2013 Mart Anneleri Bebişlerimize Kaç Kilo İle Hamile Kaldık ?

50 ile kaldım bakalım kaç kilo alıcam oğlumda 9 kilo almıştım bnda biraz daha fazla alsam heves ediyomm

arkadaslar duzeltiim, bende ptesi doktorda 60 kilo ciktim, ama bulantilar oyle artti ki tum gun iki uc lokmadan fazla yiyemez oldum, zaten asil kilo almalar 2. trimestir de basliyo, simdi vermemiz sorun degil

ben 67 ile hamile kaldım.Zayıflamış halimdi.Şu anda kilo alımım yok pek fazla,300-400 gr civarında,hedefim en fazla 15 kilo almak,o da en fazla.Dengeli beslenmeye çalışıyorum.

46,5 kilo ile hamile kaldım kızlar..
Bi 10-12 kilo alsam yeter..
Sonrasında vermek kolay olsun.
1 ay sonra hamile olduğum belli olmasın istiyorum..
Amaaa kısmet...

53 kilo ile hamile kaldım.
Bulantılarım şiddetli ve bulantılar yüzünden iştahsız oluşumdan dolayı 1 kilo gitmiş 52 kiloyum.
Görcez bakalım son haftada kaç kilo olucam

henüz bulantılarım yok tartılmadımda ama 46 kg ile hamile kaldığımı düşünüyorum son 5 senedir aynı kilodayım çünkü

bende 65 kilo ie hamile kaldim
bulantilar yuznden suan 64 um ..
ilk bebisimede 62 ile hamile kalmistim sadece 7 kilo almistim .. cok guzel gecmisti cok hafiftim ve cok hareketliydim .. hicde dikkat etmedigim surekli yedigim halde sadece 7,8 kilo ile tamamlamak guzeldi hamileligi .. bakalim bunda nasil olacak ..

67.5 ile hamile kaldım... ilk hamileliğimi 65 kiloyken öğrendim, 83.5 ile doğuma gittim. 18 kilo korkunçtu. bu sefer o kadar almak istemiyorum ama hayırlısı. bebeğim sağlıklı olsun da ben bir şekilde veririrm kilolaları....

Ben de 53 kilo ile hamile kaldım. bu ilk bebeğim bakalım kaç kilo alacağım . Normali sanırım 10-12 kiloymuş. Bütün anne adaylarına sağlıklı ve rahat bir hamilelik diliyorum.
İyiki üye olmuşum bu siteye.

54kilo ile hamile kaldım. İlk hamileligimdede 55 ile hamile kalıp 20 kilo almıştım. Sonra 8 ay icinde 22 kilo verdim. Tabi bunda cok almak istemiyorum nasipşe. Herkese hayırlı doğumlar...

Bende 63 kilo ile hamile kaldım boyuma göre normal kiloluyum
İlk hamileliğim su aralar bulantı ve tiksinmeden dolayı pek bişey yiyemiyorum
Ama normalde kilo almaya müsait bı yapım var umarım hamilelikte cok kilo almam

Son düzenleme:
benimde ilk hamileligim. 62.5 kg ile hamile kaldim . henuz doktora gidemedim ptesi kismet olursa cok heyecanliyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…