- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 39
kız bende sen gibiyimAyy abla çok fenasın. Ya kalça gidiyor bu sefer de göbek gitmiyor.
kız zümrem eli ayagı ha bire oynuyo ultrasonda çok talı bişiy yagünaydın cnm..o bebikin miniş ayaklarını sevsin teyzesi..maşallah çalışmalarına da zümrem ama yorma kendini
canım genelde sıcak tutuyorum da arada ayaklarım yanıyo resmen .ama gazda etkisi varsa patik giyer yazın bile onla dolaşırımniloş ayaklarını sıcak tut her zaman
bebeğin gazlı olmaması için bu da bir etkenmiş
ayrıca aylık rutin adet ağrıları da oluyor zaten onların da hafif geçmesi için kendini sıcak tut
oturma öyle yerlere halı da olsa güvenme
buarada topiğinize girdim iyi çalışmalar kızlar
tamam kuzum. ders çalışabiliyor dimi sedef :26:Rengom Sedef gelmiş evine ama net yokmuş,açılınca gelecekmiş.Duaya da katılacak.Burada olmadığı zamanlarda da dualarınızı okumuş.
rengişim ben geçenki dua etkinliğinde hakkıyla yerine getiremedim o nedenle bu seferlik o listedeki arkadaşlara okucam bi daha ki sefere katılırım inş.
tamam kuzum. ders çalışabiliyor dimi sedef :26:
tamam canım nasıl istersen
kızlar alan sınavı 20 temmuza ertelenmiş
ben sevindim daha cok zamanımız oldu 1 hafta da olsa
ne demek kızcem
ettım canım cok saolcanım bi de aç karnına gittim bende baya kötü oldum
blog daveti gönderdim canım kabul edersin adı tadımız tuzumuz
ben hıc bırıne bakmdım daha:18:rengom, riske atmak istemedim gülüm ya.
hasret, sayısal mantıkta sorun yokta sözel mantığa başlamadım daha.
günaydın cnm..o bebikin miniş ayaklarını sevsin teyzesi..maşallah çalışmalarına da zümrem ama yorma kendini
cnm sen acısını çıkartırsın sonra çalışamadığın günlerin..
cnm ben e derdim...heyelanda bol yağıştan dolayı neme doyan geçirimli yüzey eğimle birlikte kayıyor..bu nedenle yağış keesin var..bitki örtüsünün tabakanın kaymasına etkisi yok..fay hatları heyelanın olmasını kolaylaştırır ama baş sebebi değildir..benim fikrim bu yönde umarım anlatabilmişimdir.
canım sen en başından istediğin için tekrar ekledim seniÇokk sevindim bu habereoyle çok stresli oluyor ya.
Kızlar hiç iyi değilim.
Dua listesine eklenmek istiyorum canım.
Günahlarımın örtülmesi ve günahlarımın affı için,hem dünyada hem ahirette mutluluk ve huzur için,hem bedensel hem de ruhsal şifa için,kpss yi kazanmak için istiyorum.
maaşallah kuzumben karışım problemlerini bitirdim 80 kadar soru çözdüm baya zamanımı aldı ama iyice oturttum. daha sorularım var çözücem çok zevkli konu
mattan 80 çözene kadar sözelden 300 ü bulurdum heralde baya oyalıyor yahu mantık için sınavda napcaz bakalım
Fem Coğrafya ve Tarih soru bankası çözmeden sınava girmeyin.
canım sen en başından istediğin için tekrar ekledim seni
maaşallah kuzumbenim de 1 dersim kaldı şimdi çalışacagım
hacı bende coğrafyası var da kolay gibi geldi
Koyu lacivert mi dışı ?
evet hacım senin hangisi?
Aynısı ama beni kastı la.:26:
bilmem ki kuzum normal geldi bana:44:
ama şuan iklim tiplerine kadar geldim daha basında sayılır ondan olabilir.
Belki de...Ben kültüre yüklencem bu ara.
kızlar alan sınavı 20 temmuza ertelenmiş
ben sevindim daha cok zamanımız oldu 1 hafta da olsa
ne demek kızcem
ben haziranda hepsinin yapılıp bitmesini istiyorum ya
dua için bir iki gün bekleyelim istersen kuzum nete girmeyen arkadaşlar varsa diye
kuzum ya ben alandan cok korkuyorum agustos deseler öper başıma koyarım :18:
tamam bekleyelim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?