2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

onun adına referans de, torpil de, dayı de, hala de ama tecrübe deme

ben bir bankanın mülakatına girdim de referansta tıkandım. Halbüsü birçok kişiyide yazmış idim

o zaman kpssye talim diyosun yani

gir çağrı merkezine de gör anyayı konyayı yalvarırsın şimdi ki ana döneyim diye
keşke kolay olsa herşeyin kat kat zorluğu var

Demi...

kuzum sana diyeceğim tek şey biraz daha dayan olur
bir şey kalmadı sınava.çok bunaldık hepimiz ama yazın yüzümüz
gülecek inşallah
sık dişini linkam

Tevekküllü kızçem benim.

Pes etmek üzereyim karamelim...Bildiklerimi de unutmaya başladım,sevgilimi özledim,parasızım,işsizim... İş arıyom.
Ayni durundayiz canim heleki eşinin is bulamam asi daha da kotu surekli aglardim şimdi aglamak yerine derslerime sariliyorum allahim hakkimizd hayirlisi ne ise onu yaşayalım ins
zaten bugün hiç çalışmadım kendimi dağa taşa vurasım var
olursa olur olmazsa zaten yolumuza bakıcaz
stres yaptıkça unutuyom anasını satim
Ben 10 gun ara verdm annem gelince o ara bana nasil iyi geldi anlatamam simdi hic sıkılmadan ders calisabiliyorum :)

ya bu her yerde tecrübe istiyor da peki bu ilk başlayanlar nasıl başlıyor ya

Zaten bi gun is görüşmesine gittigimde syleyecegim boyle zaten almiyorlar bari içimdeki ni soyliyimde oyle almasinlar :)

Kizla4 ginaydin bugun arkadasimla beraber yuruyuse başlıyor uz yaz geldi hala siskoyum yaaa simdi gidecegiz ins gorusurrruuuuz

nilo sana 3. dünya savaşı açarım bak

onda kib e basmadım ama şimdi basıciğim beni tehdit etti polemik etti diyiciğim sürüm sürüm süründe gör mapus kaçagı seni
bi daha yaklaşmam bile kız bi de ben onu begeni butonu sandımdı tel den girince

canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. her zamanki gibi yanımda oldunuz, beni rahatlattınız. dualarınız için de teşekkür ediyorum. dualarınız kabul oldu gibi, apartmanda imza toplancak gitmesi için, umarım gider.
evet bazı şeyler üstüste geldi. bi de öyle bi süreçteyim ki, bi gün çok aşırı mutlu oluyorum, bi gün acının dibini görüyorum. manyak oldum iyice.
alan için de beklediğim gibi gelmediği için şok yaşadım. zaten fizik kimya biyoloji bilsem tekrar ygs lys ye girer pdr okurdum. trakya ünide pdr olsa zaten bu yıl bunu denicektim. ama burda da pdr yok, okul öncesi var ama onun da 4 seneye ne olucağı belli değil.
alandan uzaktan eğitime kayıt oldum ama alan içeriği açıklanmadan önce herkes formasyon derslerinden çıkıcağını sandığı için şu an alan videolarında türkçe öğretimi dersi eklenmiş 8 tane. sadece o var. ama bizim alan içeriğimizde öğretim dersleri yok. ben şimdi o videoları izlemiyeyim dimi? çünkü sitede duyuru yapmışlar, açıklanan müfredatı en kısa zamanda videolara yansıtıcaz diye
şimdi kızlar bi de bizim bölümde çok sayısal çıkışlılar var. hani mesela sayısal mezunu ordan bi yere girememiş, sınıf öğretmenliği sayısallarla ortak olduğu için sayısaldan sınıfa gelmiş olanlar var. onlar benim önüme geçti, bu fizik kimya biyoloji yüzünden. hiç anlamıyorum bu derslerden. onur çalıştırcak beni, o sayısal çıkışlı, inşallah anlarım.
baya da bi ara vermişim derslere, farkında değilim. sanırım martta hiç çalışmadım. ne çalışsam da bilmiyorum. beynim durdu. çtd,geo, vat. duruyo, onları çalışmam lazım. eğitimi de unutmuşum ki sormayın kızlar.
hepimize kolay gelsin, Allah zihin açıklığı versin, sabır versin
[/QUOTE]
pes etmek yok kuzum olacak sen geçen yılki biz gibisin şimdi . netleşenlere çalışmaya başla geç kalmadan

ay bi hamiş daha mı geliyo çok sevindim haber ver mutlaka .bide branş neysi sizin

hepimizde bi telaş bi meşguluyet var canım bırakma kendini yavaşta olsa ilerle ve sakın vaz geçme

günaydın canlar.kalktım erkenden nete girdim şimdi alandan yeni konuya başlıyayaım 1 sayfada olsa sonra alan denemem var ona gidiciğim
geldikten sonrada bitiririm yemekimi yaparım inşallah
kızlar bende ya alan olunca ya da tembel oldugum için bir konu bitiyor alan tarihten ancak not almamda yavaşlatıyo beni bi de bu ara hem gezdim hem misafir derken
gr.

