2013 Mart Anneleri Bebişlerimize Kaç Kilo İle Hamile Kaldık ?

bende 71 ile hamile kaldım şuan 73 üm
diyetisyene devam ediyorum
boyumda 170
hala hamileliğim belli değil göbişim yok

merhaba kızlar,
İlk gebeliğim, 72 kilo ile hamile kaldım, daha 13 haftalık hamileyim ve 77 kiloyum
Zaten oldum olası iri yarı idim, en düşük kilom 68 olmuştu, bileydim o zaman hamile kalırdım :)
Kusmam olmadı hiç, bayram haftası yaklaşık 20 günde 3 kilo almıştım, doktorum "Nasıl oldu bu yaa sahi :)" dedi, dikkat et.
Maalesef çok hareketsizim, gündelik işlerle uğraşmaya çalışıyorum ama son zamanlarda da bir uyuşukluk, tembbellik, biraz rahatsızlık.
Bebeğim sağlıklı sıhhatli olsun da inşallah veririz kiloları.
Bu arada boyum 1.67
70in altında hamile kalanlar ve kilo almayanlar, sizleri okudukça kıskançlığımdan çatlamak üzereyim :))
Maşallah maşallah, Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin, nazarlardan saklasın inşallah..
Sağlıcakla kalın..

67 ile hamile kalmıştım,1.ay 68-69 oldum,kusmalar başlayınca tekrardan 67,50'e düştüm.Şimdi 68,5-69,00 civarındayım.4.ayımın içindeyim.

merhabalar arkadailar bende 55 kilo ile hamile kaldım ama şu anda 60 oldum sanırım hiçbir kıyafet olmuyor ve çalıştıgım için zor oluyor kıyafet bulmak((ama deger bebeşim için herkese allah yardımcı olsun

58 kilo ile hamile kaldım 61 oldum 59 a düştüm. 2 hafta içinde 62 oldum. değişiyor yani

67 kilo ile hamile kaldım babam vefat etti anne olacağımı öğrendikten sonra sekiz kilo verdim simdi 60-62 arasıyım işte..

ben ilk bebeğime 65 te hamile kalmıştım 12 kilo almıştım.doğum sonrası 5.gün 5 kilo vermişim tartıldığımda 15 gün sonrada kalan 7 kilo da gitmişti.umarım bunda da öyle olur.kızımda 66 ile hamile kaldım ilk ay 1 kilo vermişim sonra 3.ayda almışım şimdi yine başa döndüm yani:)

51 kilo ile hamile kaldım, hala 51 kiloyum henüz kilo almadım, ama bebeğim gayet sağlıklı çok öpüyorum

73 ile hamile kaldım :) evlendiğimde 60 kiloydum 8 ayda 13 kilo alarak hamile kaldım bir de hamilelikte kilo alıcam ve alıyorum

hiç bir zaman ince olamadım.86 ile hamile kaldım.umarım sonuna kadar 100 ü geçmem.ilkindede 72 ile hamile kalıp 95 ile bitirmiştimneyse sağlıklı olalım da .ama hep özenmişimdir.incecik uzun boylu kadınların hamileliklerini.hani sadece göbek çıkar ya .süperrr.

hayatım boyunca 50 yi geçmedim boyumda 170 yani zayıfım ama hamile kaldıgımdan beri 6 kilo aldım :) sanırım gerçi herkes braz yüzün gözün düzeldi diyor :)

59 kiloyla hamile kaldım şuan 65 teyim.ama gören hala hamie demiyo, nerde toplandıysa 6 kilo.

Merhaba arkadaşlar
yeni üye oldum devamlı takip ediyordum ama benim aşırı iştahım var ne öneriyorsunuz

açlığını kilo aldırmayan şeylerle bastırmanı öneririm.benimde buara iştahım fazlasıyla açık çünkü.
ben elma yiyorum acıktıkça.tokluk hissi veren meyvelerden biri çünkü :)
hem kan şekerinide dengede tutar.özellikle yanında süt grubu ile tüketildiğinde kan şekerini daha iyi dengeler.hem de kilo aldırmaz.

bende 53 kilo ile hamile kaldım.şimdi 63 kiloyum 28.haftamdayım

evlendiğimde 57 kiloydum boyum 1.76
61 ile hamile kaldım ve fazlasıyla kilo alarak ilerliyorum. Şimdi 30 haftalık olduk ve ben 75 kiloyum umarım doğumdan sonra çabucak veririz kiloları böyle kalmak istemiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…