2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

tamam canım hafta sonu kardeşimin dersanesi ona vereyim ikisini de sorsun.. Sorduğunda yazayım buraya açıklayarak..

ben sözelci olarak azıcık coğrafya biliyorsam kesinlikle a ve b olamaz yani hiçbir tarihte batıda güneş doğudan önde olamaz

kızlar yarın eşimin dogum günüydü ama okula nöbete yazmışlar bende aceleyle bugün kutlayayım dedim hava çok soguk dışarı çıkamadım evde pasta yaptım
çok güzel bi not yazdım
netten müzik indirdim dogum günü ile ilgili
bebegimizin agzından dogum gününü kutlayan bi mektup yazdım
hediye almaya çıkamadım ayın 24 ü oldugunu 13. 30 da fark ettiğim için
üzerinde aşk yazan bi kartona eski fotograflarımızla bi kalp yapayım diyorum nasıl olur sizce
bi de akşam eşimi dışarı yollayım mumlarla falan odayı süsleyeyim diyorum
sizce nasıl bunlar o benim dogum günümde harika şeyler yapmıştı ama o evde bile olmayacak aksilik işte
fikirleriniz olursa acil bekliyorum

Son düzenleme:

siz süpriz konusunda çooook yeteneklisiniz bence..doğum günü süprizi şahaneydi eşinin mesela.. yakında eczane varsa bi emzik al paket yap hediye et.sen en büyük hediyeyi vermişsin zaten kuzum.hem komik hem sevimli olur..hazırlıklarında güzel..nice yıllarınız olsun inş..

su2222cim sana

100 La ilahe illallah
3 Ayetel Kürsi
3 Amernerrasulü
148 Ya Muhsi
137 Ya Mümin
100 Ya Fettah
150 Ya Kadir
40 İhlas
170 Ya Kuddüs
150 Ya Allah
70 Salavat

okudum tatlım Rabbim kalbine huzur versin bu yıl atanmanı nasip etsin hayırlısıyla amin

Son düzenleme:
sandıktan bi bebiş patiği çıkarıcam tatlım ilk tanıştıgımız yıl öylesine örmüştüm mektupla birlikte onu vericemde o bebişin hediyesi olur neyse ben şu fotolarla bişiyler yapayım aşkıma
teşekürler zümrem iyi dileklerin için

vay vay vayy süper

vay vay vayy süper
bade bak utandırdın bizi
hediyem bebiş patiki olacak eşim erken geldi bişi yapamadım karşı apartmanda arkadaşlar var onu aradım akşam dışarı çagıracak bişey verecem bahanesi ile bende süprizi hazırlıcam inşallah
bu arada dogum günü ayagına 2 saat dışında derste çalışmadım kendimi dövecem

AYYYY süperr yaaa

Canım evde varmış bizim,yani çocuklar atlıyor ya. Oyuncakçıdan ya da çamaşır ipi olabilir.

Bir derdim var köşesi var ya burda kuzum.

Ay ablam sorma kendimi acilen toplamam lazım,yazıyorum özelden.

Oyyyyyyyy.

Ablacım ne güzel düşünmüşsün,boşver bugün de çalışmayıver.

Sağol canım ben pek bilmiyorum da siteyi ondan.Ne derdin varsa çözülür inşallah...

ekinezya dua listesine katılmak istersen ekleyim seni?

kızlar ben bu dua listesi bittikten sonra tekrar başlatalım diyecekim ama sanırım gereken önem verilmiyor :44:
ya da ben öyle hissettim bilemiyorum.

en azından şu liste bitene kadar özverili olalım. zorla elbette kimse dua edemez ama katılmayı gönül rızasıyla istedik hepimiz.

canım anlattığın şeylerde de cevap a olmuyo sanki:44::44::44:

bugünlük izinlisin

kuuzm ben malum dönemdeyim sudan itibaren bitince edicem dualarını

kuuzm ben malum dönemdeyim sudan itibaren bitince edicem dualarını

tamam kızcem
ama ben şahsa yönelik söylemedim yani sanki bir önem vermemezlik oluyor topikte onu sezdim de söyleme gereği hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…