2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

ne 1 0ı kız öyle bişey demedi senden önce gidiyorum demişti
niye ağlıyormuş.. sanırım anladı el kapısını ondandır. alışır yeaa zorla vermediler ya

he tamam benim aklımda 1 0 nerden kaldıysa
demek ki büyük konuşmamak gerekiyormuş

he tamam benim aklımda 1 0 nerden kaldıysa
demek ki büyük konuşmamak gerekiyormuş

geçer geçer şimdi aileden ayrılma burukluğu var. zaten çalışıyordu kimseye muhtaç değildi allah var
kocasınıda ordan buldu

kaldık senle ben gene 1 litre

geçer geçer şimdi aileden ayrılma burukluğu var. zaten çalışıyordu kimseye muhtaç değildi allah var
kocasınıda ordan buldu

kaldık senle ben gene 1 litre

kuzum çalışsa bie 18 yaşında evilik bana tuhaf geliyor. benım 18yaşımla şu yaşım arasında cok büyük fark var çünkü.
biz senle topiğin demirbaş bekarlarıyız

La ben hala Pepe izliyom,nasıl evlencem bilmiyom.

evlenip iş başa düşünce yaparsın
ben evin büyük kızı oldugum için anam zorla yaptırırdı işleri ben istemezdim ama
boya badana bile yaptırırdı la evin dış duvarlarına

ben evin büyük kızı oldugum için anam zorla yaptırırdı işleri ben istemezdim ama

Ben de büyük kızım,yapıyom yine çok şükür ya.Bi kız evlendi bizim dersaneden soğan bile doğrayamıyomuş.

Ben de büyük kızım,yapıyom yine çok şükür ya.Bi kız evlendi bizim dersaneden soğan bile doğrayamıyomuş.

he yapıyorsan daha ne kız
valla hiç iş yapmamış kızlar gercekten cok zorlanır evlilik baba ocagına benzemez. her iş başa düşüyor çünkü

ah benim kaderdaşım iki rüşvete badana bile yapmışlığım var evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…