2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

tamam kuzucum herkes fikrini belirtsin hemen hazırlayayım listeyi
kızlar duaya katılmak isteyenler kimler ve bir kişiye kac günde bir dua edelim fikrinizi yazın başlatalım

ben hakkımda olacaklar için herşeyin hayırlısı olmasını istiyorum. hayırlı iş, hayırlı yuva, hayırlı ömür.. öyle malda mülkte gözüm yok

Son düzenleme:
ben hakkımda olacaklar için herşeyin hayırlısı olmasını istiyorum. hayırlı iş, hayırlı yuva, hayırlı ömür.. öyle malda mülkte gözüm yok

tamam canım ekliyorum.

kızlar dua listesini hazırladım katılmak isteyenleri ekleyeceğim

Ben de 4001 kadrosundan memur olmak istiyom hayırlısıyla. İçinizden ne geçiyosa ekleyebilirsiniz benim için ayrıca.

Ben de 4001 kadrosundan memur olmak istiyom hayırlısıyla. İçinizden ne geçiyosa ekleyebilirsiniz benim için ayrıca.

kuzum ben sedefi de ekledim ama sen sorar mısın katılmak ister mi
asgule de faceden yazdım

Kizlar ben geldim bugun aksam bi arkadas geldi kizda kpss ye hazirlaniyo otur ders calisalim dedim alandan baya konu calistim. Ne zalim evsahibiyim dimi neyse iki saat sehbada oturur vaziyette inekleyince bebik yoruldu zannimca agrim var yatiyorum ben kizlar iyi geceler telfndan goremiyorum yarin ayrintili cavaplarim ins alintilarinizi

kızlar bu soruyu nasıl çözeceğiz ya

2.x+2=1
3 3x-4 2

x+y=2 ise y kaçtır? :26: (sondaki 2/3 )
y-x 3

Son düzenleme:

maaşallah canım iyi geceler

kızlar bu soruyu nasıl çözeceğiz ya

2.x+2=1
3 3x-4 2

x+y=2 ise y kaçtır? :26: (sondaki 2/3 )
y-x 3

eşitlikleri içler dışlar çarpımı yaparak çözersin cano. çözerdim ama yazılışından pek anlamadım.

Son düzenleme:
eşitlikleri içler dışlar çarpımı yaparak çözersin cano. çözerdim ama yazılışından pek anlamadım.

kuzum fotosunu cekıp koymak oyalar diye yazdım ya öyle de yaptım ama çözemedim neyse

kuzum paintte wordde filan yaz çözeyim çözülmeden geçen her soru zarar inan bana

ya ben de çözmek istedim de yapamadım bir türlü.
yazdıgım anlaşılmaz mı olmuş ya dur foto ekleyim :26:

ay çok zor yüklendi ya. yazımda kötüdür umarım anlarsın

yamuk yüklenmiş yaw

Son düzenleme:

anladım kuzum anladım ya
ay ben nerde yanlıs yapmışım sen 2yle x+2 yi çarpmıssın ya ben 2yle sadece xi carptım paranteze almamıslar diye ya

2/3 çarpım durumunda kuzum. karıştırmış olabilirsin bol soruyla düzeltirsin inşallah

2/3 çarpım durumunda kuzum. karıştırmış olabilirsin bol soruyla düzeltirsin inşallah

kuzum uğraştırdım seni çok sağol
ya ne dicem senin gireceğin sınavda da mı mantık soruları olacak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…