2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Gunaydin kizlar dun konum yarim kaldi halsizlik gezme aksamada misafir derken bugun onu bitirip denemeye gidecem ins. Rengis senin msji okudum begeniye basacaktim tel den girince karistirmis kib e basmisim kk bi de benim yuzumden banlardi seni :)

Bende konu çalıştığım günler 100-200 soru ancak cozuyorum calismadigim da 400 u buluyor.
Iyi çalışmalar arkadaşım.
cok tsk ederım
selam canlarım site açılmış ama sanırım hata vermiş banım da açılmış
gunaydın
Gunaydin kizlar dun konum yarim kaldi halsizlik gezme aksamada misafir derken bugun onu bitirip denemeye gidecem ins. Rengis senin msji okudum begeniye basacaktim tel den girince karistirmis kib e basmisim kk bi de benim yuzumden banlardi seni :)

gunaydın nasılsın
senın bebegın gelısmelerını okumak nasıl hosuma gıdıyor anlatamam
darısı basıma ıns

Kuşlarım,kalplerim,mesajlarım,adım,arkadaşlarım hepsi gitmiş.... Kafam feci bozuk.

cok tsk ederım

gunaydın

gunaydın nasılsın
darısı basıma ıns

3 haftayada cinsiyeti ögrenecez teyzesi anacıgını bu ara baya zorluyodu da diş çıkarıyomuş
en hayırlı zamanda gelsin snada inşallah

Kuşlarım,kalplerim,mesajlarım,adım,arkadaşlarım hepsi gitmiş.... Kafam feci bozuk.
üzülme gelir gelir kk da temizlik yapınca bişiyler bulunacagına kayboluyo hep

Gunaydin kizlar,kac gundur dogru durust yazamadim buraya,sebebi ise galiba hamileyim :) bu sabah test yaptim ve cift cizgi...bakalim hakkimizda hayirlisi...o yuzden son 2-3gundur pek verimli calisamadim,ama dun 160 soru cografya cozdum...sadece o kadar...bugun telefi edicem insallah...Hepimize Allah kolaylik versin,mutlaka her aksam girip yazicam ne calistigimi,kendimi soz verdim suan :)

Ahh masallah masallah saglicakla kucağına aldiginida duyariz ins

Hakkinda hayirlisi ins allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Deneme cozdum kizlar sonuc icler acısı paragraftan 3.4 tane yanlisim cikti turkcem cok iiydi benim noldu anlamiyorum ya

selam canlarım site açılmış ama sanırım hata vermiş banım da açılmış
bu çok iyi oldu işte

Hayırlı uğurlu olsun canım
Sağ salim kucağına alırsın inşallah

ekinezyam

50 Yâ Ğaniyyu, yâ Kaviyyu, yâ Kâdiru, yâ Azîz
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 Ya Fettah
100 Ya Hakim
25 İhlas suresi

okudum kuzum.Tüm dileklerin hayırlısıyla gerçekleşir inşallah

kızlar kusura bakmayın giremedim yine bi türlü
bohçayı sözde vermeye karar kıldık. bohçaya koncakları almıştık ama süslemesidir, kurdelesidir vs. onlarla uğraştık. söz mayısta olcak ama öncesinden bohçalar hazırlanıyomuş, görmeye geliyolarmış.
dün de kk açılmıyodu
badem, sevdalinkam, renginam, cloşum sizlere 100 er ya şafi, 100 er ya kuddüs, 100 er ya fettah, 100 er ya muhsi, 100 er ya rahman okudum. Allah dualarınızı kabul etsin canlarım
ekinezyam ve ayşegülüm sizlere de bugün okucam. dün siteye girilmiyodu, dünkü duanın kimde olduğuna bakamadım, o yüzden okuyamadım.

ekinezyam renginam sana

137 Ya Mümin,
148 Ya Muhsi,
100 Ya Allah,
105 Ya Kadir,,
60 Salavat,
3 Ayetel kürsi,
3 AmenerRasulü,
100 La İlahe İllallah,
100 Ya Fettah,
100 Ya Rahman

okumuş kuzum

nilo sana 3. dünya savaşı açarım bak

cok tsk ederım

gunaydın

gunaydın nasılsın
darısı basıma ıns

herkesin gitmiş kuşları kazenn 8 tane olmuş bizimkileri kendine almış zalım
bu çok iyi oldu işte

Hayırlı uğurlu olsun canım
Sağ salim kucağına alırsın inşallah
aynen kuzum
sağol kuşum

ekinezyam renginam sana

137 Ya Mümin,
148 Ya Muhsi,
100 Ya Allah,
105 Ya Kadir,,
60 Salavat,
3 Ayetel kürsi,
3 AmenerRasulü,
100 La İlahe İllallah,
100 Ya Fettah,
100 Ya Rahman

okumuş kuzum
fındıkım

Ben de dualarımı bugün okuyup yazicim.

Sedefim Allah razı olsun. İnşallah be tatlı telaşların en güzel şekilde geçsin.

Rengişşş bu iş sana yaradı ha.

benim bebişe prof olacak diye gülüyo dersanede arkadaşlar
benimki annne karnında kpss ye girecek[/QUOTE]

canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. her zamanki gibi yanımda oldunuz, beni rahatlattınız. dualarınız için de teşekkür ediyorum. dualarınız kabul oldu gibi, apartmanda imza toplancak gitmesi için, umarım gider.
evet bazı şeyler üstüste geldi. bi de öyle bi süreçteyim ki, bi gün çok aşırı mutlu oluyorum, bi gün acının dibini görüyorum. manyak oldum iyice.
alan için de beklediğim gibi gelmediği için şok yaşadım. zaten fizik kimya biyoloji bilsem tekrar ygs lys ye girer pdr okurdum. trakya ünide pdr olsa zaten bu yıl bunu denicektim. ama burda da pdr yok, okul öncesi var ama onun da 4 seneye ne olucağı belli değil.
alandan uzaktan eğitime kayıt oldum ama alan içeriği açıklanmadan önce herkes formasyon derslerinden çıkıcağını sandığı için şu an alan videolarında türkçe öğretimi dersi eklenmiş 8 tane. sadece o var. ama bizim alan içeriğimizde öğretim dersleri yok. ben şimdi o videoları izlemiyeyim dimi? çünkü sitede duyuru yapmışlar, açıklanan müfredatı en kısa zamanda videolara yansıtıcaz diye
şimdi kızlar bi de bizim bölümde çok sayısal çıkışlılar var. hani mesela sayısal mezunu ordan bi yere girememiş, sınıf öğretmenliği sayısallarla ortak olduğu için sayısaldan sınıfa gelmiş olanlar var. onlar benim önüme geçti, bu fizik kimya biyoloji yüzünden. hiç anlamıyorum bu derslerden. onur çalıştırcak beni, o sayısal çıkışlı, inşallah anlarım.
baya da bi ara vermişim derslere, farkında değilim. sanırım martta hiç çalışmadım. ne çalışsam da bilmiyorum. beynim durdu. çtd,geo, vat. duruyo, onları çalışmam lazım. eğitimi de unutmuşum ki sormayın kızlar.
hepimize kolay gelsin, Allah zihin açıklığı versin, sabır versin

3.SevdaLinka ..15 mart
4.Rengina ..16 mart
5.clamentaine..17 mart
6.sedefonur ..18 mart
7.ekinezya1.. 19 mart
8.asgulll ..20 mart

Canlarım hepinize 500er EL METİN, 100 er YA ŞAFİ okudum. Kabul olması dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…