2013 Mart Anneleri Bebişlerimize Kaç Kilo İle Hamile Kaldık ?

62 ile başlamıştım şu an ( 8+1 ) 65 oldum bile

ne yazık ki 73 kilo ile hamile kaldım vermeye uğraşmadım sonra veririm diye tabi boyları da yazmak lazım 168 boy

Son düzenleme:
49 ıle kaldım 5. haftadaydım ogrendıgımde sımdı kac oldum bılmıyorum ama sanırım aldım

herkes incecik hamile kalmış((((((((( ben kilomu yazmaya utanıyorum((

ama canım bu boy ile alakalı bir durum. 40 kilo ama boyu kaç 1.80 değil herhalde ayrıca ben de incecik hamile kalmadım sonra veririz merak etme

Boyum 1.70 56 kilo ile hamile kaldım.Hedefim 11 kilo almak.
İlk 3 ayda hızlı alabilirsiniz kızlar korkmayın sonra düzene oturur.

Ben ilk 3 ay da 2 kilo
3-6 ay arası 3 kilo
6-9ay arası 6 kilo hedef koydum..
7. haftadayım henüz kilo artışım yok tabi.

boyum 1.60 ve 40 kilo ile hamile kaldim. ama korkuyorum simdi besleyemezsem diye. doktora sordum bol bol yiyeceksin dedi. midemin bulanmadigi siralar yemeye calisiyorum 42 kiloyum su an ama tabi sislik de var malum gaz problemi. insallah alirim biraz daha.

son tartıldıgımda 57 kiloydum bugün tartılıcam bakalım bi eczanede.1 60 boyum.
kilo ile hç sıkıntım yok istediğimde alıp istediğimde verebiliyorum.
onun için bol bol yiyorum zaten aclıktan ölüyorum sürekli olarak.
ama biliyorum ki protein ve kalsiyum almak gerekiyormus abur cubur yemek kilo almak cok önemli değil

ben 50 kilo ile kaldim.boyum 1.64insallah doguma 60 la giderim

kızlar sadece kilo yazdığınızda birşey anlamıyoruz ki. kimi diyor 50 ile kimi diyor 60 ile boyunuza göre değişir Şişman mısınız Zayıf mı anlaşılmıyor. Boyunuzu da yazın da yorum yapalım

bu arada ben 168 73 ile hamile kaldım. yani kilo fazlam vardı zaten şimdi 2 kilo almış durumdayım ama sanki yemem azaldı gibi sanki kilo vereceğim. mide bulantılarım başladı canım hiçbişey istemiyor. ilk haftalar deli gibi istiyordu herşeyden. şimdi çikolata görsem kaçıyorum. yemek diyince midem bulanıyor. hafif şeyler arıyorum. Dün çok kustum afedersinizz

haklısın canım kilo boya göre değişir zayıf mı ideal mi kilolu diye benim kilom idealdi yani öyle görünüyor boyum 1.71 kilom da 60 idi hamile kaldığımda ilk 3 ayı kilo almadan atlatırsam iyi olacak ziraa sonra birden almaya başlayacam

Son düzenleme:
52 kiloyla hamile kaldım.
3 hafta oldu öğreneli,şuan 53 kiloyum progestan kullanıyorum,onun etkisiyle şişmiş olabilirim.

Boyum 1.57 58-59 kılo falandım ılk ogrendıgımde balık etınden hallıce yanı ama suan sureklı kusuyorum

1.65 boy 59.400 kg. ile hamile kaldım ama mide bulantıları fena kilo verdim gibi geliyor bakalım kontrollerde belli olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…