- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
tamam kuzucum herkes fikrini belirtsin hemen hazırlayayım listeyi
kızlar duaya katılmak isteyenler kimler ve bir kişiye kac günde bir dua edelim fikrinizi yazın başlatalım
ben hakkımda olacaklar için herşeyin hayırlısı olmasını istiyorum. hayırlı iş, hayırlı yuva, hayırlı ömür.. öyle malda mülkte gözüm yok
Ben de 4001 kadrosundan memur olmak istiyom hayırlısıyla.İçinizden ne geçiyosa ekleyebilirsiniz benim için ayrıca.
kuzum ben sedefi de ekledim ama sen sorar mısın katılmak ister mi
asgule de faceden yazdım
Kizlar ben geldim bugun aksam bi arkadas geldi kizda kpss ye hazirlaniyo otur ders calisalim dedim alandan baya konu calistim. Ne zalim evsahibiyim dimi neyse iki saat sehbada oturur vaziyette inekleyince bebik yoruldu zannimca agrim var yatiyorum ben kizlar iyi geceler telfndan goremiyorum yarin ayrintili cavaplarim ins alintilarinizi
kızlar bu soruyu nasıl çözeceğiz ya
2.x+2=1
3 3x-4 2
x+y=2 ise y kaçtır? :26: (sondaki 2/3 )
y-x 3
eşitlikleri içler dışlar çarpımı yaparak çözersin cano. çözerdim ama yazılışından pek anlamadım.
kuzum fotosunu cekıp koymak oyalar diye yazdım ya öyle de yaptım ama çözemedim neyse
ya ben de çözmek istedim de yapamadım bir türlü.
yazdıgım anlaşılmaz mı olmuş ya dur foto ekleyim :26:
Eki Görüntüle 1009167
8 mi 20 mi kız-20 buldum ben anlatim mi
anladım kuzum anladım ya
ay ben nerde yanlıs yapmışım sen 2yle x+2 yi çarpmıssın ya ben 2yle sadece xi carptım paranteze almamıslar diye ya
2/3 çarpım durumunda kuzum. karıştırmış olabilirsin bol soruyla düzeltirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?