maşallah beni hiç unutmayan can arkadaşımmmmBen de bugün eğitim ve alan denemesi yaptım,100 den fazla da coğrafya,maşallah.
Çok verimli geçti. 2000 soru çözdük. Verimini son deneme sınavında 9 net artırarak aldım çok şükür
Bundan sonraki kampim 1 ay boyunca konu ağırlıklı hır kamp olacak. Programını yapıyorum şimdi.
selam morisim tam benim de aklımdan bu geçiyordu uyandıgımdan beriMaşallah Linkam..
kızlar benim bundan sonraki çalışma planım 1 gün gk-gy diğer gün eğitim bilimleri denemesi yapmak.. yine konu tekrarı + soru bankaları da olacak. böyle yapmamın amacı denemedeki yanlışları unutmuyorum..
Sizlerin çalışmaları nasıl gidiyor? Neler yapıyorsunuz bakem?
maşallah beni hiç unutmayan can arkadaşımmmmsonuçlar da güzeldir eminim
maşallah canım süpersindaha da artsın netlerin inşallah
selam morisim tam benim de aklımdan bu geçiyordu uyandıgımdan berigecen yıl da böyle yapmıstım haziranda da hergün gky ve egıtım çözmüştüm bakalım
sedoşum nasılsın fındıgımm
selam tatlım.. canım bu gun rahatsızım yapamam da nisan ayı boyunca bir gün biri bir gün diğeri diye düşünüyorum.. Mayıs ve haziran da her güne bir deneme.. senin çalışmalar nasıl?
morisim benim de aklımdan bu ay böyle bişey geçiyo, ama benim vatandaşlığım çtd geo duruyo, ben bu hafta bunlara çalışayım, tarihi tekrar edeyim, bi dahaki hafta denemeye başlıyayım en iyisiMaşallah Linkam..
kızlar benim bundan sonraki çalışma planım 1 gün gk-gy diğer gün eğitim bilimleri denemesi yapmak.. yine konu tekrarı + soru bankaları da olacak. böyle yapmamın amacı denemedeki yanlışları unutmuyorum..
iyi sayılırım kuzum. sizden üst komşum için dua istemiştim ya, Allah razı olsun ki sizlerden aldığım duanın 1 gün sonrasında üst komşu gitti, o günden bugüne de eve gelmedi. sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. ama dün gece geldi. ağladım sinirden. ama sinir olmak yerine çözüm düşündüm bugün. nisan ayında yurtta kalmayı düşünüyorum. mayısta zaten bohçalarım açılcak, yine gelen giden olcak, en azından nisanı verimli geçireyim diyorum. bakalım şu yurt işini ayarlayabilirsem çok iyi olcak.
selam morisim tam benim de aklımdan bu geçiyordu uyandıgımdan berigecen yıl da böyle yapmıstım haziranda da hergün gky ve egıtım çözmüştüm bakalım
sedoşum nasılsın fındıgımm
sedoşum o komsun bari en gec diğer aya çıkıp gitse vallahi yazık oluyor senin zamanına
morisim benim de aklımdan bu ay böyle bişey geçiyo, ama benim vatandaşlığım çtd geo duruyo, ben bu hafta bunlara çalışayım, tarihi tekrar edeyim, bi dahaki hafta denemeye başlıyayım en iyisi
bi de acaba bir gün eğitim bir gün gygk çözmek yerine, ikisini aynı gün çözüp, 2 günde 1 mi deneme yapsak :26:
iyi sayılırım kuzum. sizden üst komşum için dua istemiştim ya, Allah razı olsun ki sizlerden aldığım duanın 1 gün sonrasında üst komşu gitti, o günden bugüne de eve gelmedi. sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. ama dün gece geldi. ağladım sinirden. ama sinir olmak yerine çözüm düşündüm bugün. nisan ayında yurtta kalmayı düşünüyorum. mayısta zaten bohçalarım açılcak, yine gelen giden olcak, en azından nisanı verimli geçireyim diyorum. bakalım şu yurt işini ayarlayabilirsem çok iyi olcak.
benim de eğitim bitti gibi kuzum. hani pegemleri bitirmeye çalışıyorum dedim ya, ordaki karma testler kaldı sadece. onları çözmek yerine eğitim denemesi çözücem. bi de pg yi bıraktık. pg sorularıyla uğraşıcağıma, bi tekrarla onu hallederim dedim. bugünden itibaren vat, geo çalışıcam ve tarih tekrarı yapıcam. haftaya denemelerde ben de sizlere katılırım. tg denemesi indirmiştim netten bir sürü. onların çıktısını alıp çözmeyi düşünüyorum. siz hangi denemeleri çözüceksiniz? bi de alan derslerime mat1 ve coğrafyalar eklenmiş ama normal gygk deki konular, o yüzden onları izlemicem. ordan şu an izlenmesi gereken türkçe öğretimi ve ilkokuma yazma videoları var. ona da bugün başlarım. işte böyle kızçem
maşallah beni hiç unutmayan can arkadaşımmmmsonuçlar da güzeldir eminim
maşallah canım süpersindaha da artsın netlerin inşallah
Maşallah Linkam..
