2013 Mart Anneleri.. Hadi gelin, burada buluşalım.. Herşeyi paylaşalım..

Biraz internetten okudumda bu test tam 12. Haftada yapilirsa dogru sonuc veriyor diyenler var.

İnşallah öyledir ben de 12. Haftada yaptım.. Neyse artık varsayımlara gerek yok aslında.. Cok yakında hepimiz öğreneceğiz..Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.. Sadece artık bebeğine isim düşünmek ve alisveris yapmak istiyorum.. Heyecanla her gece farklı ruyalar görüyorum..

Kizlar kilo durumlari nasil? Bir de kullandigimi vitaminler neler? Ben henuz kilo almadim. 18. Haftaya kadar folic acid kullanmanin faydasi var dedi doktorum. Solgar balik yagi ve elevit kullaniyorum. Gunde 2 bardak sut icmemi onerdi.

Kizlar kilo durumlari nasil? Bir de kullandigimi vitaminler neler? Ben henuz kilo almadim. 18. Haftaya kadar folic acid kullanmanin faydasi var dedi doktorum. Solgar balik yagi ve elevit kullaniyorum. Gunde 2 bardak sut icmemi onerdi.

Cnm süt ve süt ürünleri tükettiğin öğünde eleviti alma,
cünkü ıcınde kı demırden faydalanamamıs olursun.
ara ögünlerinde az yedıgın bı vakıtte al elevıtı
boylece demır ve vıtamın emılımlerın daha ıyı olur
(kahvaltıda da peynır vs oldugu ıcın o zmn alman dogru olmaz)
Esasen folık asıtın 12. haftadan sonra pek onemı kalmıyor cunku bebegın organ taslakları olusmus oluyor..
Birçok kıtapta bu sekılde okudum ben.
Bilgin olsun..

Cnm süt ve süt ürünleri tükettiğin öğünde eleviti alma,
cünkü ıcınde kı demırden faydalanamamıs olursun.
ara ögünlerinde az yedıgın bı vakıtte al elevıtı
boylece demır ve vıtamın emılımlerın daha ıyı olur
(kahvaltıda da peynır vs oldugu ıcın o zmn alman dogru olmaz)
Esasen folık asıtın 12. haftadan sonra pek onemı kalmıyor cunku bebegın organ taslakları olusmus oluyor..
Birçok kıtapta bu sekılde okudum ben.
Bilgin olsun..

Yok canim ona dikkat ediyorum, genelde aksama dogru eleviti aliyorum.
Benim dr o konu biraz tartismalidir hala 18. Haftaya kadar devam etmekte fayda var dedi o yuzden folic acide devam ediyorumben 1 ay daha.
Bol bol semizotu yiyin arkadaslar ozellkle benim gibi balik yemiyorsaniz omega 3 kaynagiymis. Onun disinda her gun 2 bardak sut icmek gerekiyormus. Usrnmeyin ev yogurdu yapin gunluk sutten. Ben birde her gun 1 tatli kasigi kadar bal yiyorum. Balparmak'in ozel uretimleri var marketlerde biraz daha pahali ama gercek bal tadini bir tek ondan aliyorum. Yulaf yemrk yine cok faydaliymis. Sute karistirip bal ve tarcinla istege gore kuruyemisle (ceviz kuru uzum gibi) cok guzel oluyor. Her gun 1 adet yumurta yemege gayret ediyorum. Tavuk yersrn organik olanini tuket dedi dr. Et yerken kuzu eti yemek dogruymus. Dana etine gore daha dogal oluyormus.
Bir de tabi bol bol su icmek lazim. Bildiklerim bu kadar:) umarim faydali olmustur, sevgiler

Biz bugün ikili test sonucumuzu aldık. Çok şükür sonuç iyi çıktı. Kan ilacı ve elevit yazdı doğuma kadar içilecekmiş artık. Arkadaşlar bir sorum olcak pekmez içiyor musunuz peki tercihiniz hangisinden yana olur keçi boynuzu mu üzüm pekmezi mi?

Arkadaşlar bugün ikili tarama testini yaptırdım sonuçları aşağıda hiçbirşey anlamadım referans değer de vermemişler. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

İkili Test (Down tarama-1.trimester) fb-hCG 66.6 ng/mL
İkili Test (Down tarama-1.trimester) PAPP-A 4.19 mIU/mL

Şimdiden teşekkürler,

Valla cnm bu sonuclardan anlamıyorum birşey ama bir de 1/..... Diye bir sonuc var.. Bir tek onu açıkladı doktor.. Sonuclarını doktoruna sorsan en iyisi, aklına kötü birşey getirme, yuregini ferah tut.. Bı de free betahcg kac çıktı ikili test sonucunda?

Keçiboynuzu bildiğim kadarı ıle daha kompleks ve faydalı bır pekmez turu.
Üzümü hem meyve hem kuru uzum olarak yıyoruz zaten.
Bu acıdan farklılık da yaratır kecıboynuzunu secmen...

Cnm daha detaylı bakar mısın
bellı ıhtımallerı ıceren 1/..... dıye degelrer olacak o degerlerın ne kadar yuksekse o kadar ıyı.
Yanı sorunlu olma ıhtımalı o kadar dusuk olur.

Helın, free beta hcg yı yazmıs 66.6 demıs.

Cvplar için teşekkürler arkadaşlar. Cinsiyeti belli olan var mı aranızda bizimki sır gibi saklıyor resmen doktordan rica etmiştik dün sonuç alırken göstermedi.:

Ah evet yazmış.. Bakalim kızı mı olucak? 50 üstü kiz diyorlardı.. Bu arada benim doktor randevum var bugun.. Bakalim miniğim gösterecek mi bu sefer cinsiyetini.. Bugun yazarım eğer gösterirse hepinize.. Allah herkese gönlüne göre versin..

Artık göstersin ama yaa..
14. hafta oldu..
Çok nazlandı, inşallah kızdır Helinaslı.......................
:))

Artık göstersin ama yaa..
14. hafta oldu..
Çok nazlandı, inşallah kızdır Helinaslı.......................
:))

Bugun de cok nazları aslında ama sonunda gördük cinsytini.. KİZİMMM oluyormuş.. Dedim kesin mı değişmez mı.. Yüzde yüz kiz dedi.. Mutluluktan uçuyorum.. Allah herkesin gönlüne göre versin.. Cok mutluyum suanda kızlar..

:)))) Çok sevindim cnm yaaaa..
Çok istediğin için Allah gönlüne göre verdi, süper bir haber bu..
Tebrikler, Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin,
ömrü uzuni bahtı açık olsun.. :))

tebrikler Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)

eski pantolonları olmayan var mı göbişiniz çıkmaya başladı mı? :)

Benim herkes anlıyor hamile oldugumu cok erken çıktı karnım.. Hamile kıyafeti giyiyorum 3 haftadır filan..:)Bu arada iyi dilekleri iz için hepinize tesekkurler arkadaslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…