- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
kuzum uğraştırdım seni çok sağol
ya ne dicem senin gireceğin sınavda da mı mantık soruları olacak :26:
evet kuzum sizin sınavla bizimki aynı olacak içerik olarak ama zorluğu farkeder, bizim ki lisansa göre kolay oluyor biraz
senin girdiğin lise düzeyi mi kuzum?3001 mi oluyor o
bir de lisanstan neden girmiyorsun peki :26:
önlisans kuzum benimki. lisanstan 85 ve üstü almak zor güvenemiyorum kendime açıkcası
hmm ya ben de girsem mi ki diye düşünüyorum da:26:
nasıl yani neye gireceksin? normal memurluk içinmi?
siz zaten gk gy den girince o kadrolara başvuramıyor musunuz?
kuzum benim bu konularda pek bilgim yok
yani önüme hangi sınav geliyorsa giresim var ya
liseden giremezsin artık öyle bir hakkın yok. lisanstan mezun olduğun için
ancak çift yıllarda yapılan B ye girersin normal kadrolar için
birde eğitim ve alana
B ye ayrıca başvuru mu gerekir yoksa zaten girdiğiniz gk gy den mi hesaplanır onu mona bilir ancak
lisansın gkgysi zor oluyor ben hayatta 85 alamam.
diğerini de bimediğim için sordum işte neyse bana hiçbirinden ekmek çıkmaz belli ki en iyisi öğretmenliğe devam
ne zor işler dimibakalım napacaz..
kız taytlı foto koymadan sana çıtır demem ben ondan anlamadımNiloş ablam çıtır ben oluyom.
Bebeği görmeye miiii ?
eşin için çok sevindim inş olur kuzum yaselam
bugun kursum vardı
cıkısta kaldık kızlarla 1 saatte mat calıstık
eve gel yemek yap ancak bu saat
bugun esım ıs gorusmesıne gıttı cok guzel gecmıs ıns olur
sızler ıyısınız ıns
kızlar ben bıde bısı dıcem
eger sızın ıcınde problem degılse
evlı olan arkadaslar ne yemek yaptıklarını yazsalar
her gun napcam dıye dusunmekten yoruluyor ınsan
fıkır olur dıye dusundum
mesela dun ben tavuk sarma yaptım
sıddetle tavsıye ederım
zümrem ben yokken çok kaynatmayın kız kıskanıyombebişle ilgili gelişmeleri yaz merek ederim..öpt
teşekür ederim canım dün bebiş canıı okudu çok çalıştım diye ama ben çok mutluyum bissürü konu bitti
maaşallah canım iyi geceler
masallah canım kocaman masallah
ay maaşallah diyeyim kuzum zorla bu duruma geldim
sanırım 7 8 saat calısıyorum canım molalarla birlikte ama
tamam canım sanırım herkes 1 günde olması yönünde bence de 1 günde olması olabilir.
Kizlar ben geldim bugun aksam bi arkadas geldi kizda kpss ye hazirlaniyo otur ders calisalim dedim alandan baya konu calistim. Ne zalim evsahibiyim dimi neyse iki saat sehbada oturur vaziyette inekleyince bebik yoruldu zannimca agrim var yatiyorum ben kizlar iyi geceler telfndan goremiyorum yarin ayrintili cavaplarim ins alintilarinizi
badecım basladın mı pekı mantık calısmayaevet kuzum sizin sınavla bizimki aynı olacak içerik olarak ama zorluğu farkeder, bizim ki lisansa göre kolay oluyor biraz
bende lısanstan mezun olmama yarım donem varken dondurdum canımönlisans kuzum benimki. lisanstan 85 ve üstü almak zor güvenemiyorum kendime açıkcası
gunaydıngünaydın kızlar yine en erkenci benim buyrun çaylar Eki Görüntüle 1009226 biraz ders çalışıp kan vermeye hastaneye geçecem canlarım
eşin için çok sevindim inş olur kuzum ya
bende yazarımda canım benim kuzenin blog var onu sana tavsiye edeyim güzel yemekleri var
zümrem ben yokken çok kaynatmayın kız kıskanıyom
bebik iyiymiş kalbide pıt pıt atıyomuş o kadar bide bu gün gidip kan testi verecem o kadar tatlım
teşekür ederim canım dün bebiş canıı okudu çok çalıştım diye ama ben çok mutluyum bissürü konu bitti
görüşürüz kolay gelsin
Nilüüüm hepimiz gidelim,ben çok yoruldum.Boş konuşan insanlardan çok yoruldum.
