2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Ben de bugün eğitim ve alan denemesi yaptım,100 den fazla da coğrafya,maşallah.
maşallah beni hiç unutmayan can arkadaşımmmm sonuçlar da güzeldir eminim

maşallah canım süpersin daha da artsın netlerin inşallah

Maşallah Linkam..

kızlar benim bundan sonraki çalışma planım 1 gün gk-gy diğer gün eğitim bilimleri denemesi yapmak.. yine konu tekrarı + soru bankaları da olacak. böyle yapmamın amacı denemedeki yanlışları unutmuyorum..

Sizlerin çalışmaları nasıl gidiyor? Neler yapıyorsunuz bakem?

selam morisim tam benim de aklımdan bu geçiyordu uyandıgımdan beri gecen yıl da böyle yapmıstım haziranda da hergün gky ve egıtım çözmüştüm bakalım

sedoşum nasılsın fındıgımm

selam tatlım.. canım bu gun rahatsızım yapamam da nisan ayı boyunca bir gün biri bir gün diğeri diye düşünüyorum.. Mayıs ve haziran da her güne bir deneme.. senin çalışmalar nasıl?

selam tatlım.. canım bu gun rahatsızım yapamam da nisan ayı boyunca bir gün biri bir gün diğeri diye düşünüyorum.. Mayıs ve haziran da her güne bir deneme.. senin çalışmalar nasıl?

bazen aksatıyorum bazen tam gaz gidiyorum kuzum ama inşallah artık sadece ders düşünmek istiyorum :97:
denemeleri de 10undan itibaren yapacagım sanırım.

morisim benim de aklımdan bu ay böyle bişey geçiyo, ama benim vatandaşlığım çtd geo duruyo, ben bu hafta bunlara çalışayım, tarihi tekrar edeyim, bi dahaki hafta denemeye başlıyayım en iyisi
bi de acaba bir gün eğitim bir gün gygk çözmek yerine, ikisini aynı gün çözüp, 2 günde 1 mi deneme yapsak :26:
iyi sayılırım kuzum. sizden üst komşum için dua istemiştim ya, Allah razı olsun ki sizlerden aldığım duanın 1 gün sonrasında üst komşu gitti, o günden bugüne de eve gelmedi. sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. ama dün gece geldi. ağladım sinirden. ama sinir olmak yerine çözüm düşündüm bugün. nisan ayında yurtta kalmayı düşünüyorum. mayısta zaten bohçalarım açılcak, yine gelen giden olcak, en azından nisanı verimli geçireyim diyorum. bakalım şu yurt işini ayarlayabilirsem çok iyi olcak.
benim de eğitim bitti gibi kuzum. hani pegemleri bitirmeye çalışıyorum dedim ya, ordaki karma testler kaldı sadece. onları çözmek yerine eğitim denemesi çözücem. bi de pg yi bıraktık. pg sorularıyla uğraşıcağıma, bi tekrarla onu hallederim dedim. bugünden itibaren vat, geo çalışıcam ve tarih tekrarı yapıcam. haftaya denemelerde ben de sizlere katılırım. tg denemesi indirmiştim netten bir sürü. onların çıktısını alıp çözmeyi düşünüyorum. siz hangi denemeleri çözüceksiniz? bi de alan derslerime mat1 ve coğrafyalar eklenmiş ama normal gygk deki konular, o yüzden onları izlemicem. ordan şu an izlenmesi gereken türkçe öğretimi ve ilkokuma yazma videoları var. ona da bugün başlarım. işte böyle kızçem

sedoşum o komsun bari en gec diğer aya çıkıp gitse vallahi yazık oluyor senin zamanına anlayışsız insanları sevmiyorum..
yurtta kalman verimli olacaksa da kal tabi mecburen.

kuzum bir günde 2deneme şuan benim için erken olur. bir de alan var ya zaten gky ve eğitim önemi azaldı onun için ayrı ayrı yapmak bence daha iyi olur ama siz isterseniz öyle yaparsınız. haziranda her gün yaparım dediğin gibi inşallah.

bende tg var birkaç tane kuzum bir de fem denemesi almıstım netten 11li hem eğitimin hem gkynin. onları çözerim şimdilik. bitirirsem de yenilerini alırım inşallah.

