İyi akşamlar kızlar
ne zormuş ya pasif olmak
neyseki bir güncük bir şeydi
Tuğbim zor demi pasiflik...
çok zor linkam
anlatılmaz yaşanırmış hakikaten
Burda siyaset konuşmayın, banlananlar hakkında da yorum yapmayın, siyaset konuşmanın yeri siyaset bölümü.
Bir dahakine uyarıyla kalmam.
pekiBurda siyaset konuşmayın, banlananlar hakkında da yorum yapmayın, siyaset konuşmanın yeri siyaset bölümü.
Bir dahakine uyarıyla kalmam.
Kuzuuuum.
Anlaşıldı....
selam canlarım, anca gelebiliyorum buraya
dün pgden 57, öğrenmeden 100, tarihten 2 video izledim, sorularını çözerken uyuyakalmışım
bugün de çarşıda işlerim vardı, hazırlıklar, alıncaklar falan.. akşam da merhameti izliyeyim dedim, çok saçma bi final olmuş, bütün dizinin içine etmişler
daha yeni çalışıcam inşallah uyumazsam
yok tuğbim aksine fikir verdiğin için teşekkür ederim
uçak bulunamadı hala kuzum bence de çok ilginç :44:
sedefim işine karışmak gibi olmasın ama alan için kesinlikle uzaktan eğitim
al.geçen sene uzaktan eğitimin faydasını gördü bazı arkadaşlarım
morisim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim kuzumay canım yerim ben onu yamaşallah maşallah..
niloşa çok vermişler ya
kuzum hayırlısı bakalım.. Menüyü okudum güzel düşünmüşsünüz ağzım sulandısedefim herşey gönlünce olsun canım..
bende şükür iyiyim canım.. Derslerle uğraşarak gidiyorum.. kuzum eğitimi çözmek kolayıma gidiyor ama ters köşe yaptığı için sevmiyorum ya..
kız daha ne sultanlığı yeter bu kadar sultan olduğumuz :) azıcıkta hatunluk yapalım
ne güzel anlatıyorsunuz sedefle birlikte telaşlarınızı
beni de alın aranıza
iyi akşamlar kızlar? Nasılsınız? ay muhabbetinize bittim ya gülmekten bi hal oldumAllah daim etsin canlarım..
ben geometriye devam ediyorum şükür çokgenler-dörtgenleride bitirdim.. Bu gün bölgeleri tekrar etmem lazım ama yetiştiremedim inşallah akşama çalışabilirim.. onun harici bende her şey iyi gidiyor..
Verimli günler dilerim
bu ülkede iyi olmak mümkün mü? yakında ölmediğimiz için şükrettircekler, hatta ekmek almaya giderken korkar olucaz (!)Sorma ya...Sinirden,üzüntüden ders mers çalışamadım.
Aman kararsız Kazım benimki,bi ağustos diyo,bi kasım...
Aynı şikayetler bende de var.
İbretle izliyorum.
anladım ayşegülüm. ne güzel olmuştur, keyifle aşkla yapmışsındır hepsini kuzum.kurabiyeleri siteden yaptırmadım sedefim burda butik kurabiye malzemeleri satan yer var ordan üzerinin şeker hamurunu kalıplarını falan aldım kurabiyeleri pişirip süslemesini kendim yaptım
yarın başlıyorum o zaman kuzum
iyi bari kuzum çok değilmiş sevindim
maaşallah kuzum
calısrsın ınsallah
atarsın kuzum
yok tuğbim aksine fikir verdiğin için teşekkür ederimben de uzaktan eğitim alıcam kuzum. çünkü içeriği beklersem ohoo daha çok beklerim. sonuçta şu an bütün sınıfçılar aynı durumdayız. ama alanı alanlar önde olur. geçen hafta başladı 7iklimin sınıf öğretmenliği alan dersi. ben de bu hafta alıcam kısmetse. hiç örnek ders de yok. biraz karambole alıcam ama, girdiğimiz sınava zaten resmen karambole giriyoruz, ne çıkıcağı her dersten belli olmuyo ki, sadece alandan değil. o yüzden kaderime teslim olmuşluğumla bu hafta mecburen alanın uzaktan eğitimini alıcam kuzum
morisim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim kuzumamiiinnn
geometriyi de sen yazınca hatırladım. ben unutmuştum onubi ara benim de onu aradan çıkarmam lazım
bu ülkede iyi olmak mümkün mü? yakında ölmediğimiz için şükrettircekler, hatta ekmek almaya giderken korkar olucaz (!)
anladım ayşegülüm. ne güzel olmuştur, keyifle aşkla yapmışsındır hepsini kuzum.
gördüğün üzre hala burdayım kuzumşu öğrenmeyi bitireyim bari, pegemde son 4 testim kaldı. bu gece pegemi bitirip çöpe atmak istiyorum
atarsın kuzumben hala bitiremedim pegemi
ben de sadece gelişimini bitirdim kuzum, bi de bu gece inşallah öğrenme olucak
diğerleri olduğu gibi duruyo
daha beyaz kalem var sırada
ve de daha fem var. atanan bi arkadaşım sağolsun femin kitaplarını bana verdi. onlar da sıraya girmiş oldu
benim eğitimde pegemle beraber yargı 3333 var bunlar biterse yeter önemli olan alan çünkü.
kuzum sen calısmaya basla istersen ben tutmayım seni
yok kuzum, çok sinirlendim ya, gece gece bi yorum yazıcaktım ama konu kapanmış. fişi çekildi yazmış ya.. umarım onun da ilerde çocuğunun başına böyle bişey gelmez!
amin kuzum ne diyim.söylemekten yorulduk. yok yazma konulara banlanmaya gerek yok ya.
burada da konuşmayalım boşver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?