pardon 67 olacakti
Biraz internetten okudumda bu test tam 12. Haftada yapilirsa dogru sonuc veriyor diyenler var.
Kizlar kilo durumlari nasil? Bir de kullandigimi vitaminler neler? Ben henuz kilo almadim. 18. Haftaya kadar folic acid kullanmanin faydasi var dedi doktorum. Solgar balik yagi ve elevit kullaniyorum. Gunde 2 bardak sut icmemi onerdi.
Kizlar kilo durumlari nasil? Bir de kullandigimi vitaminler neler? Ben henuz kilo almadim. 18. Haftaya kadar folic acid kullanmanin faydasi var dedi doktorum. Solgar balik yagi ve elevit kullaniyorum. Gunde 2 bardak sut icmemi onerdi.
Arkadaşlar bugün ikili tarama testini yaptırdım sonuçları aşağıda hiçbirşey anlamadım referans değer de vermemişler. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
İkili Test (Down tarama-1.trimester) fb-hCG 66.6 ng/mL
İkili Test (Down tarama-1.trimester) PAPP-A 4.19 mIU/mL
Şimdiden teşekkürler,
Biz bugün ikili test sonucumuzu aldık. Çok şükür sonuç iyi çıktı. Kan ilacı ve elevit yazdı doğuma kadar içilecekmiş artık. Arkadaşlar bir sorum olcak pekmez içiyor musunuz peki tercihiniz hangisinden yana olur keçi boynuzu mu üzüm pekmezi mi?
Arkadaşlar bugün ikili tarama testini yaptırdım sonuçları aşağıda hiçbirşey anlamadım referans değer de vermemişler. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
İkili Test (Down tarama-1.trimester) fb-hCG 66.6 ng/mL
İkili Test (Down tarama-1.trimester) PAPP-A 4.19 mIU/mL
Şimdiden teşekkürler,
Cnm daha detaylı bakar mısın
bellı ıhtımallerı ıceren 1/..... dıye degelrer olacak o degerlerın ne kadar yuksekse o kadar ıyı.
Yanı sorunlu olma ıhtımalı o kadar dusuk olur.
Helın, free beta hcg yı yazmıs 66.6 demıs.
Ah evet yazmış.. Bakalim kızı mı olucak? 50 üstü kiz diyorlardı.. Bu arada benim doktor randevum var bugun.. Bakalim miniğim gösterecek mi bu sefer cinsiyetini.. Bugun yazarım eğer gösterirse hepinize.. Allah herkese gönlüne göre versin..
Artık göstersin ama yaa..
14. hafta oldu..
Çok nazlandı, inşallah kızdır Helinaslı.......................
:))
Bugun de cok nazları aslında ama sonunda gördük cinsytini.. KİZİMMM oluyormuş.. Dedim kesin mı değişmez mı.. Yüzde yüz kiz dedi.. Mutluluktan uçuyorum.. Allah herkesin gönlüne göre versin.. Cok mutluyum suanda kızlar..
tebrikler Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)
eski pantolonları olmayan var mı göbişiniz çıkmaya başladı mı? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?