2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

İyi akşamlar kızlar
ne zormuş ya pasif olmak
neyseki bir güncük bir şeydi

Burda siyaset konuşmayın, banlananlar hakkında da yorum yapmayın, siyaset konuşmanın yeri siyaset bölümü.
Bir dahakine uyarıyla kalmam.

ben sinirlenince konuşabiliyorum her yerde ister istemez.
banlanacak durum olursa banlanırım sorun değil.

selam canlarım, anca gelebiliyorum buraya
dün pgden 57, öğrenmeden 100, tarihten 2 video izledim, sorularını çözerken uyuyakalmışım
bugün de çarşıda işlerim vardı, hazırlıklar, alıncaklar falan.. akşam da merhameti izliyeyim dedim, çok saçma bi final olmuş, bütün dizinin içine etmişler
daha yeni çalışıcam inşallah uyumazsam

maaşallah kuzum
calısrsın ınsallah

kızlar bugün tuğbanın dua sırası unutmayalım

yok tuğbim aksine fikir verdiğin için teşekkür ederim ben de uzaktan eğitim alıcam kuzum. çünkü içeriği beklersem ohoo daha çok beklerim. sonuçta şu an bütün sınıfçılar aynı durumdayız. ama alanı alanlar önde olur. geçen hafta başladı 7iklimin sınıf öğretmenliği alan dersi. ben de bu hafta alıcam kısmetse. hiç örnek ders de yok. biraz karambole alıcam ama, girdiğimiz sınava zaten resmen karambole giriyoruz, ne çıkıcağı her dersten belli olmuyo ki, sadece alandan değil. o yüzden kaderime teslim olmuşluğumla bu hafta mecburen alanın uzaktan eğitimini alıcam kuzum
morisim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim kuzum amiiinnn
geometriyi de sen yazınca hatırladım. ben unutmuştum onu bi ara benim de onu aradan çıkarmam lazım
Sorma ya... Sinirden,üzüntüden ders mers çalışamadım.

Aman kararsız Kazım benimki,bi ağustos diyo,bi kasım...

Aynı şikayetler bende de var.

İbretle izliyorum.
bu ülkede iyi olmak mümkün mü? yakında ölmediğimiz için şükrettircekler, hatta ekmek almaya giderken korkar olucaz (!)
anladım ayşegülüm. ne güzel olmuştur, keyifle aşkla yapmışsındır hepsini kuzum.

maaşallah kuzum
calısrsın ınsallah

gördüğün üzre hala burdayım kuzum şu öğrenmeyi bitireyim bari, pegemde son 4 testim kaldı. bu gece pegemi bitirip çöpe atmak istiyorum

atarsın kuzumben hala bitiremedim pegemi

atarsın kuzumben hala bitiremedim pegemi

ben de sadece gelişimini bitirdim kuzum, bi de bu gece inşallah öğrenme olucak
diğerleri olduğu gibi duruyo
daha beyaz kalem var sırada
ve de daha fem var. atanan bi arkadaşım sağolsun femin kitaplarını bana verdi. onlar da sıraya girmiş oldu

benim eğitimde pegemle beraber yargı 3333 var bunlar biterse yeter önemli olan alan çünkü.
kuzum sen calısmaya basla istersen ben tutmayım seni

benim eğitimde pegemle beraber yargı 3333 var bunlar biterse yeter önemli olan alan çünkü.
kuzum sen calısmaya basla istersen ben tutmayım seni

yok kuzum, çok sinirlendim ya, gece gece bi yorum yazıcaktım ama konu kapanmış. fişi çekildi yazmış ya.. umarım onun da ilerde çocuğunun başına böyle bişey gelmez!

yok kuzum, çok sinirlendim ya, gece gece bi yorum yazıcaktım ama konu kapanmış. fişi çekildi yazmış ya.. umarım onun da ilerde çocuğunun başına böyle bişey gelmez!

amin kuzum ne diyim.söylemekten yorulduk. yok yazma konulara banlanmaya gerek yok ya.
burada da konuşmayalım boşver..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…