- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
ıyı aksamlar herkese
kac gundur cok verımsız gecırıyorum
suara hıc ıcımden gelmıyor calısmak
bugun sadece 96 tane tarıh sorusu cozdum okadar
yarında kursum var
yatayım tv ızlıyeyım ıstıyorum hep
sızler nasılsınız herkes calısıyor masallah
Kendini suçlu hissetme.Boş geçirmek daha kötü.Gün atlamadan yarım saat bile çalışsan,soru çözsen yeter.Hastalık,ölüm gibi durumları ayrı tutuyorum elbette.
Minnoşum faceten yazdım. Görmedin mi kı ?
ben senin öğretmen oldugunu sanıyordum canım
bende karadenızlıyım
sımdı ıstanbul tarafındayım ve gercekten hıc sevemedım buraları
amasrayı tavsıye ederım
kucuk sırın bır kasaba
calısmalarına hayranım msallah canım
ayneeeeeeennnnn
ben esıme hala delı gıbı asıgım ama bazı seyler yoruyor ınsanı ya
masallah ona ragmen calısıyorsun
allahım bebegının bereketını ustunuzden eksık etmesın ıns
sımdı senın yazdıgını okuyunca ıcım ferahladı
bende eylulde gırcem ıns
canlarım alan çalıştım,vatandaşlık konu ve 80 soru, ölçme 66 soru, rehberlik 75 ve gelişim 75 soru çözdüm
gelişim ve rehberlikten cok yanlışım cıktı
Slm güzeller...bugün pek verimli olmadı.temizlik yaptım sonra komşular kahveye geldi derken bu saat oldu..akşam telafi edicem inş..
[sıze=3]tuğbam nilim[/sıze] ya alan coğrafyada bu harita bilgisi konusunu naptınız ben zorlanıyorum soru çözeken..jeolojide iç püskürük dış püskürük kayaçlar falan var ezberlemelimiyiz bunları bilemedim.. soru bankasında sorularda sormuş..off..
Sedef nerelerde kızlar bilen var mı hala teyzesinde mi
[sıze=3]holofira[/sıze] cnm ümidini kaybetme bence olmaz olmaz deme bakmışsın öğretmen olup atanmışsın ..
hepinizi öptüm şekerler...
canlarım alan çalıştım,vatandaşlık konu ve 80 soru, ölçme 66 soru, rehberlik 75 ve gelişim 75 soru çözdüm
gelişim ve rehberlikten cok yanlışım cıktı
Rehberlik de benim öyle bu ara,öyt de...Birini yapsak birini yıkıyoz.
ben daha alandan coğrafyaya çalışmadım kuzum ama bu konulara pek takılı
kalmıcam çok çok ayrıntı şeyler sormazlar
ooy kuzum yanlış yapa yapa öğrenicez sıkma canını
ya benim oldum olası rehberliğim çok iyi olmadı. 4 ay kamış ben yerimde sayıyorum cok canım sıkıldı
ya da bu pegemin eğitimin de mi sorun var anlamadım ki. mesela evde besledikleri köpeğin üzerinde zıplayan cocugun davranısını sormuşlar. canlandırmacılık şıklarda yok. özelden özele akıl yürütme var. cevap oymuş ben cok şaşırdım ya cevaba :18:
ya benim oldum olası rehberliğim çok iyi olmadı. 4 ay kamış ben yerimde sayıyorum cok canım sıkıldı
ya da bu pegemin eğitimin de mi sorun var anlamadım ki. mesela evde besledikleri köpeğin üzerinde zıplayan cocugun davranısını sormuşlar. canlandırmacılık şıklarda yok. özelden özele akıl yürütme var. cevap oymuş ben cok şaşırdım ya cevaba :18:
La köpek zaten canlı.İyi yerden vurmuşlar ama. Ata ya da eşeğe benzettiği ya da sallanan tüylü oyuncağına benzettiği içindir heralde.
kuzum ama köpek zaten canlı.demek ki oyuncak köpeğin üstünde zıplamış ki
canlı köpeğin de üstünde zıplamaya çalışıyo.özelden özele akıl yürütme doğru yani
ya canlandırmacılık canlıyla cansızı ayırt edememk ya ben de öyle düşündüm ki zaten canlandırmacılık doğruymus ama özelden özele akıl yürütmenin alt başlığıymış . şıklarda olmadıgı için özelden özele demeliymişiz.
o zaman benim kafamda sorun var kuzum cidden
ama acıklamasında canlandırmacılık demiş şıklarda yok diye özelden özele demeniz gerek diyor.
Saçmalamışlar.Elmaya armut mu dicez töbe töbe.
olabilir kuzum ama ikisinin arasında farklılık var :44:
işte sinirlendim bende ya
Sınavda böyle uyuz sormuyolar sıkma sen canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?