2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

hafta sonunun yorgunluğunu atamadım kuzum bugün daha başım ağrıyor
sonrada dışarı çıktım işlerim vardı
inşallah yarın başlıyorum maratona

çalışırsın kuzum ya senin gireceğin sınava çalışmaya millet daha yeni başlıyor sen bizimle başladın sonuçta 2 günde tatil oluversin

maşallah zümreme
ben de alan çalıştım kuzum tarihten soru çözdüm bugün
teşekürler kuzum yarında sosyal bilimlerin temellerini baya kolaylıcam inşallah

canım ben video derslerde harita üzerinden baya güzel anlatmıştı ordan baya hallettim çok şükür atlastan çalış kuzum bide benim liseden hocam bize haritanın genel hatlarını kagıda çizdirir sonra ovalar göller diye haritada yerini tek tek çizdirirdi inan hala aklımda haritanın kıvrımları

Hadi yaa ben seni sene başından da hatırlıyom.:26:
sene başı medcezirdin sen sanki renginim ben hani monayla saç başa kavga edip sonra da sana bulaştıydım ya onda demiştin başka isimde vardım diye yanlış mı hatırlıyom ,kız sevdalinka ne komikmiş kız ne kavgaydı günlerce ceza almıştık

Yok ayol o başka birisi çorba oldu hepsi. Ben bugu_su idim geçen yıl. Mal gibi bir dönem yaşamıştım,önüme geleni ısırgan otu gibi ısırıyordum. Hatırlamak bile istemiyorum o dönemi.

Ya bana bi akıl ver ablacım.Ben haritada ne nerde nasıl ezberlicem ya. Ova mova soruyolar hep denemede.

fiziki coğrafyadaki harita bilgisi değil zümrem, kartografya diyorum ben..hani harita ölçekleri hesaplama falan..

nihan ataman şiddetle tavsiye edilir..
ovalrın,göllerin,platoların yerini şarkı gibi belletiyor

nilim ne yaptın sen ya ben o şahıstan hiç haz etmiyorum benim nikim reptomimdi sen bilmezsin ama belki senden daha önce kaydolmustum siteye.

ekinezya, canım karadenizliyiz biz. bu arada malum dönemde oluyor öyle depresif haller bir kaç güne geçer

sevdoş, öyle ya Allah mutlu etsin ne diyelim. Darısı artık işimiz olunca bize
bende karadenızlıyım
sımdı ıstanbul tarafındayım ve gercekten hıc sevemedım buraları
bende karadeniz istiyorum oraların havası bambaşka. oksijen var, huzur var. burada ne var sanki taksimde kadıköyde adım atacak yer yok
amasrayı tavsıye ederım
kucuk sırın bır kasaba

calısmalarına hayranım msallah canım
ayneeeeeeennnnn
ben esıme hala delı gıbı asıgım ama bazı seyler yoruyor ınsanı ya
masallah ona ragmen calısıyorsun
allahım bebegının bereketını ustunuzden eksık etmesın ıns

çalışırsın kuzum ya senin gireceğin sınava çalışmaya millet daha yeni başlıyor sen bizimle başladın sonuçta 2 günde tatil oluversin

sımdı senın yazdıgını okuyunca ıcım ferahladı
bende eylulde gırcem ıns

ıyı aksamlar herkese
kac gundur cok verımsız gecırıyorum
suara hıc ıcımden gelmıyor calısmak
bugun sadece 96 tane tarıh sorusu cozdum okadar
yarında kursum var
yatayım tv ızlıyeyım ıstıyorum hep
sızler nasılsınız herkes calısıyor masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…