2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

katılıyorum kuzum sana
inşallah faydasını görürsün

Günaydıııııııın.

Herkese iyi çalışmalar.
sağol kuzum sana da iyi çalışmalar

Günaydıııııııın.

Herkese iyi çalışmalar.

günaydın datlım

teşekkürler.. İyi çalışmalar

maşallah kuzum çalışmalarına..
kuzum sen böyle yazınca içimi bi korku kaplıyor.. Elimde ihtiyaç eb var.. Onu bitirince eğitimden başka yayın çözmek yerine eb'den günde iki deneme çözmek istiyorum.. bilmiyom hata mı ediyom..

kızlar benim sadece matematikten olasılık ve geometriden çember-daire, analitik geometri, katı cisimler kaldı vatandaşlık idare ve ilk konuyu tekrar çalışacam.. diğerlerini bitirdim.. Ha birde eb'den pg ye başladım ama ilerleyemedim
tarihten elimde karma 6780 , coğrafyadan 6550, vatandaşlıktan 5550 soru bankası var.. Şimdi de matematikten 7750 soru bankası alacağım.. Elimde Fem'in türkçesi var onu bu ay bitirirsem türkçe 4800 soru bankası almak istiyorum..
bilmiyorum hata mı ama gk-gy daha fazla kasıyorum geçen sene oradan vurgun yediğim için..

hafta içi full gk-gy çalışıyorum tekrar+soru şeklinde.. eğitimi sadece hafta sonu çalışıyorum daha doğrusu hafta sonları işe gittiğim için doğru dürüst bakamıyorum ama elime soru bankasını aldığımda zorlanmadan çözdüğümü fark edip en iyisi gk-gk bakayım diyorum hata mı ediyorum kızlar ya çok kararsızım..

düne gelince oturduğumuz odayı, salonu ve mutfağı dipli bucaklı temizledim.. Sağolsun kardeşimde yardım etti ama belim çok kötü ağrıdı. Akşam çalışırım dedim fakat bel ağrısından hiçbir şey yapamadım.. Düne ait raporum sadece sabah kahvaltıya kadar ege bölgesini tekrar etmiş ve sorularını çözmüştüm.. Bu kadarcık yani..

Günaydıııııııın.

Herkese iyi çalışmalar.
amin tatlışım benim de bugün çok çalışmam lazım. dün hiç çalışmadım. bugün de şu ana kadar bişey yapmadım
katılıyorum kuzum sana
inşallah faydasını görürsün

sağol kuzum sana da iyi çalışmalar
inşallah tuğbim

kuzum hiç içini korku kaplamasın. ben de arkadaşım femi bana vermeden önce senin gibi düşünüyorum. pegem ve beyaz kalemi de çözdükten sonra eğitimden artık hep deneme yaparım diyodum, ki belki de yine öyle yaparım. ama femi verdi ya, çözsem iyi olur diye düşündüm. sorularının kalitesine göre karar vericem. iyiyse çözerim, değilse boşuna vakit kaybetmem. çünkü ben geçen yıl hiç deneme çözmeye fırsat bulamamıştım. bu yıl denemelere ağırlık vermek istiyorum. deneme için de zaten 1 günü harcamak gerekiyor. o yüzden onu ihmal etmememiz lazım.
bu arada gygk ye ağırlık vermekle iyi yapıyosun bence. hangisi kötüyse onun üstüne düşmen daha iyi. ama tamamıyla gygk ye yoğunlaşmak yerine gy ve gk olarak ayır bence. hangisi daha kötüyse ona ağırlık ver. neden diyorum bunu? çünkü genelde ya gy iyi olur, gk kötü olur, ya da tam tersi olur. mesela matın iyiyse ona harcıcağın vakti kısıp tarihe yönelirsin kuzum. eğitimden bi deneme yapsana kendine? en iyi orda görürsün kendini. bak bakalım denemede seni tatmin edecek netler çıkarırsan ona göre haftasonu ona devam edersin, hiç boşuna haftaiçi eğitim çözmezsin, rahat rahat gygk ye yönelirsin. sen eğitimden bi deneme yap kuzum ona göre için rahat etsin

