2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

tamam canım anladım. Allah kolaylık versin inşallah sen de emeklerinin karşılıgını alırsın

slm güzellerim
herşey yolunda mı acaba?bu aralar topicte sayfa atlamaz oldu, bi durgunluk var..
benim de tadım yok beynim çatlıyor..gündüz kızım çalıştırmıyor,iiş güçte bitmiyor anca gece çalışıyorum.. sabah erkenden kızım uyanıyor işte...neyse gözler kıpkırmızı bi halde hayalet timsali kahvaltı hazırlıyorum..ben artık biyonik bi kadınım..:93:
dün alan konu ve 152 soru çözebildim..

maaşallah kuzum
biz de bugün 3e kadar temizlik yaptık duş almadan başlayamam çalışmaya cok yorgunum nette dolanıyorum
uyku benim de sorun ya erken uyuyamıyorum uyandıgımda da zombi gibi oluyrum

Naber kızçelerim Daha yeni geldim sayılır eve. Açıkcası hiçte çalışasım yok hava da kasvetlimi kasvetli.. Ama planıma uymam şart o yüzden kaytarmak yok

varya hayatı bdvden öğreniyorum diyebilirim artık. tövbe estağfurullah. ne kadar bayan türü varsa gördüm heralde şu 3 yılda

varya hayatı bdvden öğreniyorum diyebilirim artık. tövbe estağfurullah. ne kadar bayan türü varsa gördüm heralde şu 3 yılda

aynen öyle kuzum yaşamadan tecrübe etmek böyle bir şey olsa gerek

selm güzeller

kaç gündür ne buraya uğrayabildim ne de ders çalışabildim perşembe günü dişçiye gittim, iki dişim çekildi dikiş atıldı, kendime gelemedim :26: salı günü de sevdiğim ankara'ya gelecek iki gün de öyle geçecek. yarın da hazırlık falan derken pek çalışamam sanırım. artık çarşamba başlarım. herkesin çalışmalar iyi gidiyordur umarım

Açtığı konulara bak orada bir konu vardı.Sevgilimi anneme nasıl söylücem diye.

baktım... valla o değilde kuzum herkesin içinde okuma aşkı, meslek aşkı olmuyor. biran önce evleniyimde kocamın yanında olayım gibi bir düşünce var
bunun için gerekirse okunmuyorda
içten gelen bir şey, kendi akılları var sonuçta
bak kuzenim evliliğin 3. günü dank etti
ağlıyormuş telefonlarda
19 20 yaş ne ki..
bizde istiyoruz ama önceliğimiz evlilik değil
biz öyle düşünenleri anlamıyoruz, onlarsa bizi :)

niye ağlıyormuş? sana evlendiği için 1 0 öndeyim senden diyen kuzen değil miydi bu

Son düzenleme:

niye ağlıyormuş? sana 1 0 öndeyim senden diyen kuzen değil miydi bu

ne 1 0ı kız öyle bişey demedi senden önce gidiyorum demişti
niye ağlıyormuş.. sanırım anladı el kapısını ondandır. alışır yeaa zorla vermediler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…