- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
rengo beğeniler kısmında kuş değilde gri bişey olunca - rep mi oluyo?
dün clemantaine bana - rep vermiş oluyo o zaman
kırmızı eksi rep oluyor kuzum
gri olunca bir anlam ifade etmiyor.
sanırım hiç begenisi olmayanlar rep verince gri düşüyor.
Bade biz 65 imize sevinip aglamadigimiz için bu haldeyiz ıştebizim lisede bir kız vardı hep öğretmen masasının önünde otururdu. gözlüklü ineklerden.
kız birde yanında camsil taşırdı gözlüklerini onla silerdi
bir gün ağlıyor ama nasıl. dedik heralde yakını falan öldü
meğersem yazılıdan 95 mi ne almış
hiç unutmam
Bade biz 65 imize sevinip aglamadigimiz için bu haldeyiz ışte
Şimdi bizim sınıfta bir kız var en önde oturuyor, her teneffus hocalara soru cozdurmeye gidiyor.
Kızın durumunu çok merak ediyorum ama deneme sinavina hiç girmiyor. Henüz hazır değilmiş, sinavda gecirecegi 2 saati evde ders calisarak daha verimli geciriyormus
Ondan henüz durumunu ogrrnedim iyi mi. Merakla bir denemeye girmesini bekliyorum :18:
linko 1 gün ceza almıs kızceler
cok değil Allahtan
Başka dersanede girmediğine eminim. Hazır değilmiş.haklısın aslında, en iyisi olmaya çalışmak doğru olanmış ilkokul ve lisede.
o kızda başka dersanelerde giriyor olabilir yada dersanede başka gruplarla giriyordur
ya da dediği gibi hazır değildir
hazır olsa mutlaka girerdi sınavlara
hiç telaş edilecek durum yok. nisan sonuna kadar bitir konuları sonra rahatlarsın zaten.
kuzum badeyi beğenmişsin ama ona gri renk olarak gitmiş beğenin. onu diyor nıye gri diye. sitede sorun oldu ya beğeni sayımız kayboldu o yüzdendir dedim bende.yine mi...
napmışım anlamadım kızlar..bi açıklarmısınız..rep vermek ne oluyor
Nisan başında aöf çalışmak için kpss ye ara vericem işte vizeler geçince tekrar devam edicem.
Konular bitsin de bol bol soru çözeyim. Vatandaşlık çok sıkıcı ya çalışırken boğuluyor gibi oluyorum.
kuzum badeyi beğenmişsin ama ona gri renk olarak gitmiş beğenin. onu diyor nıye gri diye. sitede sorun oldu ya beğeni sayımız kayboldu o yüzdendir dedim bende.
ben vatandaşlığı seviyorum ya valla.
hani gündemle de ilgili konular olduğu için ilgimi çekiyor hep
kuzum badeyi beğenmişsin ama ona gri renk olarak gitmiş beğenin. onu diyor nıye gri diye. sitede sorun oldu ya beğeni sayımız kayboldu o yüzdendir dedim bende.
ben vatandaşlığı seviyorum ya valla.
hani gündemle de ilgili konular olduğu için ilgimi çekiyor hep
canım çok gıcıkmış soruların :) önce onu belirteyim. benim fikirlerim şu yanlış olma olasılıkları yüksek.
canım çok gıcıkmış soruların :) önce onu belirteyim. benim fikirlerim şu yanlış olma olasılıkları yüksek.
1. c/ 2.b
2 sorunun e şıkkını tam bilmediğimden b demiştim. tetisi bilmiyorum :)
evet cok gıcıklarama doğru yaptınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?