- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
olurda az olur öyle çok olmaz. 84ler falan gider ancak. biz yine ardahan mı kars mı deriz
etmeyiz kuzum
inşallah kuzum dualarınızı eksik etmeyin ne olur
valla tubam aynen öyle. elalem hangi kurum hangi il diye konusurken ben avanak gibi avcumu yaladım depresyona girdim
bu sene böyle olmayacak Allahın izniyle..
Ortaöğretim hayatta inmez oraya.
Kıyamam dedem de aradı şimdi 40 bin diyor.Off şu adamı güldüremedim ya,ona yanıyom.
etmeyiz kuzum
inşallah badem inşallah
şiiişşşt güldüreceksin kuzum bu yıl Allahın izniyle
diyorum ya sabredicez
siz inş sınava girceniz atancanız ben daha sınava girmemiş olcamiyi yönden bakın
az kaldı yani ha gayret
bende sendenım keske bızde temmuzda gırsek
ekinezya dua listesine katılmak istersen ekleyim seni?
kızlar ben bu dua listesi bittikten sonra tekrar başlatalım diyecekim ama sanırım gereken önem verilmiyor :44:
ya da ben öyle hissettim bilemiyorum.
en azından şu liste bitene kadar özverili olalım. zorla elbette kimse dua edemez ama katılmayı gönül rızasıyla istedik hepimiz.
Canım tabi ki istiyorum, demiştim de görmedin galiba.
Bence devam etsin kendimize yaptığımız dua dünya için kabul olur mu bilinmez ama birbirimiz için yaptığımız dualar çok önemli bence kabul müjdesi de mevcutve böyle bir şey yapmakla o kadar iyi etmişsiniz ki.Bir de bencillikten kurtarır bizi kendi adıma söyliyim şu kapitalist dünya insan istese de istemese de kendine çekiyor ve bencil olabiliyoruz
üzüm hoşafı içiyom bu saattesen naparsın?
bana yok mu
dişlerimi fırcaladım diye kalkıp yemiyorum ama acıktım :84:
tabi ki öyle.ben de cok sonra anladm varlıgının ne kadar kıymetli oldugunu ama işte bunu keşke bu şekilde anlamasaydık.
hepsinden öte ona bir şey olsa anne ortada kalıyor. zaten annelerimiz çalışan insanlar değil
dışarı hayatını bilmiyorlar.olan onlara oluyor.
rengoooo, nokianın çekilişinden 10 adet lumia 925 çekiliş hakkı kazandım :) tabi bu şansla tutar mı o ayrı mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?