2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

cnm sabah namazından sonra muhakkak vakıa suresini oku...bak gör işlerin nasıl yoluna giriyor ,evinize bereket gelir inş:)

rengina devam etsin dua lar ...başkasının ,heleki birbirini çok tanımayan ama seven lerin duası kabul olur inş ...

mrb kızlar nasılsınız bakalıımm

rengina nasıl oldun canım inşaallah daha iisindir hep aklıma geliyo n dua ediyom senin için

su ve hasret dualarınızı okudum ama sayı olarak yazamıyorum çünkü sayamıyorum canlarım gün boyu okuya okuya dolanıyom unuttum sanmayın yaniii

rengina devam etsin dua lar ...başkasının ,heleki birbirini çok tanımayan ama seven lerin duası kabul olur inş ...
ben de öyle düşünüyorum canım. bu liste bitsin herkesin fikrini alarak yeniden baslatırız inşallah
oy kuzum cok sağol Allah razı olsun
gercekten eskisine oranla cok daha iyi hissediyorum(maaşallah diyeyim kendime)
artık çalışmaya baslayım diyorum ama nerden başlayacagımı bilemiyorum

Son düzenleme:
kızar bu da kocacıkın bana süpriziydi az bile oldu
canım bana saolsun dersaneden çalışkan bi zümrem getirdi bu kitabı 10 sayfa çalışana kadar yoruyo yogun bilgi ile ama mantıgını kavrıyorum gibi .aynen kuzum durmuyorum sonra tansiyon düşüyor dünde yaptım süprizi sonra koltukta halsizlikten uyyyakalmışım arkadaş 2013 mezunu canım kitap yeni muhtemelen ben fotokopi yaptırdım bi de data soru bankası güzelmiş tatlım ayrıca alandan ihtiyaçta yaprak test çıkarmış

Nil, ne güzel olmuş ne romantik bir gece olmuştur bende istiyorum
bulcaksınız en kısa zamanda kızçeler evrene pozitif enerji yollayın

bu bitsin yargıya başlıcam kuzum mart sonuna kadar tüm konularım bitcek inşalllah
hasret için

100 YA KADİR
100 YA ALİM
100 YA FETTAH
148 YA MUHSİ
55 YA MUCİB
100 YA MUSAVVİR
100 YA DARR
172 YA LATİF de bir iş bulsun ve tüm dileklerin gerçekleşsin inş..
tatlım bu duaları ayrıntılı olarak bana msj atarmısın bi de ne için hangisi okunacak

çok güldürdün beni çatlak

morisim askolsun niye çekiniyorsunuz ya o kadar mı sert görünüyorum
kuzum hiç kitabım da yok roman niyetine ya bakalım ne yaparım.

nilcim cok güzel olmus masan cok begendim Allah bozmasın

iyi dilekleriniz için saolsun kızlar çok teşekürler en kısa zamanda sizede nasip olsun

bu arada alan çalıştım baya akşamada devam edecek inşallah

Son düzenleme:
hasrett senin için
100 La ilahe illallah
100 Ya Kadir
100 Ya Fettah
70 salavat
40 ihlas
148 ya Muhsi
3 Ayetel Kürsi
3 Amenerrasulü
137 Ya Mümin
100 Ya Darr

okudum canım Allah ne dileğin varsa versin inşallah bu yıl atanmanı nasip etsin amin

güzel günler çok yakında hepimiz için morisicim bak ben 7 yıl sonra evlendim eşimle bu yıl 9 yıl olacak anlıcan güzel günler hop diye gelmedi sabredin hepsine ulaşacaksınız inanıyorum

Allah'ım daha da güzel günler göstersin ablam

çok güldüm ya
inşallah kuzum yakın zamanda hayallerimiz gerçek olacak iyi düşünelim iyi olsun dimi hakkında hayırlısı olsun canım..
kuzum sedef nasıl morali falan bana özelden yazabilir misin? aklım onda..

morisim askolsun niye çekiniyorsunuz ya o kadar mı sert görünüyorum
kuzum hiç kitabım da yok roman niyetine ya bakalım ne yaparım.

nilcim cok güzel olmus masan cok begendim Allah bozmasın

kuzum sertlik değil de üzerinde baskı varmış gibi hissedersin diye çekindim.. Ama inan iyiliğin için diyoruz kuzum..

kızlar hangi dersten neyi tekrar etmediysem tek tek yazdım.. Bu hafta program geliştirmeye de başladım. İnşallah cumaya kadar hem eksiklerimi tamamlamayı hemde programı bitirmek istiyorum.. Mart ayına sadece geometri ve olasılık kalmasını istiyorum.. işte benden böyle..
hepinize verimli günler dilerim..

Son düzenleme:

cok saol canım allah razı olsun

kızlar cok saolun tekrar tekrar allah razı olsun
bugun kursa gıdıp geldım ne kadar verımlı olduysa ıste
sımdıde azcık bugunun tekrarını yapmalıyım
gorusuruz

kızlar cok saolun tekrar tekrar allah razı olsun
bugun kursa gıdıp geldım ne kadar verımlı olduysa ıste
sımdıde azcık bugunun tekrarını yapmalıyım
gorusuruz

Kuzum inşallah eşin kısa zamanda hayırlı bi iş bulur,sen moralini yüksek tutmaya çalış.

Ben de Yasin,Vakıa,Cuma,Mülk,Nebe,Duha,İnşirah,Tin surelerini okudum canım.

kuzum sen arapcasını mı okuyorsun?
ya ben osmanlıcaya alışık oldugum için arapca kurallarla okuyamıyorum mesela osmanlıca daha kalın harflerle okunuyor.
arapcaya cevireyim derken de 1 saatimi alıyor mesela yasin okumak.
latince okumak da olmaz ne yapıcam ben ya

Evet hayatım Arapça şükür.

Allah Allah aslında pek fark bence,niye öyle oluyor ki sende ?:44:

Evet hayatım Arapça şükür.

Allah Allah aslında pek fark bence,niye öyle oluyor ki sende ?:44:

cok farklı değil de kuzum mesela bazen e.ler a okunuyor osmanlıcada.
ya da ben öyle alıstım bilmiyorum.

Ben mesela 7 yaşında öğrendim Kuran okumayı,Osmanlıca da bana çok zor gelmişti.

Ağlıyordum ilk başta okuyamıyorum diye.

kuzum ben de cok küçükten biliyordum okumayı ama üstüne osmanlıca öğrenince geriye ket oldu bende galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…