2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

rengom, riske atmak istemedim gülüm ya.
hasret, sayısal mantıkta sorun yokta sözel mantığa başlamadım daha.

kızlar 8 mantık 3 grafik sorusu gelecekmiş sınavda sayısal bölümde :26:

Oha be,hepsi mantık olsun...

Eki Görüntüle 1009526

kızlar şu soruyu kendinizce yorumlayarak çözer misiniz

Yavrum ağaçlar heyelanı önlemez ki.Sonuçta ana kaya kopup kayıyor ve ağaç onun önünde duramaz.Yağış da bu kaymayı tetikler.

selam kızlar nasılsınız bakalım ben bayağı yoğunum cadı hiç bırakmıyo her an benimle ilgilen diyo resmen dün bi konu bitirdim ama nasıl bitti bana sorun

rengina cım iki günde bi diyecektim dualara ama herkes birden yana galliba pek yetiştiremiyorum da neyse okuyabildiğim kadar artık

Eki Görüntüle 1009526

canım bence c... çünkü yağışın çok olduğu yerde gür olur bitki örtüsü yani bir ve iki var gibi geldi ... cevabı yazar mısın çok merak ediyom sonraa:18::18::18:

Son düzenleme:
Oha be,hepsi mantık olsun...

Yavrum ağaçlar heyelanı önlemez ki.Sonuçta ana kaya kopup kayıyor ve ağaç onun önünde duramaz.Yağış da bu kaymayı tetikler.

bence soru hatalı ya. yorum sormuş çünkü.
yorum sorarsa doğal olarak gür bitki örtüsü deriz yani

canım fikrni belirtmeyen kızlar da var. benim için farketmez de bakalım ne sonuc cıkacak

kızlar sorunun cevabı e imiş. benim topikte arkadaş sordu ama bizde kararsız kaldık
heyelan olayının sık yaşandığı bir bölgeyi soruyor
tamam fay hatları sık olmaz III yapılamaz
ama heyelana sebep olan yağış ve eğimdir. dolayısıyla yağış olan yerde bitki örtüsü gür olmaz mı?
örneğin doğu karadeniz, heyelan çok sık yaşanıyor ama 4. derece deprem kuşağında
ne biçim soru arkadaş ya

Hakkari,Muğla Menteşe oralarda da yağış çok ama bitki örtüsü gür değil.:44: Karadeniz ile sınırlı tutmayın bence.

Hakkari,Muğla Menteşe oralarda da yağış çok ama bitki örtüsü gür değil.:44: Karadeniz ile sınırlı tutmayın bence.

kuzum ama oralarda mesela karadenizdeki kadar düzenli yağış yok.
yükseltiye bağlı normal yağış var ama heyelan oldugu yerde zaten cok yağış vardır. bence direkt bilgi sorsa e olması haklıydı ama yorum sordugu için hatalı:26:

''Heyelanlar dünya üzerinde engebeli arazilerin ve yoğun yağışların etkili olduğu yerlerde etkilidirler (Türkiye, Hindistan, Filipinler, Endonezya, Amerika Kıtasının Batı kıyıları örneğin Şili)'' netten baktım şimdi. Toprağın suya doygun olması gerekiyormuş.

Neyse ya bu iş tavuk yumurta hesabına döndü. Ben çalışmaya gidiyorum.

evet işte cok yağış önemli olan.
ay sinir oluyorum böyle sorulara da zaman kaybettiriyor millete ancak kolay gelsin kuşum

günaydın cnm..o bebikin miniş ayaklarını sevsin teyzesi..maşallah çalışmalarına da zümrem ama yorma kendini

cnm sen acısını çıkartırsın sonra çalışamadığın günlerin..

Eki Görüntüle 1009526

cnm ben e derdim...heyelanda bol yağıştan dolayı neme doyan geçirimli yüzey eğimle birlikte kayıyor..bu nedenle yağış keesin var..bitki örtüsünün tabakanın kaymasına etkisi yok..fay hatları heyelanın olmasını kolaylaştırır ama baş sebebi değildir..benim fikrim bu yönde umarım anlatabilmişimdir.

soruda heyelanın sebebini mi soruyor :26: heyelanın sık yaşandığı bölgenin özelliğini soruyor. neyse ya çokta önemli bi soru değil

dua listemiz hazırlanmaya başlanmış
eline sağlık rengişim

dershaneden geldim duş alıp alan çalışıcam çok öptüm kızçeler

kızlar alan sınavı 20 temmuza ertelenmiş
ben sevindim daha cok zamanımız oldu 1 hafta da olsa
dua listemiz hazırlanmaya başlanmış
eline sağlık rengişim

dershaneden geldim duş alıp alan çalışıcam çok öptüm kızçeler

ne demek kızcem

niloş ayaklarını sıcak tut her zaman
bebeğin gazlı olmaması için bu da bir etkenmiş
ayrıca aylık rutin adet ağrıları da oluyor zaten onların da hafif geçmesi için kendini sıcak tut
oturma öyle yerlere halı da olsa güvenme

buarada topiğinize girdim iyi çalışmalar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…