2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

50 Yâ Ğaniyyu, yâ Kaviyyu, yâ Kâdiru, yâ Azîz
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 Ya Fettah
100 Ya Vasi
100 Ya Hakim
50 İhlas suresi

okudum hasretçim senin için.Rabbim tüm dualarını kabul etsin

slm kızlar kaç gündür dua okuyamadım kızlar kusura bakmayın ama mantarkayadan itibaren kaldığım yerden duaya devam edeceğim

kızlar şu aday öğretmenlik hakkında ne düşünüyorsunuz ya benim uykularım kaçıyor ...kpss yetmezmiş gibi birde yazılı sözlü çıktı
sizce çokmu endişeleniyorum
yani atandıktan sonra şu yazılı sozlu teranesiyle elenebilirmiyiz

Ben memurluk çalışıyom artık.

Çok kuruntuluyumdur hep en kötüyü düşünürüm.1000 kişide 1 kişi elenirse o da ben olurum.

hazırlıklar bitti sayılır kuzum dün davetiye ve gelinlikle damatlık işini de hallettik çok şükür hafta sonuda ev yerleştirmeye gideceğiz annelerle beraber ondan sonra rahatlamış olacağım inşallah

Oyyy... Hayırlısıyla geçer inşallah o da...

ya keşke bnmde memurluk şansım olsamalesef Allah kolaylık versin cnm .. bnde çok kuruntuluyum

Düz memurluk olur canım ama 85 ve üstünü zorlaman lazım.Aslında sıkı bir çalışma ile yaparsın.

Düz memurluk olur canım ama 85 ve üstünü zorlaman lazım.Aslında sıkı bir çalışma ile yaparsın.

peki cnm bölüm farkediyormu ...ben giyim öğretmeniyim ...inan bir fikrim yok memurluk hakkında ... birde sanırsam yeterli puanı alınca memurluktada başka şartlar aranmıyormu hangi memurluklara atanma şansım var bilmiyorum ben inan

inşallah fıstığımm
memurlukta karar kılmışsın kuzum hayırlısı olur inşallah

Son düzenleme:

yok canım onlar formalite gibi bişey onlardan eleneni ne gördüm ne duydum biz yeterki atanalım

Hayır canım fark etmiyor,4001 kadrosuna her lisans mezunu başvurabiliyor.Ama kadro az veriliyor her atamada 300-500 falan mesela.Bu sebepten puan 85 altına inmiyor hiç. Genel kültürün iyiyse matematikte 15 bile yeter.:13:

inşallah fıstığımm
memurlukta karar kılmışsın kuzum hayırlısı olur inşallah

Sağ ol kuzum hayırlısı neyse o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…