- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
İşte o kocaman bir soru işareti....
yıl gittiğiyle kalacak biz ömrümüzü çürüttüğümüzle
Allahtan hayırlısı artık. Sürekli düşünüp isyana da girmek istemiyorum. sonuçta bizden daha kötü durumda olanlarda var.
Rengom sıkma kendini kuzum olacakla öleceğe çare olmazmış
Kabullenebilsek daha kolay olacak aslında
bak tam calısmaya niyetlendim tekrar kırıldı hevesim.
ne yaparlarsa yapsınlar artık ne desek boş. zamanında cok sıktım canımı saglıgımdan oldum
kuzum ben kendımı iyi hissedıyorum dıye calısacaktım yarın
al işte hiç heves kalmadı.
Merhabalar kızlar
Bilgisayarım bozulduğu içim telden giriyorum ve geçmişi telden okumak sıkıntılı olduğu için pek okuyamiyorum malesef. Umarım herkesin çalışması verimli geciyordur.
Buraya yazmayali çalışma durumumu bildireyim. Geçen hafta 1 deneme oldun ve iki hafta önce yapilan denemeye göre netim 4 net arttıtoplamda 63 netimi 67 ye çıkardım. çok az henüz ama fazlalasmasina seviniyorum.
Anayasa ve coğrafyayi bitirdimnetlerim çok fazla değil denemede ama tekrarlarimi yaptıkça eksiklerimiz tamamlayıp netlerimi yukseltirim inşallah.
2 haftadır deralerimin olduğu günler 3-4 saat fazla kalıp ders çalışıyorum dershanede. Daha verimli oluyor benim için. Evde kimse olmamasına rağmen ilgim dagiliyor çok fazla. Bir süre böyle devam edeceğim.
kuzum ben kendımı iyi hissedıyorum dıye calısacaktım yarın
al işte hiç heves kalmadı.
seninle alakası yok canım ya illa ki öğrenecektik bu haberlerirengina lütfen sıkma canını .. gerçekten kusura bakma ,moralini bozmak istemedim cnm emin ol ..bende biliyorsunuz dur diye size sorayım dedim ne bilim yahu ..
hevesini kırma ..düşününce ,birilerini atamak zorundalar ...ben abartıyorum bakma bana ..ben hep en kotuyu düşünüp kendimi kanser ederim
eve kuzum ikisine de ugrasayım hangisi olursa artık.takılma, daha kesin bişey yok. bencede dersane öğretmenlerine yapılır size değil
hem sende hem memurluğa girersin hem branşına
rabbim bize merhametini gösterecek inşallah
öyle kuzum hayırlısı olsunRengina birileri basaracak ve lütfen canini sikma bunların arasında sende ol. Çünkü umudunu kaybedenler, sisteme isyan edenler elenecek, daha çok hirslanip çalışanlar kazanacaklar. Sen neden bunlar arasında olmayasin
Bak ben 92 almak için çalışıyorum. Bölümümde 2-3 kadro açılıyor atamalarda bunların arası girmek için calisiyorum. Birileri bunu yapacak, bunu yapan ben olayım istiyorum.
sarfansarı senin bolumun ne ?Allah kolaylık versin cnm ...inş tez elden atanırızda bir daha kps kelamı duymayızRengina birileri basaracak ve lütfen canini sikma bunların arasında sende ol. Çünkü umudunu kaybedenler, sisteme isyan edenler elenecek, daha çok hirslanip çalışanlar kazanacaklar. Sen neden bunlar arasında olmayasin
Bak ben 92 almak için çalışıyorum. Bölümümde 2-3 kadro açılıyor atamalarda bunların arası girmek için calisiyorum. Birileri bunu yapacak, bunu yapan ben olayım istiyorum.
sarfansarı senin bolumun ne ?Allah kolaylık versin cnm ...inş tez elden atanırızda bir daha kps kelamı duymayız
Önlisans gıda teknolojisi
var da hep faiz biniyor
cnm çok faiz binmiyor ..altından kalkılamıyacak kadar değil ,bence krediyi duşunme(ben şuan gecikmeli ödüyorum ) ,sarfansarı arkadaş haklı ...biz neden atananların arasında olmayalım ..iyi düşünelim iyi olsun tatlım
ya inşallah bu yıl alnımızın akıyla atanırız da hiç böyle şeylere can sıkmayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?