- 22 Ağustos 2013
- 664
- 274
- 333
meraba kızlar sabah dersaneye gittim denemeye erken gitmiştim eşim bırakacak diye dersane açılmamış sabah sabah 40 dk yürüdüm mecburen bi yerde açılmamıştı saat 8.00 gibi benim tansiyon düştü yine yorulunca denemeyi tuzlu ayranla çözdüm ama baya halsizim sizler nasılsınız
kk dan attıgına baktım canım esmaları yazmışsın faceden falanmı atttın yoksa hayırdır
monam banlanmış ya
Kızlar hepinize selamlar...3 gündür hastayım bugün daha iyiyim kendimi dinlemeyince..Sinüzitten dolayı baş ağrım oluştu her zaman olur da bu seferki çok acayipti.Regliydim.Bir de kaburgalarım acıyor batıyor.Sırtım ağrıyor.Halsizlikk ..Baya tedirgin oldum kızlar artık gidiyorum galiba dedim ama bugün şükür daha iyiyim..
Renginacım dua isteğimi nasıl belirtcem.
Ders çalışmana sevindim:)
Bugün tüm topiğimiz için az da olsa dua etmeye çalıştım.
33 Ya Allah
33 Ya Rahman
33 Ya Rahim
33 ya Fettah
33 Ya Alim
33 Ya Şafi
33 Ya Kafi
33 Salavat
33 Radıytu billahi Rabben ve bil İslami dinen ve bi Muhammedin sallallahu aleyhi ve sellem nebiyyen ve Rasulen.
Bunları çektim Allah kabul etsin.
geçmiş olsun kuzum..bu bebiş acıların çocuğu oldu sayende yorma kendini ya
esmaları yazdığım msjı diyorum cnm faceden değil..facede ihtiyacın yaprak testi çıktı yazmışsın onu gördüm bende kuzum..önce yargıyla bi giriş yapayım,herkes ona iyi dedi, çözümlü olmasıda öğretici olur.sonra diğer kaynaklara kayıcam inş..yavaşım off hızlanmam lazım:18:
gelsin onun erimeyen poposunabi kötek de benden.. hiç uslu durmasın aman
esmaları yazdığım msjı diyorum cnm faceden değil..facede ihtiyacın yaprak testi çıktı yazmışsın onu gördüm bende kuzum..önce yargıyla bi giriş yapayım,herkes ona iyi dedi, çözümlü olmasıda öğretici olur.sonra diğer kaynaklara kayıcam inş..yavaşım off hızlanmam lazım:18:
kırıkkalecim ya ben bugün biraz daha çalışmaya ısınayım diye senin duanı yetiştiremedim. hatta hep niyetlendim sonra bir şey cıktı edemedim yarın etsem kabul eder misin:18::18:
konu dısı mesajdan 2 gün banlanmış kızce
ayy haklıymış ama yazdıklarında..ne kadınlar var ya, milletin anneliğinin derdi sana düştü sanki..
kırıkkalecim ya ben bugün biraz daha çalışmaya ısınayım diye senin duanı yetiştiremedim. hatta hep niyetlendim sonra bir şey cıktı edemedim yarın etsem kabul eder misin:18::18:
konu dısı mesajdan 2 gün banlanmış kızce
anacım o kpss ci ananın bebişi tabi acı çekecek garibim bi tekmelemeye başlasın saydıracak bana yeter diye
valla kuzum hamiş oldum olalı hiç yerimde durmadım sayılır
tatlım esmalar geldi çok saol tekrar.alanı kolayladınmı sorubankası bakıyosunda .tatlım datayıda bi arkadaş fotokopi yaptırmış 17 tl fiyatı 8 e gelmiş yaşadıgın yerde imkanın varsa öyle yap bence.ihtiyacıda geçen gördüm yargının gecen yılki var bendede hele bi bitsin bissürü bissürü alcam
yok yok bu kızda ceza bagımlılık yaptı ona burası dışında yasaklayalım kk yı
ama hakkıyla banlandı nikom anlı şanlı girdi mapısa
konu sahibi haksızdı
biçok kişi banlanmış o konudan dolayı..monaada iyi demiş çıtırıım benim
o zaman bizim buraların deyimiyle ALLAH INA KURBAN SEVDALİNKA
konu sahibi haksızdı
faceden mi canımısımlerınızı atsanıza kızlar bana sakıncası yoksa eklıyeyım sızı
konu sahibi haksızdı
o zaman bizim buraların deyimiyle ALLAH INA KURBAN SEVDALİNKA
rengiş yorumuna bayıldım, ne sevimli yazmışın öyleöpüyorum canım, iyi geceler
kızlar ben calısmalarımı yazmam genelde ama bu aralar ısınan kadar yazayım diyorum:18:
alan çalıştım.
tarih tekrar ve 70 soru, öyt tekrar ve 50 soru, program tekrar ve 50 soru,öğrenmeden de 75 soru çözdüm.
şimdilik idare eder heralde:18:
kuzum yerim seni iyi geceler
Masallah rengina
Bende 40 soru cümle bilgisi birazda tarih çalıştım. Yarım öğleden sonra derahanede kalıp akşama kadar ders calisip telafi edecem inşallah bugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?