kullandım.Sonra doktor bırak dedi iyisin dedi bıraktım.Eskisine göre çok daha iyiyim,sosyal yonlerden de hayat yonünden de fakat tembellik hastası mıyım neyim teşhis koyamıyorum artık.
Sedef'ten haber getirdim.Bir süre teyzesinin yanında kalacakmış annesiyle.Bol bol dua edelim kızçemize.
Soruların cevabı da a imiş.
Hadi ben dersaneye kaçtım.
Kızlar ben kendimi toparlayamıyorum,Kendimi iyi hissetmiyorum,Ders çalışamıyorum,Bu yüzden psikiyatriye de gittim 2 ay ilaç kullandım.Sonra doktor bırak dedi iyisin dedi bıraktım.Eskisine göre çok daha iyiyim,sosyal yonlerden de hayat yonünden de fakat tembellik hastası mıyım neyim teşhis koyamıyorum artık.
İnşallah bu yönde duamızı edelim canım.Moralini yüksek tutmaya çalış olur mu..Herkesin bir imtihanı var.Benim de bazı problemlerim vardı geçmişte o kadar büyük gelirdi ki bana sanki dağ yüklenmiş gibi.Ama herkesin bir derdi var ve bu hayat öyle ya da böyle geçecek.İNşallah bu günler de geçecek ve sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlada kavuşacaksınız...
Biraz da olsa aşinalığın varsa geç kalmamışsın bence.Benim tarihte bir birikimim vardı o yüzden pek bakmadım bu sene ama bir arkadaşım var hiç bakmıışlığıda yoktu tarih çalışmaya yeni başladı senin gibi.Mesela internete konulan videolardan izliyor.Mehmet Yetgin diye birinin.Bir de facebookta kpss teknik diye bir sayfa varmış orada soru paylaşıyorlarmış,onları çözüyor.İyi oluyor diyor.
Çok sağol canım içime dert olmuştu gerçekten mesaj da atamayıncaAsla öyle bir şey yok canım.Kusurum olduysa ben de özür dilerim.Bazı sebeplerden dolayı başta biraz mesafeli duruyorum yeni katılanlara.Ama senin samimiyetine inandım. Tekrar hoş geldin aramıza...
Ben de gitmiştim geçen yıl...Ama inan bu kendini telkin etme meselesi...Netten orman motivasyonu diye arat,ben bi ara onu yapıyordum,çok rahatlatıyordu.
Cupkekim memurluk düşünmeye başladım da...
Evlimisin ekinezya ?hayatın çokmu monoton ?dağıtma kendini ...bize bizden başka çare yokki cnm ...maalesef yine sen istersen herşeyi düzelteceksin cnm ..
sağol cnm .. rabbim sana bana ettiğin duaların kat kat en güzellerini versin inş ..tarih konusundada netten halletmeye başladım cnm ...inş kazanırız hayırlısı ile ..sende canını sıkma ...kaç yaşındasın ?ailenlemi yaşıyorsun
Sedef'ten haber getirdim.Bir süre teyzesinin yanında kalacakmış annesiyle.Bol bol dua edelim kızçemize.
Soruların cevabı da a imiş.
Hadi ben dersaneye kaçtım.
nasıl yapıyorsunuz dıyetınızı
benımde yapmam gerek
hangi sorunun cevabı a? 3 tane soru sormuştu:26:
Çok sağol canım içime dert olmuştu gerçekten mesaj da atamayıncaHaklısın mesafeli durmakta.Benim facebook twitter hiç bir şeyim yok 3 yıl önce facebookum vardı sonra dondurdum.Kardeşim bir hafta önce telefonuma whatsup yükledi.Öyle bir teknolojiye karışmam oldu.Öncesinde de kk ye kaydoldum.Aslında dışarda sosyal görünürüm güleryüzlüyümdür ama iyice kapatmıştım kendimi.Bu sayfayı da çok sevdim.Sizin arkadaşlıklarınızı samimiyetinizi.İşte bir de Leslie sayfasında aktif yazıyordum.Hayatımı yoluna koymaya çalışıyorum.Baksan sorun yok her şey süper gibi ama insanın iç ruh dünyası yok mu her şey orada olup bitiyor zaten.Hoş buldumm:) Olgunlukla karşıladığın, cevap verdiğin için teşekkür ederim:)
İlaç bana iyi geldi aslında başta içmek istemedim doktora da dedim ama 1 hafta sonra karar ver gel dedi ,sonra kabul ettim.İlaç hipofiz bezinin mutluluk hormunu salınımını artırıyormuş galiba bende de karamsarlık had safhadaydı o anlamda çok iyi oldu.Bir silkinip kendime geldim.Ama dediğin gibi insanın kendisinde bitiyor.Telkin etmek kendimizi motive etmek önemli.Bir de kendimde tevekkül ve teslimiyet eksikliği olduğunu da düşünüyorum.Bir de dışarıya hep güçlü ve mutlu görünmek çabası da var.Biraz fazla konuştum galiba:)Orman motivasyonuna bir bakayım.
Sen nasılsın?
hadi ya üzüldüm kuzum..
canım bdv deki konunu okudum ama bizde bu kpss illeti ile uğraştığımız için yanlış yönlendirmek istemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?