2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

sana da maaşallah canım
başın nasıl oldu:44:
Baş ağrım geçti o gece çok şükür. Sanırım nazar değdi o gün bana. Dershanede yeni yazilan kız yanıma oturmaya başladı telimi karistirirken ben resimlerime bakmak istedi ve bayan resimlerime baktı. Neyse teneffus bitti derse döndüm ki baş ağrım başladı. Yanimda taşıdığım agri kesicimi aldım, hemen ama akşama kadar zor geçti agri. Sonra anladim nazar olduğunu. Kimilerinin nazari hemen degiyor ışte. Kızla ilişkimi hemen kesiyorum artık.

Bugün de felaket burun akintim başladı, grip yani. Bir süre sonra silmekten burnum acıdı be burnuma peçete tıkadı öyle gezdim hep evlendikten sonra çok değiştin odiyor eşim

Kızlar rabbim mutlu huzurlu bir yuva hepinize nasip etsin inşallah. Inanın hicbirsey canınızı yakmıştır eskisi gibi sevdiginiz yanınızdaysa. Olsun mutlu bir yuvam var diyorsunuz

Son düzenleme:
50 Yâ Ğaniyyu, yâ Kaviyyu, yâ Kâdiru, yâ Azîz
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 Ya Fettah
100 Ya Vasi
100 Ya Hakim
50 İhlas suresi

okudum 25kırıkkale71 senin için.Tüm duaların kabul olsun inşallah

belki sevgilisi eşi yoksa ya da mutlu yuvası yoksa da nazarı değmiş olabilir
Allah ona da huzurlu yuva versin inşallah diyeyim tanımıyorum ama

öyle tabi yanında destekçi bir eşin,huzurlu yuvan olması gibi var mı hiç :97:

Maşallah canım çok güzel çalışsın hem devamı gelsin hem artsın inşallah..
Günahlarımın örtülmesi ve günahlarımın affı için,şifa için,kpssyi kazanmak için,hem dünyada hem ahirette mutluluk için dua istiyorum:)

canım çok güzel çalışmışsın maşallah
sevdalinka bizi gözetliyosun mapustan görüyorummmm

gunaydınlar
bugun dıger gunlerın acısını cıkarmalıyım
sımdı cay keyfı yapıyorum hemde sıze yazıyorum
11 de dersımın basına oturacagım ınsallah
malımusavırlık sınavı hakkında bılgısı olan var mı kızlar:26:

canım çok güzel çalışmışsın maşallah
sevdalinka bizi gözetliyosun mapustan görüyorummmm
sağol kuzum

inşallah canım sağol
ekledim duanı

Masallah rengina
Bende 40 soru cümle bilgisi birazda tarih çalıştım. Yarım öğleden sonra derahanede kalıp akşama kadar ders calisip telafi edecem inşallah bugunu

maşallah kızlar çalışmalarınıza topicte böyle çalışma raporları görmeyi özlemişim ne yalan söyleyeyim...

afiyet olsun cnm..benim görümcemde hazırlanıyor malimüşavirliğe..onların sınavları daha sık oluyor bildiğim kadarıyla...3-4 ayda bir falan..

kızlar bu sabah neden bilmem çok mutlu uyandım..enerjim sizlerede bulaşır inşallah burdan..öptüm hepinizi bende birazdan ders çalışmaya uçacağım

ağzına yüreğine sağlık canım allah kabul etsin binlerce kat sevabını sana nasip etsin inşallah

renginacım sıkma canını sen yeter ki çalış hiç okumasan da olur tatlım

kızlar her zamanki gibi çalışamıyorum ben en nefret ettiğim dersten yani vatandaşlıktan başladım ama bitiremiyorum b i türlü ya bi soru vardı çok kafama takıldıydı onun cevabını soran oldu mu hocasına falan çatladım meraktan

nilkon canım valla hamilelik falan deme elinden gelenin fazlasını yap bu sene halletmeye bak canım geçen sene ben o hatayı yaptım sen sakın yapma tatlım bebekle imkansız gibi bişey yaaa bu arada allah mutluluğunuzu daim etsin canım ne güzel şeyler yapıyonuz öyleee

ya sizden bişey rica etsem kuzenim çok yeni hamile ve bebeğini kaybetmek üzere nolur bugün cuma dua eder misiniz ona

tatlım nefretle bakma ama vatandaslıga. öyle bakarsın hiçbir verim alamazsın anlamazsın da çalıştıgını.
üstelik inan ki vatandalık tarihten daha güzeldir mesela.
direkt kesin bilgi soruluyor yorumu da yok.
terimlerini bilsen mantıgını anlasan asla unutmazsın. ben gecen yıl cok kısa süre bakmıstım hala aklımdadır çalıştıklarım.
bir de güncel oldugu için daha ilgisini çekiyor insanın. evet zor kısımları var ama her kısmı da zor değil.

ama bana çok zor geliyoooo:18::18::18: şaka bi yana tarih daha zor da onun bilgiler taze olsun diye bundan sonraya bıraktım

Hayırlı cumalar arkadaşlar ..:)Rabiiim dualarınızı kabul etsin
hayırlı cumalar
ama bana çok zor geliyoooo:18::18::18: şaka bi yana tarih daha zor da onun bilgiler taze olsun diye bundan sonraya bıraktım

zor baktıgın için zor gelir canım. hem öyle bitiremezsin de.
bismillah de başla ama sıkılarak değil. diğer dersler gibi gör

kızlar sabah çok kötü olmama ragmen alan çalıştım sonra eşim geldi doktora gittik bizim bebiş içerde fırıl fırıl dönüyo tabi kpss çalışmak ona ayrı bi enerji veriyo şaka bi yana çalışmalarımdan ve hastalıgımdan çok etkilenmemiş yatıp yuvarlanıyo
aynen dediğin gibi bende canımı dişime taktım çalışıyorum elimden geldiğince
bu arada ihtiyacın sen sor ben söyleyime bak tarih vat cog var içinde önyargını kırar

Hayırlı cumalar arkadaşlar ..:)Rabiiim dualarınızı kabul etsin
hayırlı cumalar canım

maşallah yeğenime maşallah

maşallah kuzuyaaa sağol canım bakarım inş

bu arada çoklu alıntı nasıl yapıyonuz ben beceremiyorum daa

kızlar ben 2011 videosu izliyorum da vatandaşlıktan 2010 dan sonra değişiklik var mı?

tmm canım başlıyorum hemeennn

tamam canım başla ben de şimdi vatandaşlıktan test çözüyorum

çoklu alıntı için de alıntı ile cevapla yazısının yanında kare bir şey var ya kimlerden alıntı yapacaksan ona tıkla istediklerinin mesajları alıntılanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…