ben 5.6 saatı zor calısıyorum
azmıne sana masallah
ıyı etmıssın bende kayınvaldeme gıttıgımde bıle calısıyorum
badecım basladın mı pekı mantık calısmaya
bız hazırandan sonra baslayacakmısız
bende lısanstan mezun olmama yarım donem varken dondurdum canım
senın gıbı guvenemedım kendıme
gunaydın
hamılelıkte en cok kan aldırmaktan korkarım sanırım
dırek bayılıyor gıbı oluyorum ben:18:
esım ıcın hayırlısı artık ıns
blok yazarsanda cok sevınırım gercekten
liseden giremezsin artık öyle bir hakkın yok. lisanstan mezun olduğun için
ancak çift yıllarda yapılan B ye girersin normal kadrolar için
birde eğitim ve alana
B ye ayrıca başvuru mu gerekir yoksa zaten girdiğiniz gk gy den mi hesaplanır onu mona bilir ancak
günaydın kızlar yine en erkenci benim buyrun çaylar Eki Görüntüle 1009226 biraz ders çalışıp kan vermeye hastaneye geçecem canlarım
kız taytlı foto koymadan sana çıtır demem ben ondan anlamadım
bebeği görmemeye diyelim :44: normalde özel hastanedeyim dogumu devlettte istiyorum 2 ayda bi bi görunecem anlıcan onun için gittim de doktor kendi baktı ben göremedim ki iyiymiş teyzoşlara selamlar demiş
eşin için çok sevindim inş olur kuzum ya
bende yazarımda canım benim kuzenin blog var onu sana tavsiye edeyim güzel yemekleri var
zümrem ben yokken çok kaynatmayın kız kıskanıyom
bebik iyiymiş kalbide pıt pıt atıyomuş o kadar bide bu gün gidip kan testi verecem o kadar tatlım
görüşürüz kolay gelsin
inşallah monamo boş konuşanlara ahan da büle yapcan
canlarım bizde bi Türkçe hocası var, sağ olsun sayesinde iki doğru öğrendiysek bir yanlış öğrendikdün yine karıştırmış bir şeyleri bir de dedi ki Allah'ın adının yerine O yazarken büyük harfle yazıp eki de kesmeyle ayırıyoruz ya artık o kalkmış ama bazı şeyleri bize yalan yanlış anlattığı için buna da aklım yatmadı, inanmak gelmedi içimden. dershaneye giden arkadaşlar hocalarına bi soruverseler bunu, aklıma takıldı çok :26:
bu arada arıkan yayınları ösym tipi paragraf soruları diye bir kitap çıkarmış içinde güzel sorular varmış, ben almadım henüz ama aklınızda bulunsun
dün dershaneden deneme sonucumu aldım, 268 kişide 104. olmuşum
canım ben cok mola veriyorum ama yemek dinlenme ev işi vs derken zaten benim de ancak 5 6 saat eder.
ben 5.6 saatı zor calısıyorum
azmıne sana masallah
ıyı etmıssın bende kayınvaldeme gıttıgımde bıle calısıyorum
badecım basladın mı pekı mantık calısmaya
bız hazırandan sonra baslayacakmısız
bende lısanstan mezun olmama yarım donem varken dondurdum canım
senın gıbı guvenemedım kendıme
gunaydın
hamılelıkte en cok kan aldırmaktan korkarım sanırım
dırek bayılıyor gıbı oluyorum ben:18:
esım ıcın hayırlısı artık ıns
blok yazarsanda cok sevınırım gercekten
ay o nasıl işmiş öyle Allah özel isimdir ya hu nasıl nesne gibi küçük harfle başlar ki:26: bu TDK ne yapacagını şaşırdı artıkinşallah monamo boş konuşanlara ahan da büle yapcan
canlarım bizde bi Türkçe hocası var, sağ olsun sayesinde iki doğru öğrendiysek bir yanlış öğrendikdün yine karıştırmış bir şeyleri bir de dedi ki Allah'ın adının yerine O yazarken büyük harfle yazıp eki de kesmeyle ayırıyoruz ya artık o kalkmış ama bazı şeyleri bize yalan yanlış anlattığı için buna da aklım yatmadı, inanmak gelmedi içimden. dershaneye giden arkadaşlar hocalarına bi soruverseler bunu, aklıma takıldı çok :26:
bu arada arıkan yayınları ösym tipi paragraf soruları diye bir kitap çıkarmış içinde güzel sorular varmış, ben almadım henüz ama aklınızda bulunsun
dün dershaneden deneme sonucumu aldım, 268 kişide 104. olmuşum
kızlar 8 mantık 3 grafik sorusu gelecekmiş sınavda sayısal bölümde :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?