Ayy çok güldüm valla.
kız ben aranıza sonradan girdim zaten. ta leylas beyazanne falan vardı ilk zamanlar ben onlardan cok sonra gelmiştim.
Hadi yaa ben seni sene başından da hatırlıyom.:26:
yorgun.. ders mers hak getire
nıye kuzum:26::26:
hafta sonunun yorgunluğunu atamadım kuzum bugün daha başım ağrıyor
sonrada dışarı çıktım işlerim vardı
inşallah yarın başlıyorum maratona
çalışırsın kuzum ya senin gireceğin sınava çalışmaya millet daha yeni başlıyor sen bizimle başladın sonuçta 2 günde tatil oluversin
ipin ucu kaçıyor sonra tutamıyorum kuzum ya
teşekürler kuzum yarında sosyal bilimlerin temellerini baya kolaylıcam inşallah
maşallah zümreme
ben de alan çalıştım kuzum tarihten soru çözdüm bugün
canım ben video derslerde harita üzerinden baya güzel anlatmıştı ordan baya hallettim çok şükürSlm güzeller...bugün pek verimli olmadı.temizlik yaptım sonra komşular kahveye geldi derken bu saat oldu..akşam telafi edicem inş..
[sıze=3]tuğbam nilim[/sıze] ya alan coğrafyada bu harita bilgisi konusunu naptınız ben zorlanıyorum soru çözeken..jeolojide iç püskürük dış püskürük kayaçlar falan var ezberlemelimiyiz bunları bilemedim.. soru bankasında sorularda sormuş..off..
Sedef nerelerde kızlar bilen var mı hala teyzesinde mi
[sıze=3]holofira[/sıze] cnm ümidini kaybetme bence olmaz olmaz deme bakmışsın öğretmen olup atanmışsın ..
hepinizi öptüm şekerler...
sene başı medcezirdin sen sanki renginim ben hani monayla saç başa kavga edip sonra da sana bulaştıydım ya onda demiştin başka isimde vardım diye yanlış mı hatırlıyom ,kız sevdalinka ne komikmiş kız ne kavgaydı günlerce ceza almıştıkHadi yaa ben seni sene başından da hatırlıyom.:26:
canım ben video derslerde harita üzerinden baya güzel anlatmıştı ordan baya hallettim çok şüküratlastan çalış kuzum bide benim liseden hocam bize haritanın genel hatlarını kagıda çizdirir sonra ovalar göller diye haritada yerini tek tek çizdirirdi inan hala aklımda haritanın kıvrımları
sene başı medcezirdin sen sanki renginim ben hani monayla saç başa kavga edip sonra da sana bulaştıydım ya onda demiştin başka isimde vardım diye yanlış mı hatırlıyom ,kız sevdalinka ne komikmiş kız ne kavgaydı günlerce ceza almıştık
canım ben video derslerde harita üzerinden baya güzel anlatmıştı ordan baya hallettim çok şüküratlastan çalış kuzum bide benim liseden hocam bize haritanın genel hatlarını kagıda çizdirir sonra ovalar göller diye haritada yerini tek tek çizdirirdi inan hala aklımda haritanın kıvrımları
Yok ayol o başka birisi çorba oldu hepsi.Ben bugu_su idim geçen yıl. Mal gibi bir dönem yaşamıştım,önüme geleni ısırgan otu gibi ısırıyordum. Hatırlamak bile istemiyorum o dönemi.
Ya bana bi akıl ver ablacım.Ben haritada ne nerde nasıl ezberlicem ya.Ova mova soruyolar hep denemede.
nihan ataman şiddetle tavsiye edilir..
ovalrın,göllerin,platoların yerini şarkı gibi belletiyor
sene başı medcezirdin sen sanki renginim ben hani monayla saç başa kavga edip sonra da sana bulaştıydım ya onda demiştin başka isimde vardım diye yanlış mı hatırlıyom ,kız sevdalinka ne komikmiş kız ne kavgaydı günlerce ceza almıştık
bende karadenızlıyımekinezya, canım karadenizliyiz biz. bu arada malum dönemde oluyor öyle depresif haller bir kaç güne geçer
sevdoş, öyle ya Allah mutlu etsin ne diyelim. Darısı artık işimiz olunca bize
amasrayı tavsıye ederımbende karadeniz istiyorum oraların havası bambaşka. oksijen var, huzur var. burada ne var sanki taksimde kadıköyde adım atacak yer yok
calısmalarına hayranım msallah canımkızlar bugün osmanlı mahvetti beni yatüm enerjimi ona harcadım sanırım sonra da zorla çalıştım
alan çalıştım tarihten konu ve 30 soru, öyt 75 soru, program 70 soru, öğrenme 75 soru
bbadeğğ düğün nasıldı beyaz papatyam
amin canım sağolasın
ayneeeeeeennnnnzaten sizde kendimi görüyorum ve çok iyi anlıyorum canlar ama aile ne yaparsa yapsın el oğlunun yaptığı kadar acı vermez inanın bana ha ben çok ciddi bişey yaşamadım eşimle şşükür ama iş değil ama özellikle evlilikle ilgili beklentilerinizi yüksek tutmayın sakın aynı evde yaşamak çok farklı ve ailelerde giriyor tabii
masallah ona ragmen calısıyorsunmeraba kızlar bugün rehberlikten ilk dört üniteyi bitirdim son 3 kaldı onuda yarın bitirip egtmin konu işini bitirmiş olacam inşallah. bi de bulantılarım olmayaydı neler yapardım
sizler naptınız çalıştınızmı kızlar
çalışırsın kuzum ya senin gireceğin sınava çalışmaya millet daha yeni başlıyor sen bizimle başladın sonuçta 2 günde tatil oluversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?