2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

valla tubam aynen öyle. elalem hangi kurum hangi il diye konusurken ben avanak gibi avcumu yaladım depresyona girdim
bu sene böyle olmayacak Allahın izniyle..

inşallah kuzum dualarınızı eksik etmeyin ne olur
etmeyiz kuzum
valla tubam aynen öyle. elalem hangi kurum hangi il diye konusurken ben avanak gibi avcumu yaladım depresyona girdim
bu sene böyle olmayacak Allahın izniyle..

inşallah badem inşallah
Ortaöğretim hayatta inmez oraya.

Kıyamam dedem de aradı şimdi 40 bin diyor. Off şu adamı güldüremedim ya,ona yanıyom.

şiiişşşt güldüreceksin kuzum bu yıl Allahın izniyle
diyorum ya sabredicez

siz inş sınava girceniz atancanız ben daha sınava girmemiş olcam iyi yönden bakın
az kaldı yani ha gayret

Canım tabi ki istiyorum, demiştim de görmedin galiba.
Bence devam etsin kendimize yaptığımız dua dünya için kabul olur mu bilinmez ama birbirimiz için yaptığımız dualar çok önemli bence kabul müjdesi de mevcut ve böyle bir şey yapmakla o kadar iyi etmişsiniz ki.Bir de bencillikten kurtarır bizi kendi adıma söyliyim şu kapitalist dünya insan istese de istemese de kendine çekiyor ve bencil olabiliyoruz

evet canım ben aslında dua listemizi sınava kadar sürdürme taraftarıyım.
zaten bir kişiye 1 ay sonra tekrar sıra geliyor
onun dısında baskasına ettiğimiz duanın hem sevabı hem de aynısı bize de geçiyor.
bu bile duaya teşviktir aslında insanları

o zaman hakkını helal et canım ben bilemedim katılmak istediğini. istemeden es gecmişim. ne dua istediğini de yaz ekleyeyim
ilk sayfayı oku orada acıkladım nasıl olacagını mavi renkli yazıyla

tabi ki öyle.ben de cok sonra anladm varlıgının ne kadar kıymetli oldugunu ama işte bunu keşke bu şekilde anlamasaydık.
hepsinden öte ona bir şey olsa anne ortada kalıyor.

Son düzenleme:

gerçekten yarının neler getireceğini bilmiyoruz. bugün kötü olanın yarın rabbimizin affına mazhar olmayacağını bilemeyiz.
rabbim herşeyin hayırlısını versin bizlere
şeytana uydurup beddua ettirmesin. sonu karanlık birşey beddua. edeni de vuruyor, edileni de...

Son düzenleme:

bu bizdeki vicdanın yerinde oldugunu gösteriyor kuzum
o kadar yaptıklarına rağmen onun için dua etmek kolay değil.
bunu yapabiliyoruz işte. başlarına bir şey gelse yine ilk koşacak da bizleriz.

Son düzenleme:
rengoooo, nokianın çekilişinden 10 adet lumia 925 çekiliş hakkı kazandım :) tabi bu şansla tutar mı o ayrı mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…