2013 Mart Anneleri Bebişlerimize Kaç Kilo İle Hamile Kaldık ?

66 kiloyla hamile kaldım. iki aylık hamileyim hala kilomda değişiklik göremedim. doktorumdada tartılmadım. bir dahaki sefere inşallah. ilk kızımda 10 kilo almıştım. ama onda 71 kiloda hamile kalmıştım.

merhaba
bende 1.59 boyundayım ve 51 kiloyla hamile kaldım. 9+5. günümdeyim ama hiç kilo almadım. inşallah çok almam çünkü 52 nin üstüne hiç çıkmadım ...

ben 49 kiloyla hamile kaldım şu an 9. haftamdayım 800 gr. aldım

Son düzenleme:
boyum 163 68 kilo ile hamile kaldım şuan 66 kiloyum.ikinci hamileliğim ilk hamileliğimde 23 kilo almıştım bu sefer aynı hatalara düşmicem inş.

selam kızlar, ben de hamile olduğumu öğrendiğimde 48 kiloydum, araya ramazan girince 3 kilo verdim -ki her sene ramazanda iştahım kesilir ve genellikle kilo veririm-, şu an 45 kiloyum. kilo almaktan korkuyorum, kendimi 54ün üstünde hiç görmedim, şu anki kilomun üzerine 10 kilo alsam yeter bana, dikkat edicem inşallah.
bu arada boyum 1.60 ve ilk hamileliğim.

Son düzenleme:
Kızlar bende 56,5 la hamile kaldım 1 ayda 1 kilo aldım ve 8. haftada 57,5 oldum.
Doktor ayda 1 kilo normal dedi ama ilk 3 ay 1 kilo alsam iyi olacaktı.
Sanırım ramazanda geç yemenin de etkisini gördüm.eşime eşlik etmek için onunla geç yiyor erken yatıyoruz.

Herkes cok zayif hamile kalmis masallah :) Ben 1.60 boyundayim, 58 ile hamile kaldim, 9+3'üm ve iki kilo aldim bile ama sadece karrnimda inanilmaz sislik var.

Sürekli uyumak istiyorum, normal degil sanirim

ben de 68 ile ilk bebişime hamileyim umarım çok kilo almam benim için kilo hep problem olmuştur ilk aylarda kusma olur dediler kilo verilirmiş ama ben hiç kusmadım sık acıkıyrm sanırım kilolar peşimi bırakmayacak kızlar((

bende 62 ile hamile kaldım...boyuma göre kilom fazla çok kilo almaktan korkuyorum...ilk bebeğimde 5,5 aylıkken 12 kilo almıştım..sonrasında kaybettim bebeğimi kilolar bana kaldı inşallah bu sefer dikkatli olmaya çalışıyorum.zaten şuan bulantılardan bişey yiyemiyorum

mrb arkadaşlar;

ben 49 kilo ile başladım hamileliğe şuan 51.600 oldum inşallah 60ı geçmem boyum uzun değil top gibi olmak istemiyorum 56 kilo bile boyuma göre hep fazla gelmiştir. yakında doğum yapan bi arkadaşım var sakın çok kilo alma ne yaparsan yap 4-5 kilosu yapışıp kalıyo vermesi çok zor oluyo dedi.

Dikkat etsek iyi olacak galiba...

Ben de 7 haftalikken 63.5 kiloydum ama bulanti ve kusmalarim cok olunca kilo wermisim, suan 10.haftadayim ve 62 kilodayim. Doktorum en fazla 10-12 kilo alsan yeterli dedi, bakalim umarim cok almam..

bende 57 ile hamile kaldım boyum 1.72 ..ilk ay 1 kilo vermiştim ama almışım ve şimdi 58 im... valla amacım 70le bitirmek ama ..bakalım:)))

Ben 65.5 kılo ıle hamıle kaldım.Ama suan 63.0 kıloyum.3 ayda 2.5 kılo verdım Istahsızlıktan ve bulantılardan.İnşallah doguma kadar normal sevıyede kılo alırım.Allah'ım saglıkla devam etmesını nasıp eylesın de kılo nasılsa dogumdan sonra bır sekılde verılır.Benım ilk bebeğim olacak kısmetse.3 yıllık hasretten sonra bızımle bebegımız ve bırcok tedavıden sonra.Allah hepımıze bağışlasın İnşallah bebeklerimizi

mrhba arkadaslar bende 68 kilo ile hamile kaldım hala 68 kiloyum :18:iyi bi anne deilim galiba onu besleyemiyorum yoksa kilo alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…