Son düzenleme:

Oyy çok şımardım... Çok şükür kuzum,alanı epey ilerlettim. Senin nasıl gidiyor ? :44:

Plan güzel kuzum ben de nisan ortası ya da 20 gibi başlayayım diyorum ama bakalım...:2:

Bugün Tarih'te hızlı okumaktan 7 yanlışım çıktı,recm edin beni. Rekorumu kırdım resmen.

amin inşallah gider kuzum
doğru diyosun aslında. ben hani aynı gün gygk ve eğitime giriyoruz ya ona alışkanlık olsun diye öyle düşünmüştüm. ama daha erken bunun için. haziranda öyle yaparız o zaman. hatta tam sınav saatinde başlarız, her gün öyle deneme çözeriz. çok iyi olur :81:

canım ben şimdilik iki denemeyi aynı gün çözemem nedenini mesaj olarak atıyorum..

denemelere gelince netten indirdiğim tgleri çözücem canım bitirdiğimde yediiklim almayı düşünüyorum..

bu 7 yanlış ilk ve son olur fıstığım arada olur öyle, benim de matta öyle olurdu, 2 yi 22 olarak almam mı dersin, hele de + ları - leri görmemekten doğru sonucu bulup yanlış şıkkı işaretleme gibi bi özelliğim vardı
maşallah kuzuma alan için darısı başıma diyorum

kuzum alanı her ayrıntıya calısıyor musun?
ya benim kitapları görsen o kadar cok şey var ki ben bunların hepsini ezberlemeye kalksam sınav sonrasına bile yetişmez

ben bu ölçmenin sayısallarına da çalısmıcam kuzular zaten yapamıyorum siz ne diyorunuz

canım ben şimdilik iki denemeyi aynı gün çözemem nedenini mesaj olarak atıyorum..

denemelere gelince netten indirdiğim tgleri çözücem canım bitirdiğimde yediiklim almayı düşünüyorum..

sağol kuzum bana da fikir oldu. ben de tglerden sadece ihtiyaç tg 1 i çözmüştüm. diğer yayınların da tg 1 lerini çözüp, onlar bitince 2 lerine başlar öyle devam ederim

ben bu ölçmenin sayısallarına da çalısmıcam kuzular zaten yapamıyorum siz ne diyorunuz

kuzum eğer çalışcaksan ben sana burda yardım ederim, anlamadığın yerleri anlatırım.
ama eğitimin değeri düştü, ona ayırıcağın vakitte daha önemli bi dersini çalışmak bana da mantıklı geliyor

evet kuzum öyle.
zaten bir 65 net yapsak yetiyor inşallah

ya gecen yıl gkyden bile 65 net yapan insan atandı. alan önemli artık

seni kınamıcam kuzum ama hatanı anlamışsın bir daha ne yapmıyoruz hızlı okumuyoruz ya da yanlış okumuyoruz anlaştık mı

inşallah canım sizlerde alan var işte :26:

bazen aksatıyorum bazen tam gaz gidiyorum kuzum ama inşallah artık sadece ders düşünmek istiyorum :97:
denemeleri de 10undan itibaren yapacagım sanırım.

bundan sonra ders düşünelim canım ki bundan sonra düşünmeyelim.. İnşallah canım senin alan nasıl kolayladın mı baya?

Ay kuzum sorma ben de öyle yapıyorum bazen. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız.

kuzum alanı her ayrıntıya calısıyor musun?
ya benim kitapları görsen o kadar cok şey var ki ben bunların hepsini ezberlemeye kalksam sınav sonrasına bile yetişmez

İlkleri çalışıyom bidenem çoğunluk. Bi de kim hangi dönemde naapmış.

evet kuzum öyle.
zaten bir 65 net yapsak yetiyor inşallah

ya gecen yıl gkyden bile 65 net yapan insan atandı. alan önemli artık

alan yapan gitti yani bu çok bariz ortadaydı. gene aynı hataya düşmeyelim. bence de onun yerine alana çalış kuzum sen. zaten ölçmenin sayısalından anca 2 soru gelir

kuzum önemli kısmını halletim sayılır ama yani her türlü eksiğim ya.
cok fazla yazar şair var kavram terim bir sürü.
eminim sınav günü de bir sürü eksikle girerim. bitmez ki edebiyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…