2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

rengo beğeniler kısmında kuş değilde gri bişey olunca - rep mi oluyo?

dün clemantaine bana - rep vermiş oluyo o zaman

rengo beğeniler kısmında kuş değilde gri bişey olunca - rep mi oluyo?

dün clemantaine bana - rep vermiş oluyo o zaman

kırmızı eksi rep oluyor kuzum
gri olunca bir anlam ifade etmiyor.
sanırım hiç begenisi olmayanlar rep verince gri düşüyor.

Bade biz 65 imize sevinip aglamadigimiz için bu haldeyiz ışte

Şimdi bizim sınıfta bir kız var en önde oturuyor, her teneffus hocalara soru cozdurmeye gidiyor.
Kızın durumunu çok merak ediyorum ama deneme sinavina hiç girmiyor. Henüz hazır değilmiş, sinavda gecirecegi 2 saati evde ders calisarak daha verimli geciriyormus
Ondan henüz durumunu ogrrnedim iyi mi. Merakla bir denemeye girmesini bekliyorum :18:

haklısın aslında, en iyisi olmaya çalışmak doğru olanmış ilkokul ve lisede.

o kızda başka dersanelerde giriyor olabilir yada dersanede başka gruplarla giriyordur
ya da dediği gibi hazır değildir
hazır olsa mutlaka girerdi sınavlara

Son düzenleme:
Başka dersanede girmediğine eminim. Hazır değilmiş.
Ama yine de girilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çalıştığını konuda bile eksiklerini görüyorsun.
Ben mesela mat ve türkçe iyiyim diyordum ama denemelerden sonra gördüm ki onlara da diğer dersler kadar vakit ayırmam gerekmis.

hiç telaş edilecek durum yok. nisan sonuna kadar bitir konuları sonra rahatlarsın zaten.

Nisan başında aöf çalışmak için kpss ye ara vericem işte vizeler geçince tekrar devam edicem.
Konular bitsin de bol bol soru çözeyim. Vatandaşlık çok sıkıcı ya çalışırken boğuluyor gibi oluyorum.

yine mi...

napmışım anlamadım kızlar..bi açıklarmısınız..rep vermek ne oluyor
kuzum badeyi beğenmişsin ama ona gri renk olarak gitmiş beğenin. onu diyor nıye gri diye. sitede sorun oldu ya beğeni sayımız kayboldu o yüzdendir dedim bende.

ben vatandaşlığı seviyorum ya valla.
hani gündemle de ilgili konular olduğu için ilgimi çekiyor hep

Gündem konuları sorun değil gündem olmayanlar içimi bayıyor.
Gündem konuları bir de 3 soru falan oluyor genellikle sınavda daha fazla olsa güzel olur aslında

6 tane falan güncel gelecek bu yıl, 2012 önlisansta hiç güncel yoktu

hımm anladım tatlım..teşekkürler..bende monaya bakıyodum pardon linkaya..neden girmiş mapısa diye..siyasete dadanmış yine yaramass

evet cok gıcıklar ama doğru yaptınn
2 sorunun e şıkkını tam bilmediğimden b demiştim. tetisi bilmiyorum :)
canım bu arada dünkü mesajda aradığımı çok şükür buldum. bu arada ben de yediiklşm uzaktan eğitim aldım. beğendim

[QUOTE=muhat;34547587]2 sorunun e şıkkını tam bilmediğimden b demiştim. tetisi bilmiyorum :)
canım bu arada dünkü mesajda aradığımı çok şükür buldum. bu arada ben de yediiklşm uzaktan eğitim aldım. beğendim [/QUOTE]

tamam canım ben daha başlamadım uzaktan eğitime ya :26: öylece duruyor
peki nasıl yaptın soruları anlatr mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…