2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Maşallah.

Sorma la,sanki bizden iyisini bulcak. Onu ısmarla,bunu ısmarla muhabbeti olacak işte.

Aaa kuzum ben de Türkçeyim.İyi geceler.
Aaa öyle mi ben bir mantarkaya arkadaşımız var ya onu sanıyordum,leslidaş derken zümredaş da olduk
Vavv çok farklı bir şey olmuş:44:
İyi haftalar kızçelerim.

Bol çalışmalı bi hafta olsun,ben sınava gidiyorum.

Başarılar dilerim canım.Amin.Ben de bir bahane bulmazsam derse oturcam inşallah..

Çok şükür kuzum,hızlı okumaktan 5-6 soruyu yanlış yapmışım. Ama genel olarak iyiydi şükür.Biraz coğrafya bakacağım şimdi,öğleden sonra anamla gezmeye gidecem.

maaşallah kuzum
ben de alan çalışıyorum

zümrem memurluk için matematiğin iyi olması gerekiyor..yapabiliyormusun peki..bu sene 40000 atama var bence alana hazırlan olmadı gy-gy de faydasını görürsün..

yok canım ya matematik yapamıyorum yeni yeni öğreniyorum işte. denemede 3 tane ancak yapabildim ben mezun olduğumdan beri kaç 40 bin oldu, çok fırsatlar kaçırdım ben hepsine çalışmaya kalksam yetişmeyecek biliyorum, alana çalışma derdim de tarih coğrafyada işe yarar belki diye :26:

hoş geldin canım evet ben de öyle biliyorum, tek dezavantajı rakibin fazla olması 4001'de. puanlar öyle evet hedefim 90 zaten tarih coğrafya ve vatandaşlıkta (günceller hariç) çok sıkıntı yaşamam da Türkçe ve matematik korkutuyor gözümü. Türkçede özellikle mantık soruları... dershanedeki arkadaşlar da öyle, illa ki bi taraftan bi sıkıntı çekiyor insan :26:

meraba kızlar bugün rehberlikten ilk dört üniteyi bitirdim son 3 kaldı onuda yarın bitirip egtmin konu işini bitirmiş olacam inşallah. bi de bulantılarım olmayaydı neler yapardım
sizler naptınız çalıştınızmı kızlar

Son düzenleme:

maşallah zümreme
ben de alan çalıştım kuzum tarihten soru çözdüm bugün

Slm güzeller...bugün pek verimli olmadı.temizlik yaptım sonra komşular kahveye geldi derken bu saat oldu..akşam telafi edicem inş..

[sıze=3]tuğbam nilim[/sıze] ya alan coğrafyada bu harita bilgisi konusunu naptınız ben zorlanıyorum soru çözeken..jeolojide iç püskürük dış püskürük kayaçlar falan var ezberlemelimiyiz bunları bilemedim..soru bankasında sorularda sormuş..off..

Sedef nerelerde kızlar bilen var mı hala teyzesinde mi

[sıze=3]holofira[/sıze] cnm ümidini kaybetme bence olmaz olmaz deme bakmışsın öğretmen olup atanmışsın ..

hepinizi öptüm şekerler...

kızlar uygunluk gecerliği ile yordama gecerliğini nasıl ayırt edeceğim ben

kızlar uygunluk gecerliği ile yordama gecerliğini nasıl ayırt edeceğim ben

cnm bende hep karıştırırm bunu...nette baktım da şu örneği vermişler

elinizde geçerliliğini araştırmak üzere bir test var...

bu test öss sınavı olsun

1...siz öğrencilere uyguladığınız bu test sonuçlarıyla öğrencilerin mezuniyet dereceleri arasındaki ilişkiye bakarsanız bu testin geleceği ne kadar öngördüğünü yani yordama geçerliliğini incelemiş olursunuz..

2...siz bu test sonuçlarını daha önceden geçerliliği yüksek olduğunu bildiğiniz bir test sonuçlarıyla karşılaştırırsanız buda uygunluk geçerliliği olur...

uygunluk geçerliliğinde ölçüt puanlar eşzamanlı yada önce belirlenir..yordama geçerliliğinde ölçüt puanlar daha sonra elde edilir..

sağol kuzum aynı örnek kitapta da vardı sanırım. böyle bakınca anlıyorm ama soruda yapamıyorum:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…