onun adına referans de, torpil de, dayı de, hala de ama tecrübe deme
ben bir bankanın mülakatına girdim de referansta tıkandım. Halbüsü birçok kişiyide yazmış idim
gir çağrı merkezine de gör anyayı konyayı yalvarırsın şimdi ki ana döneyim diye
keşke kolay olsa herşeyin kat kat zorluğu var
kuzum sana diyeceğim tek şey biraz daha dayan olur
bir şey kalmadı sınava.çok bunaldık hepimiz ama yazın yüzümüz
gülecek inşallah
sık dişini linkam
o zaman kpssye talim diyosun yani
Ayni durundayiz canim heleki eşinin is bulamam asi daha da kotu surekli aglardim şimdi aglamak yerine derslerime sariliyorum allahim hakkimizd hayirlisi ne ise onu yaşayalım insPes etmek üzereyim karamelim...Bildiklerimi de unutmaya başladım,sevgilimi özledim,parasızım,işsizim...İş arıyom.
Ben 10 gun ara verdm annem gelince o ara bana nasil iyi geldi anlatamam simdi hic sıkılmadan ders calisabiliyorum :)zaten bugün hiç çalışmadım kendimi dağa taşa vurasım var
olursa olur olmazsa zaten yolumuza bakıcaz
stres yaptıkça unutuyom anasını satim
ya bu her yerde tecrübe istiyor da peki bu ilk başlayanlar nasıl başlıyor ya
onda kib e basmadım ama şimdi basıciğim beni tehdit etti polemik etti diyiciğim
nilo sana 3. dünya savaşı açarım bak
ay bi hamiş daha mı geliyo çok sevindimGunaydin kizlar,kac gundur dogru durust yazamadim buraya,sebebi ise galiba hamileyim :) bu sabah test yaptim ve cift cizgi...bakalim hakkimizda hayirlisi...o yuzden son 2-3gundur pek verimli calisamadim,ama dun 160 soru cografya cozdum...sadece o kadar...bugun telefi edicem insallah...Hepimize Allah kolaylik versin,mutlaka her aksam girip yazicam ne calistigimi,kendimi soz verdim suan :)
hepimizde bi telaş bi meşguluyet var canım bırakma kendini yavaşta olsa ilerle ve sakın vaz geçmeselam kızlar artık yazamıyorum utanıyorum yaaçalışamıyorum evin bebeğin eşin ihtiyaçları bitmiyo ya bitince de ben bitiyorum zaten
şimdiye kadar sadece anayasa tekrarı ve tarihten iki konu bitirebildimvazgeçmeliyim galiba
Canlarım moralim bozuk çok,dualarınızı en kısa zamanda tamamlıycam.Gecikme için özür dilerim.
hayırlı olsun sevindim çok araştırıp soruşturma bence irdeledikçe daha çok düşünüyosun.bu arada 15 dk dan fazla yürüme ilk aylarda çok zararlıymış ben bi kere 40 dk yürüdüm bi sonraki gün doktorda aldık solugu adam bana maratona katılaydın bi de dediSelam kizlar,bugun daha yeni kendime geldim sayilir,bacaklarimda kasilmalar oldu yattim...nilkon4246 evet bir hamis daha var artik :) doktora gidicem insallah bikac gune kadar,arastirma yapayim diye gectim yine netin basina...bugun muhtemelen tumgun bununla gececek,sonra da cikip disarda yuruycem...Brans ilkogretim mat....Hepinize kolayliklar diliyorum,duanizi esirgemeyin bebisim iyi olsun saglikla gelsin dunyamiza insallah
oyy kuzuma benim ya kıyamaminan hepimiz aynı durumdayız.. ben de martta doğru dürüst çalışmadım diye hemen unutmuşum her şeyi.. yine de bunca emeğe yazık olur bırakmak. yapabildiğimiz kadar çalışmaya devam kuzum
bunlar belki biraz gülümsetir bizi
Eki Görüntüle 1031561 Eki Görüntüle 1031562 Eki Görüntüle 1031563 Eki Görüntüle 1031564
oyy kuzuma benim ya kıyamaminan hepimiz aynı durumdayız.. ben de martta doğru dürüst çalışmadım diye hemen unutmuşum her şeyi.. yine de bunca emeğe yazık olur bırakmak. yapabildiğimiz kadar çalışmaya devam kuzum
bunlar belki biraz gülümsetir bizi
Eki Görüntüle 1031561 Eki Görüntüle 1031562 Eki Görüntüle 1031563 Eki Görüntüle 1031564
iyiyim şükür niloş ablam, sen nasılsın? hamilelik nasıl gidiyosedoooooo napıyooonnn sonuncuya bayıldım
ya hakkaten o ikinci kağıdı isteyenler benim gözümde hep uzaylıymış gibiydiler. hiç ikinci kağıdı istemedim içimde kaldı
iyiyim diyeyim iyi olayım kuzum çok tembelim bu ara o var
iyiyim şükür niloş ablam, sen nasılsın? hamilelik nasıl gidiyokaç ayımız kaldı teyzoş olmaya cinsiyet ne zaman belli olcak
aynen badembi de sınavdan çıktıktan sonra o 2.kağıdı alan şahıslar çok kötü geçti diye ağlaşırlar
iyiyim şükür niloş ablam, sen nasılsın? hamilelik nasıl gidiyokaç ayımız kaldı teyzoş olmaya cinsiyet ne zaman belli olcak
aynen badembi de sınavdan çıktıktan sonra o 2.kağıdı alan şahıslar çok kötü geçti diye ağlaşırlar
bizim lisede bir kız vardı hep öğretmen masasının önünde otururdu. gözlüklü ineklerden.
kız birde yanında camsil taşırdı gözlüklerini onla silerdi
bir gün ağlıyor ama nasıl. dedik heralde yakını falan öldü
meğersem yazılıdan 95 mi ne almış
hiç unutmam
Alan sorularını görünce şu kümeler gibi olmuştum.
bizim de vardı öyle bir tane. çok da düzenli bir kızdı. hepimiz ona özenirdik falanzaten hep örnek gösterildi o bize
sonra lisede bir sevgili edindi kendine ve artık dersleri falan hep boşladı.
o sevgiliden ayrıldı. başka yere taşındılar. kızın yanı annesinin dizinin dibi diyormuş arkadaşlardan duymuştum. üniyi kazanmıs ama gitmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?