Ne işim var be nirvadana yatcam ben şimdi
yatarsın birazdan gelirsin gene
Yok bibim ya grip oluyorum sanırım 5te uyandım uyandığımdan beri de esniyorum zor kalktım zaten
Yok bibim ya grip oluyorum sanırım 5te uyandım uyandığımdan beri de esniyorum zor kalktım zaten
sabah 5 mi akşam 17 mi
sabah 5 mi akşam 17 mi
aynısını sorucaktım bendegeçmiş olsun canım
Sabah 6da yattım öğlen 1 uyandım 1 gibi sonra geri uyudum akşam 5
muhabbete gel
kurabiyeleri siteden yaptırmadım sedefim burda butik kurabiye malzemeleri satan yer var ordan üzerinin şeker hamurunu kalıplarını falan aldım kurabiyeleri pişirip süslemesini kendim yaptım
askere ağustosta mı gitcek kuzum?
kurabiye ben de yaptırcam kuzum, yazmayı unutmuşumyemeye kıyamaz insan o kurabiyeleri zaten. hangi siteden yaptırdın kuzum kurabiyeleri? bizde adetmiş, kurabiyelerin tamamını erkek tarafına vericez. onlar nişandan sonra bohça görmeye gelenlere ikram ediceklermiş.
mart sonunda istanbula gidicem kıyafet bakmaya, inşallah bulurum ve alıp dönerim buraya kuzum.
kızlar akşam durup dururken bi mide bulantısı baş ağrısı başladı, hastalandım. bünye dayanmadı tabii yorgunluğaakşam çalışamadım. gündüz de 100 öyt, 100 pg ve karadeniz, marmara bölgesini tekrar ettim.
yarın başlıyorum o zaman kuzumcanlarım ben dualara persembeden itibaren tarih yazdım.
uymayan varsa ileri çekeyim ya da geriye.
iyi bari kuzum çok değilmiş sevindimkızlar tugbiş 1 gün banlanmıs
cok değilmiş sevindim
merhaba ben de aynı bölümdenim.Arkadaslar merhaba.ben de kpss ye hazirlaniyorum.Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği mezunuyum.
Özellikle aynı branştan arkadaşlarım varsa bazi şeyler danışmak istiyorum. Öğretmenlik alan bilgisi kaynağı sıkıntısı çekiyorum. Aby yayinlarinin ve yargının tde öğretmenlik alan bilgisi kitaplarini aldım.ama iki kitapta bence iyi hazirlanmamis.birisinin 13.yy doneminde dediği Şaire diğeri 14.yy demiş. Ve konu anlatimlarinda vermedikleri şeyleri soru bankalarinda sormuslar.neyden nasıl calisacagimi bilemiyorum.ya tüm edebiyata en ince ayrintisina kadar hakim olabilecek potansiyelim olsa kpss de işim ne? Profesör olurum yani!
Açıköğretim notlarindan calisayim dedim ama yok anacim her ders 300sayfa bitmez ki.ee okul notlari yetersiz kpss kaynaklari eksik yanlis ve yetersiz deneme sinavlari ölesiye zor napicam bilmiyorum. Üstümü başımı yirtcaam sinirden.
Yükleyemiyom cevapları yaaa.
olsun linkam canın sağ olsun en azından düşünüp uğraşıp çözmüşsünsenden başka kimsecikler ilgilenmemiş demek ki o kadar zormuş sorduğum sorular!!!!!!
canım benim matematiğim yok o yüzden çözemedim
merhaba ben de aynı bölümdenim.
piyasada hangi yayın olursa olsun yüzeysel bence.
akademik kitaplardan çalışıyorum. grafiker yayınlarının el kitapları var ya onun 3 dersten kitabını aldım eski t, yeni t ve halk. bir de ercilasun dil tarihi kitabı. bunları bitirince zaten dersler de bitmiş oluyor biraz kalınlar ama. batı edebiyatına da calısmak gerek mi bilmiyorum zaten yetişmez de sanırım :26:
Çok çok teşekkür ederim arkadaşım. Hemen baktım araştırdım yorumlar olumlu.hemen almayi ve calismayi planliyorum.peki sen alana başladın değil mi? Denemelerde durumun nasil peki
Çok keyifsizim iki gündür...
Tarih tekrarı yapıyorum.
aynen hacım ben de alan baktım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?