slm kızlar...herkese hayırlı cumalar...Bu aralar osmanlıda duraklama ve gerileme dönemi çalışıyorum bayılazaaammm.anlaşma anlaşma, çok karışıyor yahu..bu konular bitse benim için diğerleri su gibi akıcak da..işte...

gecikmeli de olsA okuduğum dualar..

ekinezya için--------100 YA ALİM, 336 YA MUSAVVİR, 140 YA DARR, 55 YA MUCİB, 111 YA MELİK, 66 YA ALLAH, 100 YA FETTAH

ASGÜL İÇİN--------100 YA RAHMAN, 100 YA KADİR, 90 YA MELİK, 115 YA ALLAH, 55 YA MUCİB,180 YA SEMİ, 100 YA FETTAH

KIRIKKALE İÇİN-------150 YA ŞEKUR, 150 YA ALİM, 100 YA KADİR, 100 YA MUCİB, 100 YA FETTAH, 100 YA DARR, 180 YA AFUVV

Eklentiler

• $1530526_525827834191906_1939838693_n.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 55
Selam kizlar,bugun daha yeni kendime geldim sayilir,bacaklarimda kasilmalar oldu yattim...nilkon4246 evet bir hamis daha var artik :) doktora gidicem insallah bikac gune kadar,arastirma yapayim diye gectim yine netin basina...bugun muhtemelen tumgun bununla gececek,sonra da cikip disarda yuruycem...Brans ilkogretim mat....Hepinize kolayliklar diliyorum,duanizi esirgemeyin bebisim iyi olsun saglikla gelsin dunyamiza insallah

Canlarım moralim bozuk çok,dualarınızı en kısa zamanda tamamlıycam.Gecikme için özür dilerim.

oyy kuzuma benim ya kıyamam inan hepimiz aynı durumdayız.. ben de martta doğru dürüst çalışmadım diye hemen unutmuşum her şeyi.. yine de bunca emeğe yazık olur bırakmak. yapabildiğimiz kadar çalışmaya devam kuzum
bunlar belki biraz gülümsetir bizi

kızlar dersaneye gittim alan denemesine ama kargodan gelmemişmiş haftaya dediler evden çıkınca tüm günüm gitti zaten çalışamıyorum bugünde saçma sapan geçti

hayırlı olsun sevindim çok araştırıp soruşturma bence irdeledikçe daha çok düşünüyosun.bu arada 15 dk dan fazla yürüme ilk aylarda çok zararlıymış ben bi kere 40 dk yürüdüm bi sonraki gün doktorda aldık solugu adam bana maratona katılaydın bi de dedi
kk daki o ayın annelerinide pek tavsiye etmem eylülcüler gibilerse helede ay kızlar dilimi tutamıyom yine
canlarım yemekimi yaptım gidip konumu bitireyim bari

ya hakkaten o ikinci kağıdı isteyenler benim gözümde hep uzaylıymış gibiydiler. hiç ikinci kağıdı istemedim içimde kaldı

sedoooooo napıyooonnn sonuncuya bayıldım
iyiyim şükür niloş ablam, sen nasılsın? hamilelik nasıl gidiyo kaç ayımız kaldı teyzoş olmaya cinsiyet ne zaman belli olcak
ya hakkaten o ikinci kağıdı isteyenler benim gözümde hep uzaylıymış gibiydiler. hiç ikinci kağıdı istemedim içimde kaldı

aynen badem bi de sınavdan çıktıktan sonra o 2.kağıdı alan şahıslar çok kötü geçti diye ağlaşırlar

iyiyim diyeyim iyi olayım kuzum çok tembelim bu ara o var
13 haftalık teyzesi 3 haftaya belli olacak inşaallah
6 ay var yuvarlak hesap

bizim lisede bir kız vardı hep öğretmen masasının önünde otururdu. gözlüklü ineklerden.
kız birde yanında camsil taşırdı gözlüklerini onla silerdi
bir gün ağlıyor ama nasıl. dedik heralde yakını falan öldü
meğersem yazılıdan 95 mi ne almış
hiç unutmam

bizim de vardı öyle bir tane. çok da düzenli bir kızdı. hepimiz ona özenirdik falan zaten hep örnek gösterildi o bize
sonra lisede bir sevgili edindi kendine ve artık dersleri falan hep boşladı.
o sevgiliden ayrıldı. başka yere taşındılar. kızın yanı annesinin dizinin dibi diyormuş arkadaşlardan duymuştum. üniyi kazanmıs ama gitmemiş

İyi günler kızlar
Ben tarih dersinin konularını bitirmek üzereyim yani bi yandan da soru çözüyorum.
Vatandaşlık ve coğrafya konuları yetişir mi sizce ?

biizmkisi büyüdü öğretmen oldu kocaeli ingilizce öğretmenliğindeydi geçen sene de evlendi
şans bi bana gülmedi anasını satim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…