sedoşum o komsun bari en gec diğer aya çıkıp gitse vallahi yazık oluyor senin zamanınaanlayışsız insanları sevmiyorum..
kuzum bir günde 2deneme şuan benim için erken olur. bir de alan var ya zaten gky ve eğitim önemi azaldı onun için ayrı ayrı yapmak bence daha iyi olur ama siz isterseniz öyle yaparsınız. haziranda her gün yaparım dediğin gibi inşallah.
bende tg var birkaç tane kuzum bir de fem denemesi almıstım netten 11li hem eğitimin hem gkynin. onları çözerim şimdilik. bitirirsem de yenilerini alırım inşallah.
morisim benim de aklımdan bu ay böyle bişey geçiyo, ama benim vatandaşlığım çtd geo duruyo, ben bu hafta bunlara çalışayım, tarihi tekrar edeyim, bi dahaki hafta denemeye başlıyayım en iyisi
bi de acaba bir gün eğitim bir gün gygk çözmek yerine, ikisini aynı gün çözüp, 2 günde 1 mi deneme yapsak :26:
benim de eğitim bitti gibi kuzum. hani pegemleri bitirmeye çalışıyorum dedim ya, ordaki karma testler kaldı sadece. onları çözmek yerine eğitim denemesi çözücem. bi de pg yi bıraktık. pg sorularıyla uğraşıcağıma, bi tekrarla onu hallederim dedim. bugünden itibaren vat, geo çalışıcam ve tarih tekrarı yapıcam. haftaya denemelerde ben de sizlere katılırım. tg denemesi indirmiştim netten bir sürü. onların çıktısını alıp çözmeyi düşünüyorum. siz hangi denemeleri çözüceksiniz? bi de alan derslerime mat1 ve coğrafyalar eklenmiş ama normal gygk deki konular, o yüzden onları izlemicem. ordan şu an izlenmesi gereken türkçe öğretimi ve ilkokuma yazma videoları var. ona da bugün başlarım. işte böyle kızçem
Oyy çok şımardım...Çok şükür kuzum,alanı epey ilerlettim. Senin nasıl gidiyor ? :44:
Plan güzel kuzum ben de nisan ortası ya da 20 gibi başlayayım diyorum ama bakalım...:2:
Bugün Tarih'te hızlı okumaktan 7 yanlışım çıktı,recm edin beni.Rekorumu kırdım resmen.
Oyy çok şımardım...Çok şükür kuzum,alanı epey ilerlettim. Senin nasıl gidiyor ? :44:
Plan güzel kuzum ben de nisan ortası ya da 20 gibi başlayayım diyorum ama bakalım...:2:
Bugün Tarih'te hızlı okumaktan 7 yanlışım çıktı,recm edin beni.Rekorumu kırdım resmen.
canım ben şimdilik iki denemeyi aynı gün çözemem nedenini mesaj olarak atıyorum..
denemelere gelince netten indirdiğim tgleri çözücem canım bitirdiğimde yediiklim almayı düşünüyorum..
ben bu ölçmenin sayısallarına da çalısmıcam kuzular zaten yapamıyorum siz ne diyorunuz
kuzum eğer çalışcaksan ben sana burda yardım ederim, anlamadığın yerleri anlatırım.
ama eğitimin değeri düştü, ona ayırıcağın vakitte daha önemli bi dersini çalışmak bana da mantıklı geliyor
bazen aksatıyorum bazen tam gaz gidiyorum kuzum ama inşallah artık sadece ders düşünmek istiyorum :97:
denemeleri de 10undan itibaren yapacagım sanırım.
bu 7 yanlış ilk ve son olur fıstığımarada olur öyle, benim de matta öyle olurdu, 2 yi 22 olarak almam mı dersin, hele de + ları - leri görmemekten doğru sonucu bulup yanlış şıkkı işaretleme gibi bi özelliğim vardı
maşallah kuzumaalan için darısı başıma diyorum
kuzum alanı her ayrıntıya calısıyor musun?
ya benim kitapları görsen o kadar cok şey var ki ben bunların hepsini ezberlemeye kalksam sınav sonrasına bile yetişmez
evet kuzum öyle.
zaten bir 65 net yapsak yetiyor inşallah
ya gecen yıl gkyden bile 65 net yapan insan atandı. alan önemli artık
seni kınamıcam kuzum ama hatanı anlamışsın bir daha ne yapmıyoruz hızlı okumuyoruz ya da yanlış okumuyoruz anlaştık mı
inşallah canım sizlerde alan var işte :26:
bundan sonra ders düşünelim canım ki bundan sonra düşünmeyelim.. İnşallah canım senin alan nasıl kolayladın mı baya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?