16+3 1,5 kilo aldım,ikinci gebeliğim bu :)
16+3 5 kilo almış durumdayımçok sanki
ya oben de 21+5 13 kilo aldım. ne bulantım ne tiksintim ol du. habire yediğim için hamile oldugumu bile bilmeden kiloları ilk andan itibaren almaya başladım.sanırım almaya devam. ben tutamyorum kendimi :))
ya o
aynen benimde öyle.. mide bulanmadığından yedikçe yedim bende.. iştahım da iyiydi hala da iyi.. benimde 20+2 ve +10 kilodayım.. rejimmi yapmak lazım , başka biley mi bilmiyorum..ama aldıkça da alıyorum..(
Ben de 22. haftadayım. 20. haftaya kadar sadece 3 kilo almıştım. Hatta 20. haftada bir ara o 3 kiloyu da vermiştim. İki haftada hem o verdiğim 3 kiloyu geri almışım hem de 2 kilo daha almışım. Şu an toplam 5 kilo görünüyor. Bugün tartıldım doktorda, sonra kilomu söylemeden kaçayım dedimSanırım artık kilo alma vakitleri yaklaştı, 6. aydan sonra bazı hamişler çok daha hızlı kilo alıyormuş mesela. Gerçi ben son 2 haftadır pekmezli süt içmeye başladım, normalinde hamileliğimin başından beri hiç süt içmiyordum, bebeğin ihtiyacı olur iç dediler diye sevmeye sevmeye içiyorum, pekmez de bebeğe kuvvet verir ye dediler, başımı yaktılar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?