- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
kuzum ben de cok küçükten biliyordum okumayı ama üstüne osmanlıca öğrenince geriye ket oldu bende galiba
Olabilir kuzum ama yaparsın zamanla,Osmanlıca daha zor valla.
slm kızlarkaç gündür dua okuyamadım kızlar kusura bakmayın ama mantarkayadan itibaren kaldığım yerden duaya devam edeceğim
kızlar şu aday öğretmenlik hakkında ne düşünüyorsunuzya benim uykularım kaçıyor ...kpss yetmezmiş gibi birde yazılı sözlü çıktı
sizce çokmu endişeleniyorum
yani atandıktan sonra şu yazılı sozlu teranesiyle elenebilirmiyiz
hazırlıklar bitti sayılır kuzum dün davetiye ve gelinlikle damatlık işini de hallettik çok şükür hafta sonuda ev yerleştirmeye gideceğiz annelerle beraber ondan sonra rahatlamış olacağım inşallahHazırlıklar ne alemde ??
Ben memurluk çalışıyom artık.
Çok kuruntuluyumdur hep en kötüyü düşünürüm.1000 kişide 1 kişi elenirse o da ben olurum.
hazırlıklar bitti sayılır kuzum dün davetiye ve gelinlikle damatlık işini de hallettik çok şükür hafta sonuda ev yerleştirmeye gideceğiz annelerle beraber ondan sonra rahatlamış olacağım inşallah
ya keşke bnmde memurluk şansım olsamalesef Allah kolaylık versin cnm .. bnde çok kuruntuluyum
Oyyy...Hayırlısıyla geçer inşallah o da...
Düz memurluk olur canım ama 85 ve üstünü zorlaman lazım.Aslında sıkı bir çalışma ile yaparsın.
inşallah fıstığımmOyyy...Hayırlısıyla geçer inşallah o da...
Düz memurluk olur canım ama 85 ve üstünü zorlaman lazım.Aslında sıkı bir çalışma ile yaparsın.
kızlar şu aday öğretmenlik hakkında ne düşünüyorsunuzya benim uykularım kaçıyor ...kpss yetmezmiş gibi birde yazılı sözlü çıktı
sizce çokmu endişeleniyorum
yani atandıktan sonra şu yazılı sozlu teranesiyle elenebilirmiyiz
yok canım onlar formalite gibi bişey onlardan eleneni ne gördüm ne duydum biz yeterki atanalım
cnm bu eski yonetmelik değil yeni .. daha yeni kabul edilmiş
peki cnm bölüm farkediyormu ...ben giyim öğretmeniyim ...inan bir fikrim yok memurluk hakkında ... birde sanırsam yeterli puanı alınca memurluktada başka şartlar aranmıyormuhangi memurluklara atanma şansım var bilmiyorum ben inan
inşallah fıstığımm
memurlukta karar kılmışsın kuzum hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?