rengom, riske atmak istemedim gülüm ya.
hasret, sayısal mantıkta sorun yokta sözel mantığa başlamadım daha.
kızlar 8 mantık 3 grafik sorusu gelecekmiş sınavda sayısal bölümde :26:
Oha be,hepsi mantık olsun...
Yavrum ağaçlar heyelanı önlemez ki.Sonuçta ana kaya kopup kayıyor ve ağaç onun önünde duramaz.Yağış da bu kaymayı tetikler.
selam kızlar nasılsınız bakalım ben bayağı yoğunum cadı hiç bırakmıyo her an benimle ilgilen diyo resmen dün bi konu bitirdim ama nasıl bitti bana sorun
rengina cım iki günde bi diyecektim dualara ama herkes birden yana galliba pek yetiştiremiyorum da neyse okuyabildiğim kadar artık
canım bence e... çünkü yağışın çok olduğu yerde gür olur bitki örtüsü gibi geldi... cevabı yazar mısın çok merak ediyom sonraa:18::18::18:
bence soru hatalı ya. yorum sormuş çünkü.
yorum sorarsa doğal olarak gür bitki örtüsü deriz yani
bence soru hatalı ya. yorum sormuş çünkü.
yorum sorarsa doğal olarak gür bitki örtüsü deriz yani
kızlar sorunun cevabı e imiş. benim topikte arkadaş sordu ama bizde kararsız kaldık
heyelan olayının sık yaşandığı bir bölgeyi soruyor
tamam fay hatları sık olmaz III yapılamaz
ama heyelana sebep olan yağış ve eğimdir. dolayısıyla yağış olan yerde bitki örtüsü gür olmaz mı?
örneğin doğu karadeniz, heyelan çok sık yaşanıyor ama 4. derece deprem kuşağında
ne biçim soru arkadaş ya
Hakkari,Muğla Menteşe oralarda da yağış çok ama bitki örtüsü gür değil.:44: Karadeniz ile sınırlı tutmayın bence.
öyle mi diyosun :26:
Hakkari,Muğla Menteşe oralarda da yağış çok ama bitki örtüsü gür değil.:44: Karadeniz ile sınırlı tutmayın bence.
kuzum ama oralarda mesela karadenizdeki kadar düzenli yağış yok.
yükseltiye bağlı normal yağış var ama heyelan oldugu yerde zaten cok yağış vardır. bence direkt bilgi sorsa e olması haklıydı ama yorum sordugu için hatalı:26:
''Heyelanlar dünya üzerinde engebeli arazilerin ve yoğun yağışların etkili olduğu yerlerde etkilidirler (Türkiye, Hindistan, Filipinler, Endonezya, Amerika Kıtasının Batı kıyıları örneğin Şili)'' netten baktım şimdi. Toprağın suya doygun olması gerekiyormuş.
Neyse ya bu iş tavuk yumurta hesabına döndü.Ben çalışmaya gidiyorum.
Orman bakımından düşününce evet...Heyelan en çok orada oluyor tamam kabul de diğer eğimli yerlerde de oluyordur az çok.
günaydın kızlar yine en erkenci benim buyrun çaylar Eki Görüntüle 1009226 biraz ders çalışıp kan vermeye hastaneye geçecem canlarım
kız taytlı foto koymadan sana çıtır demem ben ondan anlamadım
bebeği görmemeye diyelim :44: normalde özel hastanedeyim dogumu devlettte istiyorum 2 ayda bi bi görunecem anlıcan onun için gittim de doktor kendi baktı ben göremedim ki iyiymiş teyzoşlara selamlar demiş
eşin için çok sevindim inş olur kuzum ya
bende yazarımda canım benim kuzenin blog var onu sana tavsiye edeyim güzel yemekleri var
zümrem ben yokken çok kaynatmayın kız kıskanıyom
bebik iyiymiş kalbide pıt pıt atıyomuş o kadar bide bu gün gidip kan testi verecem o kadar tatlım
teşekür ederim canım dün bebiş canıı okudu çok çalıştım diye ama ben çok mutluyum bissürü konu bitti
görüşürüz kolay gelsin
gunaydın
bugun kursum var yıne kızlr
cuma arkadasın sozune gıdıyorum pazara kadar orda kalacagım
haftaya carsambada annem gelecek ben su bır kac hafta ıyı ders calısamayacagım yanı
neyse yapcak bısı yok
ıyı gunler dılıyorum herkese
dua listemiz hazırlanmaya başlanmış
eline sağlık rengişim
dershaneden geldim duş alıp alan çalışıcam çok öptüm kızçeler
Kizlar ben geldim bugun aksam bi arkadas geldi kizda kpss ye hazirlaniyo otur ders calisalim dedim alandan baya konu calistim. Ne zalim evsahibiyim dimi neyse iki saat sehbada oturur vaziyette inekleyince bebik yoruldu zannimca agrim var yatiyorum ben kizlar iyi geceler telfndan goremiyorum yarin ayrintili cavaplarim ins alintilarinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?