2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Kendini suçlu hissetme.Boş geçirmek daha kötü.Gün atlamadan yarım saat bile çalışsan,soru çözsen yeter.Hastalık,ölüm gibi durumları ayrı tutuyorum elbette.

Kendini suçlu hissetme.Boş geçirmek daha kötü.Gün atlamadan yarım saat bile çalışsan,soru çözsen yeter.Hastalık,ölüm gibi durumları ayrı tutuyorum elbette.

Minnoşum faceten yazdım. Görmedin mi kı ?

ben senin öğretmen oldugunu sanıyordum canım
o zaman daha vaktin varmış hiç sıkma canını bismillah de otur derse. bir de derse başlamadan la havle çekmek çok işe yarıyor ve 148kez Ya Muhsi okumak.

canlarım alan çalıştım,vatandaşlık konu ve 80 soru, ölçme 66 soru, rehberlik 75 ve gelişim 75 soru çözdüm
gelişim ve rehberlikten cok yanlışım cıktı

ben daha alandan coğrafyaya çalışmadım kuzum ama bu konulara pek takılı
kalmıcam çok çok ayrıntı şeyler sormazlar

canlarım alan çalıştım,vatandaşlık konu ve 80 soru, ölçme 66 soru, rehberlik 75 ve gelişim 75 soru çözdüm
gelişim ve rehberlikten cok yanlışım cıktı

ooy kuzum yanlış yapa yapa öğrenicez sıkma canını

Rehberlik de benim öyle bu ara,öyt de... Birini yapsak birini yıkıyoz.

ya benim oldum olası rehberliğim çok iyi olmadı. 4 ay kamış ben yerimde sayıyorum cok canım sıkıldı

ya da bu pegemin eğitimin de mi sorun var anlamadım ki. mesela evde besledikleri köpeğin üzerinde zıplayan cocugun davranısını sormuşlar. canlandırmacılık şıklarda yok. özelden özele akıl yürütme var. cevap oymuş ben cok şaşırdım ya cevaba :18:

ben daha alandan coğrafyaya çalışmadım kuzum ama bu konulara pek takılı
kalmıcam çok çok ayrıntı şeyler sormazlar

ooy kuzum yanlış yapa yapa öğrenicez sıkma canını

inşallah kuzum ya

La köpek zaten canlı. İyi yerden vurmuşlar ama. Ata ya da eşeğe benzettiği ya da sallanan tüylü oyuncağına benzettiği içindir heralde.

kuzum ama köpek zaten canlı.demek ki oyuncak köpeğin üstünde zıplamış ki
canlı köpeğin de üstünde zıplamaya çalışıyo.özelden özele akıl yürütme doğru yani

La köpek zaten canlı. İyi yerden vurmuşlar ama. Ata ya da eşeğe benzettiği ya da sallanan tüylü oyuncağına benzettiği içindir heralde.

ya canlandırmacılık canlıyla cansızı ayırt edememk ya ben de öyle düşündüm ki zaten canlandırmacılık doğruymus ama özelden özele akıl yürütmenin alt başlığıymış . şıklarda olmadıgı için özelden özele demeliymişiz.

kuzum ama köpek zaten canlı.demek ki oyuncak köpeğin üstünde zıplamış ki
canlı köpeğin de üstünde zıplamaya çalışıyo.özelden özele akıl yürütme doğru yani

o zaman benim kafamda sorun var kuzum cidden
ama acıklamasında canlandırmacılık demiş şıklarda yok diye özelden özele demeniz gerek diyor.

Saçmalamışlar.Elmaya armut mu dicez töbe töbe.

o zaman benim kafamda sorun var kuzum cidden
ama acıklamasında canlandırmacılık demiş şıklarda yok diye özelden özele demeniz gerek diyor.

olabilir kuzum ama ikisinin arasında farklılık var :44:

Sınavda böyle uyuz sormuyolar sıkma sen canını.

mesela şu soru da vardı aşırı hız yapan adamı eleştiren kişiye boşver cesedimiz yakışıklı olur en azından demiş bunun savunma mekanizmasını soruyor.
ben derin düşünüyorum galiba hani normalde yakısıklı değil de hızdan karizması olacak diye düşünmüş demek ki dedim yanlış yaptım

elma şekerlerim ben yatışa geçiyorum
öpüyorum kocaman kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…