2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Okurum canım ben birazdan,nane yağı alabilirsin,iyi geliyor onla ovunca.

ya şafi okuyayım canım ben inşallah :38
:

Allah razı olsun kızlar. Eşim zaten geldi corekotu yağıyle biraz masaj yaptı da kendime geldim. Ama dersin yüzüne bakamadim bu akşam

Yarın dershanem yok ama sabah kalıp yine de gideceğim. Çünkü evde ders çalışmıyorum eşim mirin kirin ediyor ama evde çalışmıyorum ne yapayim.

Yarın konuşalım la,ben paylaştığım habere sandım,merak da ettim şimdi.

ya ben ilgi göstermiyomuşum işim düşünce baba diyormuşum bilmem ne açtı ağzını yumdu gözünü sonra söylene söylene gitti işe
ya ben daha napim bilmiyorum ortalıkta görünsem bana sarıyo görünmesem gene bana sarıyo

La cevap versem bizde de her an kavga hazır,geçen alandan iyi bir net yaptım,neden daha çok değilmiş diye atıştık.Geldi gülüyo,git dedim... Hee deyip geçeceğiz ve sabredeceğiz çok zor biliyorum ama inan bana çok az kaldı senin için,sen hayırlısıyla yeni bir düzen kuracaksın.

Ben de öğleye kadar alan çalışacağım. Sonra da kültür bakarım diyorum ama nasip.

Babalara laf yok
Babacigimin bir süredir çarpıntı rahatsizligi varmış. Doktora gitmiş grafik iyi çıkmış. Kalbinin üstüne bir cihaz takmış 24 saat sonra tekrar gitmiş. 1 günde 2 kez teklemis kalbi cihaza göre. Heyete gorunecekmis şimdi kalp ilacı kullanmaya başlayacakmış. Rabbim onları eksik etmesin başımızdan.

Biraz türkçe çalışip sonra gün boyu tarih calisacagim. Dün baş agrisi vardı bugün de burun akıntısı başladi. Burnuma peçete tikadim calisacagim yoksa buldum ağrıdı silmekten

gunaydın kızlar
1 haftadır cok verımsızdım bugun calısacagım ıns
matematık ve tarıh gunum
ıyı calısmalar

Aman çıtırım 4 soru,yüzeysel bak geç.

öyle yapıyorum tatlım da işte sıkıcı meret..

Öğleden beri başım catliyor
Mesajı okuyan ne olur bana 1 dua göndersin.
Biraz iyi olursam cümle bilgisi calisacagim.
Bugün başağrısı tüm günümü berbat etti. Rabbim başka dert vermesin.

geçmiş olsun safranım..inş. toparlarsın..:94:

çünkü ablan ders çalışmakta

:

oyy kuzum sahalara dönmüş çok sevindim

kuzum sevdoşun dediği gibi yüzeysel geç
ben daha hiç bakmadım ama denemelerde pek yanlış yapmıyorum geçen seneki bilgilerim bile yeterli
oluyu

[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

doru söylüyorsun zümrem zaten okuyup geçicem ama hatırlamak adına bakmak gerek...:44:

gunaydın kızlar
1 haftadır cok verımsızdım bugun calısacagım ıns
matematık ve tarıh gunum
ıyı calısmalar

ay cnm ya aklımda bugünlerde hep sen varsın.tanımıyorum seni ama inan sıkıntın sıkıntım oldu..en yakın zamanda hayırlı haberler ver bize emi..sanada iyi çalışmalar

kırıkkale cnm senin için

66 YA MELİK
146 YA MUHSİ
336 YA MUSAVVİR
100 YA FETTAH
120 YA DARR
100 YA ALİM
55 YA MUCİB okudum.Rabbim tüm dileklerini hayırlısıyla kabul etsin inş..

meraba kızlar sabah dersaneye gittim denemeye erken gitmiştim eşim bırakacak diye dersane açılmamış sabah sabah 40 dk yürüdüm mecburen bi yerde açılmamıştı saat 8.00 gibi benim tansiyon düştü yine yorulunca denemeyi tuzlu ayranla çözdüm ama baya halsizim sizler nasılsınız

nil sana özelden msj attım cnm bi ara bakıver
kk dan attıgına baktım canım esmaları yazmışsın faceden falanmı atttın yoksa hayırdır

allah razı olsun arkadaşım inşallah hepimizn...

monam banlanmış ya

ay maşallaahhh bi başladın ya devamı gelir canım çok sevindiimmm

sağolun canlarım dualarınız sayesinde çok şükür

sımdı senın yazını okuyunca bı tuaf oldum
cok saol canım allah razı olsun
gercekten zor donemden buyuk bır sınavdan gecıyoruz
allahım yardımıcımız olsun
tekrardan saol

selam tekrardan
bugun yıne ders calısmadım
derse basladım 3 e kadar calısacaktım
apartmandan komsularım geldı
daha temızlıkte yapmamıstım
normalde her gun evı makıneye cekerım
dersten sonra yaparım dıye dusunmustum
cok utandım yaa bı tanesıyle sureklı gorusuyoruz da
dıgerı ılk defa gelmıstı neyse
sonra onlar gıttı arkadasım rahatsızdı o aradı oraya gıtmek zorunda kaldım
esımde aksam dısarıya cıkalım cok sıkıldım dedı
ve saat bu saat oldu napcam ben boyle bılmıyorum
sımdı gıdeyım azcık olsa calısayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…