- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
yok tuğbim aksine fikir verdiğin için teşekkür ederimben de uzaktan eğitim alıcam kuzum. çünkü içeriği beklersem ohoo daha çok beklerim. sonuçta şu an bütün sınıfçılar aynı durumdayız. ama alanı alanlar önde olur. geçen hafta başladı 7iklimin sınıf öğretmenliği alan dersi. ben de bu hafta alıcam kısmetse. hiç örnek ders de yok. biraz karambole alıcam ama, girdiğimiz sınava zaten resmen karambole giriyoruz, ne çıkıcağı her dersten belli olmuyo ki, sadece alandan değil. o yüzden kaderime teslim olmuşluğumla bu hafta mecburen alanın uzaktan eğitimini alıcam kuzum
morisim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim kuzumamiiinnn
geometriyi de sen yazınca hatırladım. ben unutmuştum onubi ara benim de onu aradan çıkarmam lazım
bu ülkede iyi olmak mümkün mü? yakında ölmediğimiz için şükrettircekler, hatta ekmek almaya giderken korkar olucaz (!)
anladım ayşegülüm. ne güzel olmuştur, keyifle aşkla yapmışsındır hepsini kuzum.
gördüğün üzre hala burdayım kuzumşu öğrenmeyi bitireyim bari, pegemde son 4 testim kaldı. bu gece pegemi bitirip çöpe atmak istiyorum
sağol kuzum sana da iyi çalışmalarGünaydıııııııın.
Herkese iyi çalışmalar.
Günaydıııııııın.
Herkese iyi çalışmalar.
ben de sadece gelişimini bitirdim kuzum, bi de bu gece inşallah öğrenme olucak
diğerleri olduğu gibi duruyo
daha beyaz kalem var sırada
ve de daha fem var. atanan bi arkadaşım sağolsun femin kitaplarını bana verdi. onlar da sıraya girmiş oldu
amin tatlışımGünaydıııııııın.
Herkese iyi çalışmalar.
inşallah tuğbimkatılıyorum kuzum sana
inşallah faydasını görürsün
sağol kuzum sana da iyi çalışmalar
günaydın datlım
teşekkürler.. İyi çalışmalar
maşallah kuzum çalışmalarına..
kuzum sen böyle yazınca içimi bi korku kaplıyor.. Elimde ihtiyaç eb var.. Onu bitirince eğitimden başka yayın çözmek yerine eb'den günde iki deneme çözmek istiyorum.. bilmiyom hata mı ediyom..
kızlar benim sadece matematikten olasılık ve geometriden çember-daire, analitik geometri, katı cisimler kaldı vatandaşlık idare ve ilk konuyu tekrar çalışacam.. diğerlerini bitirdim.. Ha birde eb'den pg ye başladım ama ilerleyemedim
tarihten elimde karma 6780 , coğrafyadan 6550, vatandaşlıktan 5550 soru bankası var.. Şimdi de matematikten 7750 soru bankası alacağım.. Elimde Fem'in türkçesi var onu bu ay bitirirsem türkçe 4800 soru bankası almak istiyorum..
bilmiyorum hata mı ama gk-gy daha fazla kasıyorum geçen sene oradan vurgun yediğim için..
hafta içi full gk-gy çalışıyorum tekrar+soru şeklinde.. eğitimi sadece hafta sonu çalışıyorum daha doğrusu hafta sonları işe gittiğim için doğru dürüst bakamıyorum ama elime soru bankasını aldığımda zorlanmadan çözdüğümü fark edip en iyisi gk-gk bakayım diyorum hata mı ediyorum kızlar ya çok kararsızım..
düne gelince oturduğumuz odayı, salonu ve mutfağı dipli bucaklı temizledim.. Sağolsun kardeşimde yardım etti ama belim çok kötü ağrıdı. Akşam çalışırım dedim fakat bel ağrısından hiçbir şey yapamadım.. Düne ait raporum sadece sabah kahvaltıya kadar ege bölgesini tekrar etmiş ve sorularını çözmüştüm.. Bu kadarcık yani..
Herkese merhaba,ben de bugun foruma dahil olmaya karar verdim,aslinda neden daha once gelmedigimi dusunuyorum...3 subatta ders calismaya basladim ben de,simdiye kadar gelisim-ogrenme-rehberlik-program ve oyt yi bitirdim 1er kez...bugun ve yarin da calisarak olcmeden kalan son 2 konuyu da bitirirsem egitimi tamamen 1 kez bitirmis olucam...bunlara calisirken de cografya calistim aralarda,ve onda da son unitedeyim...ama tarih ve vatandasliga hic baslamadim...ki asil onemlisi alana hic baslamadim...bransim ilkogretim matematik...branstasim var mi :)))
tuğbim sana 150 Ya Kadir
100 La ilahe illallah
100 Ya Rahman
100 Salavat
148 Ya Muhsi
137 Ya Mümin
100 Ya Semi
129 Ya Latif
100 Ya Fettah okudum kuzum Rabbim her dileğini hayırlısıyla versin inşallah
Herkese merhaba,ben de bugun foruma dahil olmaya karar verdim,aslinda neden daha once gelmedigimi dusunuyorum...3 subatta ders calismaya basladim ben de,simdiye kadar gelisim-ogrenme-rehberlik-program ve oyt yi bitirdim 1er kez...bugun ve yarin da calisarak olcmeden kalan son 2 konuyu da bitirirsem egitimi tamamen 1 kez bitirmis olucam...bunlara calisirken de cografya calistim aralarda,ve onda da son unitedeyim...ama tarih ve vatandasliga hic baslamadim...ki asil onemlisi alana hic baslamadim...bransim ilkogretim matematik...branstasim var mi :)))
tuğbim sana 150 Ya Kadir
100 La ilahe illallah
100 Ya Rahman
100 Salavat
148 Ya Muhsi
137 Ya Mümin
100 Ya Semi
129 Ya Latif
100 Ya Fettah okudum kuzum Rabbim her dileğini hayırlısıyla versin inşallah
Tuğbim ben de Kuran okudum sana.
mrb kızlar..bugün temizlik falandı derken çalışamadım ama ilerleyen saatlerde telafi edicem inş..
tuğbam zümrem senin için
180 YA SEMİ'
90 YA MELİK
55 YA MUCİB
148 YA MUHSİ
201 YA NAFİ
66 YA ALLAH okudum..Rabbim dilediğin ne varsa hayırlısıyla versin inş kuzum..
Yasama,yürütme,bölgeler çözdüm bugün.
101 Ya Allah
101 Ya Rahman
101 Ya Rahim
101 Ya Melik
101 Ya Kuddüs
101 Lailahe illallah Muhammedür Rasülullah
3 İhlas,Felak,Nas
3 Fatiha ve Asr suresi
Tuğbacım inşallah kadroya geçersin ve gönlün ruhun güzellikler içinde olur.Tüm isteklerin de hayırlısı ile olur.
Kızlar geçmişi okumadım iyi değilim malesef,bana da dualarınızı esirgemeyin ders için azim istiyorum.
Alana başladım Eski Türk edebiyatından canım sıkıldı,kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum.
tugbam senin için
100 salavat
124 ya muid
100 ya gaffar
100 ya fettah ya rezzak
120 ya mukaddim
100 ya kadir
100 ya rahman
110 ya kuddus
okudum kuzum Allah tüm dileklerini kabul etsin inşallah
Tuğbam sana, 489 El Fettah çektim. Umarım maddi, manevi tüm isteklerin gerçek olur
Yasama,yürütme,bölgeler çözdüm bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?