2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

karacan.ın reklamını duydunuz mu

karacan alcan başarcan

duydum kuzum aha böyle güldüm
evdicek karacan yayınlarını almıştı geçen sene başardı

bizde mi alsak ne yapsak
kuzum senin bildiğin şekerpare tarifi var mı kafaya koydum yapiciimm

Son düzenleme:
Kuzular selam.Bayadır gelemedim buraya kusura bakmayın.Geçmişi okuyamadım ama hepiniz iyisinizdir inşallah.

Asgull senin için yarım kalan duamı ettim.Sana 100 Ya Kadir çektim.Su ve hasret sizlere de 200'er Ya Kadir çektim, dua ettim.Rabbim kabul etsin inşallah.Allah hepinizin ne muradı varsa kabul etsin inşallah.

Bu arada bana dua eden herkese çoook teşekkür ederim.Hepiniz çok sağ olun.Rabbim size bana ettiğiniz duaların kat kat fazlasını versin inşallah.

Çalışmalarıma gelecek olursam çok toparladığım söylenemez ama eskisine göre daha iyi şükür.Alan ve öğrenme psikolojisi çalışmaya devam ediyorum bakalım.Hepsini ne zaman bitirebileceğim?:44:

Hadi güzeller hepinize iyi uykular.Kendinize iyi bakın.Öptüm hepinizi.

patates kızartması olsaydı

kız bu ne şekerpare kızartma ben hamişim bi günde bu kadar canımın çektiği olmadı elosadada var canım kakaolu şekerpare bakmak istersen ya da gel yanıma ben yapayım olur mu

var da hep faiz biniyor
benimkine 2010 dan beri faiz biniyo ama daha kapıya dayanan olmadı kuzum sıkıntı yapma atanırsam devlet bana ben ona atanamazsakta yatlar katlar yok üstümüzde neyi alacak

cnm duanu okumaya başladık ..inş kabul olur rabbim bebeğini huzurlu yuvanda saglıklı sıhhatli ağız tadı ile buyutmek nasip etsin ...:)

cnm duanu okumaya başladık ..inş kabul olur rabbim bebeğini huzurlu yuvanda saglıklı sıhhatli ağız tadı ile buyutmek nasip etsin ...:)

allah razı olsun canım ağzınza sağlık kat be katı sizin dualarınıza sirayet etsin inşaallah

Öğleden beri başım catliyor
Mesajı okuyan ne olur bana 1 dua göndersin.
Biraz iyi olursam cümle bilgisi calisacagim.
Bugün başağrısı tüm günümü berbat etti. Rabbim başka dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…