- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
dinler kız maaşallah. ben de onu dinlerim ama
85 kilo benımki ya180 boyu da. bazen çocugu gibi duruyorum
Sorumluluklardan ziyade kv-kp,görümce muhabbetleri kasıyo beni.
75-80 arası iyi gider bence ona.Ama sulu yemek falan yemiyosa çok normal.Oyyy.
aynen öyle. sırf kendisiyle muhattap olsak sorun değil bugün gelsin ama aileler bilmem ne.
bir de cabuk ısınamam da ben nemrut falan derler neme lazım
yok kız yemekleri yapabiliyor. evde yemeği o yapıyor hatta.
benim bilmediklerimi öğrenmiş hava atıyorduiyi madem dedim o kadar havalandın evlenince de sen yap
teşekkür ederim hoşbulduk canım.. elimden geldiğince uymaya çalışıorum kuzum..
Sen nasılsın nasıl gidiyor dünkü tatilden sonra çalışman ?
teşekkür ederim rengişim.. Evet canım katılmak isterim ama kaçırdığım kişilere de dua edeyim. aynı 1 kişiye iki gün mü kuzum?
teşekkürler canım senin ve topiğin kadınlar günü kutlu olsun ..
amaaa ben kuzucuklarımı çok özledimmmmm
oyy benim canlarım ben yokken neler yapmışlar bakalım
sonunda geldim aranıza :13: napıyosunuz kızlar iyi misiniz? çalışmalar nasıl gidiyor
beni sorarsanız, teyzemde pek çalışamadım. aslında çalışmaya boş oda bir sürü vardı, ses de yoktu, ama teyzemler kuzenimin bekar evinde oldukları için odada eşya yoktu, yerde çalışmak biraz sıkıntı oldu. coğrafyadan bol bol soru çözdüm, onun dışında bişey yapmadım diyebilirim.
buraya geldiğimde de int sözleşmem bitmişti, onu da yaptırdım, 2 senelik yaptırmak zorunda kaldım, başka bi şehre gittiğinde oraya da bağlatılabiliyo dediler, hani bi ihtimal atama olursa diye
pek umudum kalmadı açıkçası. ama her zamanki gibi ne olursa olsun bırakmak yok diyoruz dimiiii
bu arada doğa kolejine başvurdum. ama hala geri dönmedilerkendileri kaybederler hıhhh
dün deneme çözdüm. ihtiyaç tg 1, eğitimini çoookk önceden çözmüştüm hatırlarsanız, ondan 64 doğru 16 yanlış çıkmıştı. dün de gygk sini çözdüm. gy 57 doğru 3 yanlış, gk 38 doğru 5 yanlış, geri kalanı boşbana başlangıç için iyi geldi, çünkü hayatımda yaptığım en iyi tarih netini yaptım, 22 doğru 4 yanlış 1 boşdu. 45. sorudan ötesinde kalem bile oynatamadım, malum vat. ve güncel bilgiler sıfır.
alanın ertelenmesi hiç işime gelmedi. çünkü tam da nişanıma 10 gün varken kötü oldu. ayrıca ben sözümü 20 temmuzda yaparız aradan çıkar diye düşünüyodum. yani şuna kızıyorum. tamam 20 temmuzda yap ama bunu sene başında söyle be kardeşim. sadece ben değil, bir sürü kişi vardır, hayatını sınava göre biçimlendiren. neyse o yüzden benim sözü 13 mayısta onurcuğumun doğumgününde yapmaya karar vermiştik kiii, annemler hayırlı günde olsun cuma gecesi olsun dediler. bizim doğumgünlerimiz salı gününe geliyodu. o yüzden büyük ihtimal 15 mayıs perşembe akşamı olucak. bu arada kızlar haftaya tanışmaya geliyolarrrrannemle dip köşe temizlik yaptık. banyo hariç her yer bitti. bugün ders çalışıcam kısmetse. tekrarlarımı yapayım diyorum. bi ara da 7iklimden alanı alıcam.
öyle yani canlarım :97:
bu arada mona, kendisini ve sizi her daim yanımda hissettirdi, ona da teşekkürlerimi borç bilirim
niloş ablamın da hamileleği iyi geçiyodur umarım
Aynen la.O yine iyi,ben çenemi tutamıyom,dan diye söylüyom lafı.
Amaaan en fazla 1 hafta.Sonra her nane üstümüze...
aslında dan diye söylemek iyi kuzum. herkes sınırını bilir yani.
Herif buraya geldiğine aradı işte konuşcam kızımla demiş.İyi dedim ver...X'in hayatında ben varken başka kız bakmışsınız,onla da kalmayıp geliriz demişsiniz sizce bu ne kadar doğru,hiç yakıştıramadım dedim. Yaptılar yani zamanında.Sonrası yağ çekme faslı ama boş...
annesiyle mi konustun? ee ne dedi peki
genelde anneler bakar bu işlere amaYok la babası...Naneyi yiyen de o zaten.Kusura bakma Linka,biz karışmamalıydık,X ne ders o olur,hakkını helal et vs.
genelde anneler bakar bu işlere amaiyi o zaman halettiyseniz
orda konustuklarımızı buraya yazmayalım ya bu topik kaldırmaz
Ben kaçıyom,gözümden uyku akıyo.Anama yakalanmadan yatayım.İyi geceler.
