- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Aaa öyle mi ben bir mantarkaya arkadaşımız var ya onu sanıyordum,leslidaş derken zümredaş da oldukMaşallah.
Sorma la,sanki bizden iyisini bulcak.Onu ısmarla,bunu ısmarla muhabbeti olacak işte.
Aaa kuzum ben de Türkçeyim.İyi geceler.
Vavv çok farklı bir şey olmuş:44:bu ara da kızlar elime kına sürdü teyzem avuc içim kadar bende üstüne peçete koydum sonra kız evine gidince yıkadım
bir ne göreyim sevdiceğimin baş harfi olmuş
nasıl şoktayım varya çok ilginç bişey olduannem bile ağzı açık baktı
İyi haftalar kızçelerim.
Bol çalışmalı bi hafta olsun,ben sınava gidiyorum.
Senin bölüm neydi nilkon ?
nasıldı kuzumKaderin cilvesine bak badeğğğğ...Denemeden geldim ben de kızçelerim.
selam canlarım
nasıldı kuzum
Çok şükür kuzum,hızlı okumaktan 5-6 soruyu yanlış yapmışım.Ama genel olarak iyiydi şükür.Biraz coğrafya bakacağım şimdi,öğleden sonra anamla gezmeye gidecem.
maaşallah kuzum
ben de alan çalışıyorum
Allah kolaylık versin bebişim,öpüyorum.
zümrem memurluk için matematiğin iyi olması gerekiyor..yapabiliyormusun peki..bu sene 40000 atama var bence alana hazırlan olmadı gy-gy de faydasını görürsün..
Yavru kuşum 4001 kodlu memurlukları 4 yıllık bitirmiş herkes tercih edebilir.Mühendisi,öğretmeni,işletmecisi vs...Aklına kim gelirse...
Puanlar 85 altına inmez.Ama bu canını sıkmasın.Çünkü eğer tarihi fulle yakın yaparsan 25 net falan 15-16 matematik sana yeter.
Sayısalcılar da tarihte sıkıntı yaşıyor...
Benim sevgilim matematikçi,benim memurluk puanım ondan daha yüksek.
meraba kızlar bugün rehberlikten ilk dört üniteyi bitirdim son 3 kaldı onuda yarın bitirip egtmin konu işini bitirmiş olacam inşallah. bi de bulantılarım olmayaydı neler yapardım
sizler naptınız çalıştınızmı kızlar
kızlar uygunluk gecerliği ile yordama gecerliğini nasıl ayırt edeceğim ben
sağol kuzumcnm bende hep karıştırırm bunu...nette baktım da şu örneği vermişler
elinizde geçerliliğini araştırmak üzere bir test var...
bu test öss sınavı olsun
1...siz öğrencilere uyguladığınız bu test sonuçlarıyla öğrencilerin mezuniyet dereceleri arasındaki ilişkiye bakarsanız bu testin geleceği ne kadar öngördüğünü yani yordama geçerliliğini incelemiş olursunuz..
2...siz bu test sonuçlarını daha önceden geçerliliği yüksek olduğunu bildiğiniz bir test sonuçlarıyla karşılaştırırsanız buda uygunluk geçerliliği olur...
uygunluk geçerliliğinde ölçüt puanlar eşzamanlı yada önce belirlenir..yordama geçerliliğinde ölçüt puanlar daha sonra elde edilir..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=609082
Rengo şu linke bak yaaa.Amma resmiymişik senle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?