Herkese merhaba,ben de bugun foruma dahil olmaya karar verdim,aslinda neden daha once gelmedigimi dusunuyorum...3 subatta ders calismaya basladim ben de,simdiye kadar gelisim-ogrenme-rehberlik-program ve oyt yi bitirdim 1er kez...bugun ve yarin da calisarak olcmeden kalan son 2 konuyu da bitirirsem egitimi tamamen 1 kez bitirmis olucam...bunlara calisirken de cografya calistim aralarda,ve onda da son unitedeyim...ama tarih ve vatandasliga hic baslamadim...ki asil onemlisi alana hic baslamadim...bransim ilkogretim matematik...branstasim var mi :)))

hoşgeldin sevgimizvebiz
branştaşın yok sanırım burda :44:
ilköğretim matematik kolay atanabilen bir branş ve mezun sayısı çok azaldı
iyi değerlendir bunu
kolay gelsin hep bekleriz

Son düzenleme:
tuğbim sana 150 Ya Kadir
100 La ilahe illallah
100 Ya Rahman
100 Salavat
148 Ya Muhsi
137 Ya Mümin
100 Ya Semi
129 Ya Latif
100 Ya Fettah okudum kuzum Rabbim her dileğini hayırlısıyla versin inşallah

mrb kızlar..bugün temizlik falandı derken çalışamadım ama ilerleyen saatlerde telafi edicem inş..

tuğbam zümrem senin için

180 YA SEMİ'
90 YA MELİK
55 YA MUCİB
148 YA MUHSİ
201 YA NAFİ
66 YA ALLAH okudum..Rabbim dilediğin ne varsa hayırlısıyla versin inş kuzum..

hoşgeldiniz hocam..eğitimi kolaylamışsınız..diğerlerini de sıkı bi çalışmayla bitirirsiniz inş..sizin branştan galiba jokerback rumuzlu bi arkadaş vardı..fakat uğramaz oldu..

merhaba hoş geldin.
branştaşın yok topikte. calısmalarına kolay gelsin

tuğbim sana 150 Ya Kadir
100 La ilahe illallah
100 Ya Rahman
100 Salavat
148 Ya Muhsi
137 Ya Mümin
100 Ya Semi
129 Ya Latif
100 Ya Fettah okudum kuzum Rabbim her dileğini hayırlısıyla versin inşallah

Tuğbim ben de Kuran okudum sana.

Allah razı olsun kızlar
Rabbim sizin de ne dileğiniz varsa versin hayırlısıyla :109::109:

101 Ya Allah
101 Ya Rahman
101 Ya Rahim
101 Ya Melik
101 Ya Kuddüs
101 Lailahe illallah Muhammedür Rasülullah
3 İhlas,Felak,Nas
3 Fatiha ve Asr suresi
Tuğbacım inşallah kadroya geçersin ve gönlün ruhun güzellikler içinde olur.Tüm isteklerin de hayırlısı ile olur.

Kızlar geçmişi okumadım iyi değilim malesef,bana da dualarınızı esirgemeyin ders için azim istiyorum.
Alana başladım Eski Türk edebiyatından canım sıkıldı,kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum.

tugbam senin için
100 salavat
124 ya muid
100 ya gaffar
100 ya fettah ya rezzak
120 ya mukaddim
100 ya kadir
100 ya rahman
110 ya kuddus
okudum kuzum Allah tüm dileklerini kabul etsin inşallah

Tuğbam sana, 489 El Fettah çektim. Umarım maddi, manevi tüm isteklerin gerçek olur

Allah razı olsun canım
duanı gönderdim

tugbam senin için
100 salavat
124 ya muid
100 ya gaffar
100 ya fettah ya rezzak
120 ya mukaddim
100 ya kadir
100 ya rahman
110 ya kuddus
okudum kuzum Allah tüm dileklerini kabul etsin inşallah

çok sağol kuzum Allahım hepimizin ettiği duaları kabul etsin
Tuğbam sana, 489 El Fettah çektim. Umarım maddi, manevi tüm isteklerin gerçek olur

teşekkür ederim badem hepimizin istedikleri hayırlısıyla gerçek olur inşallah
Yasama,yürütme,bölgeler çözdüm bugün.

maşallah kuzuma
ben de alandan iki ünite bitirdim tarih coğrafya çözdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…