Ben kaçıyom,gözümden uyku akıyo.Anama yakalanmadan yatayım.İyi geceler.
amaaa ben kuzucuklarımı çok özledimmmmm
oyy benim canlarım ben yokken neler yapmışlar bakalım
sonunda geldim aranıza :13: napıyosunuz kızlar iyi misiniz? çalışmalar nasıl gidiyor
beni sorarsanız, teyzemde pek çalışamadım. aslında çalışmaya boş oda bir sürü vardı, ses de yoktu, ama teyzemler kuzenimin bekar evinde oldukları için odada eşya yoktu, yerde çalışmak biraz sıkıntı oldu. coğrafyadan bol bol soru çözdüm, onun dışında bişey yapmadım diyebilirim.
buraya geldiğimde de int sözleşmem bitmişti, onu da yaptırdım, 2 senelik yaptırmak zorunda kaldım, başka bi şehre gittiğinde oraya da bağlatılabiliyo dediler, hani bi ihtimal atama olursa diye
pek umudum kalmadı açıkçası. ama her zamanki gibi ne olursa olsun bırakmak yok diyoruz dimiiii
bu arada doğa kolejine başvurdum. ama hala geri dönmedilerkendileri kaybederler hıhhh
dün deneme çözdüm. ihtiyaç tg 1, eğitimini çoookk önceden çözmüştüm hatırlarsanız, ondan 64 doğru 16 yanlış çıkmıştı. dün de gygk sini çözdüm. gy 57 doğru 3 yanlış, gk 38 doğru 5 yanlış, geri kalanı boşbana başlangıç için iyi geldi, çünkü hayatımda yaptığım en iyi tarih netini yaptım, 22 doğru 4 yanlış 1 boşdu. 45. sorudan ötesinde kalem bile oynatamadım, malum vat. ve güncel bilgiler sıfır.
alanın ertelenmesi hiç işime gelmedi. çünkü tam da nişanıma 10 gün varken kötü oldu. ayrıca ben sözümü 20 temmuzda yaparız aradan çıkar diye düşünüyodum. yani şuna kızıyorum. tamam 20 temmuzda yap ama bunu sene başında söyle be kardeşim. sadece ben değil, bir sürü kişi vardır, hayatını sınava göre biçimlendiren. neyse o yüzden benim sözü 13 mayısta onurcuğumun doğumgününde yapmaya karar vermiştik kiii, annemler hayırlı günde olsun cuma gecesi olsun dediler. bizim doğumgünlerimiz salı gününe geliyodu. o yüzden büyük ihtimal 15 mayıs perşembe akşamı olucak. bu arada kızlar haftaya tanışmaya geliyolarrrrannemle dip köşe temizlik yaptık. banyo hariç her yer bitti. bugün ders çalışıcam kısmetse. tekrarlarımı yapayım diyorum. bi ara da 7iklimden alanı alıcam.
öyle yani canlarım :97:
bu arada mona, kendisini ve sizi her daim yanımda hissettirdi, ona da teşekkürlerimi borç bilirim
niloş ablamın da hamileleği iyi geçiyodur umarım
Ahh kızçem haklıyım tabi...
%80 evet...Evet ben de girdim o sınava canım ama beni eğitim kastı.
Kuzuuum.Hayırlısı olsun hakkınızda sevindim valla.Hiç sıkma canını nasipten ötesi yok yok yok. O yüzden çalışıp tevekkül edelim biz.Aneeem heyecan bin beş yüzdür sende.
Yorum yok çıtırım.
dinler kız maaşallah. ben de onu dinlerim ama
85 kilo benımki ya180 boyu da. bazen çocugu gibi duruyorum
oy kızçemm özlettin kendinihoşgeldin sedefimmm.. Canım hiç çalışmamaktan iyidir bak coğrafyayı halletmişsin işte.. oy oy romantiklere bak doğum gününde nişan olacakmış ama biraz kaymalı olmuş ne yapalım o kadarcıkta olsun dimi netlerinin de maşallahı var
ben denemelerin gk-gy çözüyom ama eğitimlerini canım istemiyo ya :18: daha pegem tg 1 'inde eğitimi duruyo.. bununda eğitimine bakmadım.
oy yavrumbenimkinin de boy 178 kilo 65 ama üniversiteye gelene kadar da spor yapmış vücudu şekilli ama bıraktığı için belli olmuyordu.
geçen yaz spora başladı anam bunda bir kas oluştu noliyyy olum dedim Allah'tan bıraktı da kasları gittiyoksa bende çocuğu gibi duruyodum
ebon sen sınavı bıraktın mı?
çalışıyorsan hep beklerim topiğe gel lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?