2013 Mart Anneleri Kaç Haftalık Hamilesiniz? Kaç kilo aldınız / verdiniz ?

16+3 5 kilo almış durumdayım çok sanki

19 haftalık hamıleyım henuz kılo almadım.. hamıle kaldıgım kıloya gelmemede 3 kılo var daha

17inci haftamdayım daha kilo almadım 52 kiloyum hamişle kaldığım kilo 54 dü 5 kilo vermiştim 3 ünü aldım kaldı ikisi

21+3 hiç kilo almadım.sağlık ocağındaki hemşire bile şok geçirdi.ama böyle.ben de kilo almadım diye sıkılıyordum.ama bebişin büyüdüğünü ve sağlıklı olduğunu gördükçe takmamaya başladım.demek ki bünyem böyleymiş

22. hafta ve 10 kilo aldım 24. haftada doktorum şeker yükleme falan istedi ve hiç kilo almadan gel dedi 1 haftadır hiç kilo almadım ama 2 haftam daha var inşallah bir şey olmaz

19. haftamdayım (18+4)

3,5 ile 4 arasında değişiyor aldığım kilo.

ben de 21+5 13 kilo aldım. ne bulantım ne tiksintim ol du. habire yediğim için hamile oldugumu bile bilmeden kiloları ilk andan itibaren almaya başladım.sanırım almaya devam. ben tutamyorum kendimi :))

ben de 21+5 13 kilo aldım. ne bulantım ne tiksintim ol du. habire yediğim için hamile oldugumu bile bilmeden kiloları ilk andan itibaren almaya başladım.sanırım almaya devam. ben tutamyorum kendimi :))
ya o

aynen benimde öyle.. mide bulanmadığından yedikçe yedim bende.. iştahım da iyiydi hala da iyi.. benimde 20+2 ve +10 kilodayım.. rejimmi yapmak lazım , başka biley mi bilmiyorum..ama aldıkça da alıyorum.. (

rejim yapmak değil de artık bu saatten sonra faydalı olan şeylerin yanında çok da tatlı hamur işi tüketmemek gerek. düzenli ve azar azar sık yemeliyoksa doğuma 30 kiloyla gideriz valla :18::18:
doğumu zorlaştırır diye söylüyorlar

Son yazdığımdan beri 1 hafta geçmiş. Ve ben 20. haftamın içindeyken (19+4) 4, 5 kilo almış bulunmaktayım.

bende 21 haftalıkken tartılmamda 4.5 kilo almışım.bebek 420 gr.
ikinci hamileliğim.biricisini 13 kilo alarak bitirmiştim.

Son düzenleme:
Ben de 22. haftadayım. 20. haftaya kadar sadece 3 kilo almıştım. Hatta 20. haftada bir ara o 3 kiloyu da vermiştim. İki haftada hem o verdiğim 3 kiloyu geri almışım hem de 2 kilo daha almışım. Şu an toplam 5 kilo görünüyor. Bugün tartıldım doktorda, sonra kilomu söylemeden kaçayım dedim Sanırım artık kilo alma vakitleri yaklaştı, 6. aydan sonra bazı hamişler çok daha hızlı kilo alıyormuş mesela. Gerçi ben son 2 haftadır pekmezli süt içmeye başladım, normalinde hamileliğimin başından beri hiç süt içmiyordum, bebeğin ihtiyacı olur iç dediler diye sevmeye sevmeye içiyorum, pekmez de bebeğe kuvvet verir ye dediler, başımı yaktılar sanırım

Pekmezi ve sütü ayrı ayrı bir kaç saat arayla içmeni tavsiye ederim. Sütteki kalsiyum ve pekmezdeki demir birbirlerinin emilimini azaltır. Onun yerine biraz pekmezi yarım limonun suyuyla karıştırıp üzerini suyla tamamlayarak içmen çok daha faydalı. C vitamini demir emilimini arttırır zira. Sütü de tek başına yatarken içebilirsin. bu önerim tabii yapıp yapmamak sana kalmış :)

Kızzzllaaaa merhaba! :) bu hafta nasılsınız bakalım , kilolar ne durumda? :) ben aynı performansta devam ediyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…