- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
ay yok ya ben o cekilişlere inanmıyorum hiç
yok hacı veriyorlar gerçekten. nokianın yamuk yaptığını pek duymadım. geçenlerde de acer laptop verdi.
gerçi bendeki telefon ama çıkarsa abime veririm
sana mı cıktı laptop
ayy bana asla çıkmaz öyle şeyler
gunaydın kızlar
esım ısten cıkalıdan berı yanı 1 aydır felan
cok sıkıntılı gunler gecırıyoruz
namazıda bırakmıstım
bugun sukurler olsun tekrar kılmaya basladım
hazıranda daha yenı evlendık
ev araba aldık
oduyoruz hepsını
bu sıkıntılar ders calısmamı engellıyor veremıyorum kendımı
kazanmalıyım baska sansım yok kızlar
allahım hayırlısıyla gelsın su sınav hayırlısıyla kazanayım kazanalım
yada olmassa bır ıse gırerım en azından
cok bunaldım
bırde yasaadıgım yerde erkek tarafındanda benım tarafımdanda kımse yok
onun verdıgı sıkıntıda var tabıkı
herkesın turlu turlu problemı var
allahım yanımıda olsun ıns
dualarım sızlerle kursum var bugun
gorusmek uzere
gunaydın kızlar
namazıda bırakmıstım
ev araba aldık
oduyoruz hepsını
cok bunaldım
gorusmek uzere
günaydın hasretçim günaydın kızlar canım umarım tez zamanda geçer sıkıntıların iş konusunda üzüldüm sana sınav + ekstra sıkıntı olmuştur
kızlar dün eşim eve geldi ben saklandım odada mumlar yanıyo ışıklar sönmüş girdi odaya dondu kaldı sen nerdesin noluyo burda diyor garibimsonra geldim yanına bu arada fonda dogum günün kutlu olsun var tuba özerkten neyse dogum gününü kutladım dansettik pastamızı kestik sonra bi paket içinde bebişimizden mektup ve patiği verdim mektubu okurken çok mutlu oldu dünden beri göbişime yapışık geziyo canım benim ay çok güzeldi kızlar hepiciğinize nasip olsun sevdiceklerinizle böyle güzel günler
Eki Görüntüle 995007 Eki Görüntüle 995008 Eki Görüntüle 995009 Eki Görüntüle 995010 Eki Görüntüle 995011 fotolardan ekliyorum size bi kaç tane çektim
güzel günler çok yakında hepimiz için morisicim bak ben 7 yıl sonra evlendim eşimle bu yıl 9 yıl olacak anlıcan güzel günler hop diye gelmedi sabredin hepsine ulaşacaksınız inanıyoruminşallah tez zamanda atlatırsınız bu sıkıntılı günleri kuzum..
ablam ne kadar romantiksiniz siz öyleAllah mutluluğunuzu daim etsin
sabah sabah imrendim ben evlenmek istiyom ya
Rengişim biliyorum sıkıntılı günler geçiriyorsun şöyle yapsan netten biraz uzaklaşıp roman okumaya başlasan(belki de okuyorsundur) yani kitaplarla tekrar haşır neşir olmaya başlasan yavaş yavaş zamanla test kitaplarının başına oturduğunda da inşallah rahatsızlanmazsın.(bunu çok çekinerek yazdım canım umarım kusura bakmazsın)
Monam neye karar verdin? ayyhh SevdaLinki diyecektim
gunaydın kızlar
namazıda bırakmıstım
ev araba aldık
oduyoruz hepsını
cok bunaldım
gorusmek uzere
canlarım şimdi ders çalışmaya geçiyorum öglen doktora gitcez bebişim içinakşamada annemlere geçicem eşim nöbette benimde tansiyon 5 te sürünüyo ne olur ne olmaz
zümrem tubim ve clamantinem bi kitap buldum Eki Görüntüle 995012 bundan çalışıyorum alandan şu 14 derse tavsiye ederim agır ilerliyo ama iyai bi kaitap bu biticede inşallah yargıdan başlıcam çünkü geçen yıl en çok bu drrsler zorladı beni
hadi görüşürüz bal böceklerim gelirim yine
günaydın hasretçim günaydın kızlar canım umarım tez zamanda geçer sıkıntıların iş konusunda üzüldüm sana sınav + ekstra sıkıntı olmuştur
kızlar dün eşim eve geldi ben saklandım odada mumlar yanıyo ışıklar sönmüş girdi odaya dondu kaldı sen nerdesin noluyo burda diyor garibimsonra geldim yanına bu arada fonda dogum günün kutlu olsun var tuba özerkten neyse dogum gününü kutladım dansettik pastamızı kestik sonra bi paket içinde bebişimizden mektup ve patiği verdim mektubu okurken çok mutlu oldu dünden beri göbişime yapışık geziyo canım benim ay çok güzeldi kızlar hepiciğinize nasip olsun sevdiceklerinizle böyle güzel günler
Eki Görüntüle 995007 Eki Görüntüle 995008 Eki Görüntüle 995009 Eki Görüntüle 995010 Eki Görüntüle 995011 fotolardan ekliyorum size bi kaç tane çektim
gunaydın kızlar
namazıda bırakmıstım
ev araba aldık
oduyoruz hepsını
cok bunaldım
gorusmek uzere
canlarım şimdi ders çalışmaya geçiyorum öglen doktora gitcez bebişim içinakşamada annemlere geçicem eşim nöbette benimde tansiyon 5 te sürünüyo ne olur ne olmaz
zümrem tubim ve clamantinem bi kitap buldum Eki Görüntüle 995012 bundan çalışıyorum alandan şu 14 derse tavsiye ederim agır ilerliyo ama iyai bi kaitap bu biticede inşallah yargıdan başlıcam çünkü geçen yıl en çok bu drrsler zorladı beni
hadi görüşürüz bal böceklerim gelirim yine
ıns canım cok saolgünaydın hasretçim günaydın kızlar canım umarım tez zamanda geçer sıkıntıların iş konusunda üzüldüm sana sınav + ekstra sıkıntı olmuştur
saol canım ınshasret, Allah yardımcınız olsun iş bulur inş kısa zamanda
Nil, ne güzel olmuş ne romantik bir gece olmuşturbende istiyorum
cok saol canımhasret için
100 YA KADİR
100 YA ALİM
100 YA FETTAH
148 YA MUHSİ
55 YA MUCİB
100 YA MUSAVVİR
100 YA DARR
172 YA LATİF okudum cnm.Rabbim sıkıntınızı alsın,hayırlısıyla eşin de bir iş bulsun ve tüm dileklerin gerçekleşsin inş..
ıns canım cok saolRomantik gece geçirmek isteyenler ben de dahil tek çözümümüz rüyaya yatmak.1600 km uzakta,Ağustos'a da çok var daha.
Ablacım güzel bir gece olmuş belli...Rabbim daim etsin inşallah,bize de nasip etsin.
Hasretcim dualarımız seninle,Ya Fettah çek çek bol bol,Allah hayırlı bir kapı açar inşallah...
Morisim kuzum p3 zorlucam inşallah.
anca rüyanızda görürsünüz diyosun yani
Görürüz dedim çarpıtma
Kızlar Ön lisansda Osmanlı Devletinin kuruluşu ve yükleşi cıkıcakmı bi site var diyo bir site yok diyor:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?