Dün 28. günde kan testi yaptırdım..
BHCG 645,23 çıktı..
Hadi bakalım..
Macera başlıyor.. :))
Ben de sadece ben de oluyor bu korkular diyordum. Aynen ben de ya kese olusmamissa diye korktum. Simdi de kalp atmazsa diye korkuyorum. Sonraki korkularim da hazir bekliyorlar siralarini
Cnm seninle günlerimiz çok yakın..
Kalp atışları için ne zaman gideceksin?
Canım yaaaa...
Kocaman olmuş 5 mmm..
:)))
Burada günlük takipte 0,10 mm leri göre göre cidden 5 mm bi büyük gözüktü gözüme yahu... :)))
Ben henüz doktoru seçmedim cnm.
Şimdilik devlet hastanesine gidiyorum.
Testlerimi orada yaptırıp kese için ultrasona giricem.
Sonra o testlerle beraber Gebze de bir özel hastaneye gidicem kalp atışları ve devamı için.
Bu testleri özelde yaptırsam dünya para alırlar diye biraz iktisat yaptım.
Aramızda 4 gün var..
Sen bi gir bakalım kalp atışlarını duyarsan senden 4-5 gün sonra da ben giderim..
İnşallah sorun olmadan duyarız..
Daha bunun cinsşyeti var, ikili testi var, yok isim bulması var, yok doğum şekli var..
Yaniii daha çoook güzel mesaimiz olucak inşallah....
Kaybetmeyelim burayı.
KK da çok topic var, karışıyor, ben hem günlük gibi olsun diye her aşamamı yazıcma buraya..
Sen de gel, mart 2013 de anne olucak herkes gelsin..
:))
Bu 1400 ya da 800 olan ne testi ki?
Ben bchg yaptırdım, tam kan testi, idrar testi, hormonlara falan da bakıcaklar eliza varmıs ıclerınde
bunlar dgeıldır herhalde dı mı senın soyledıgın=?
yanı hangı testlere bu kadar ıstedıler=?
evet tabıı ılk bebek cınsıyetı degıl saglıklı olması onemlı,
ama ıste merak olacak sonucta dı mı
4. ayı bekleyecegız sabırla
inşallahhhhhhhh.........
:)
cnm bir suru test icinde pahali testler varmis tabi devlette ucretsiz bunlar. Mesela protein c mi ne ona bakiyorlar
Anladım cnm, inşallah temiz çıkar..
Ben merak ediyorum demir eksikliği ya da vitamin eksikliği ya da sağlıkla ilgili bi sorun var mı diye..
Çünkü bebişin gelişimi için bunlar çok önemli.
Ben sonucu pazartesi alıcam.
Sen sonuçları aldın mı, herhangi bir sorun var mı?
İnşallah temiz çıkmıştır..
Gebelikte içilen bol suyun faydaları:
Rahim kasılmalarını engeller, erken doğumu önler
İdrar yolu enfeksiyonu olmasını engeller
Cildin daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar
Kabızlığı ve hemoroidleri önler
Bebeğin suyunun azalmasını önler
Özellikle sıcak yaz aylarında rahat ve serin kalmanızı sağlar
Bulantı, mide yanması gibi şikayetleri azaltır.
kızlar ben de varım ben de5+4 GÜNLÜK .dün doktora gittik minicik bir nokta kadar bebişim.ilk fotoğrafımızı da çekildik. 11.4 mm yiz teyzeleri maşallah!ama kalp atışlarını duymak için iki hafta sonrasına gün verdi doktor.işte kan tahlili idrar tahlili istedi.Allah'ım nasıl bir mucize!orada küçücük bir şey var.hiç bir şey yokken...gitgide büyüyecek.Allah'a şükürler olsun.Rabbim bekleyen , isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. kuzucuklarımızı da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bize de.
bir de kızlar sizin bulantınız falan var mı? erken diyorlar bir kaç hafta sonraymış.ama ben de böyle sabahları kalkınca hafif oluyor.hani böyle aç kalırsın da miden bulanır onun gibi.kahvaltı yapınca geçiyor.bir de kasıklarım çok ağrıyor.doktora sordum yerleşiyor dedi.bir de benim rahmim arkaya dönük.o yüzden de olur dedi.zaten dün kendilerini zor görebildik rahmin bu durumundan dolayı.öyle çok korktum ki hamilelik yok mu yoksa diye.çok şükür allahım küçücük noktamızı gördük sonunda.bir de kalp atışını duysam rahatlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?