2013 Mart Anneleri Kaç Haftalık Hamilesiniz? Kaç kilo aldınız / verdiniz ?

29+3 ,5 kilo aldım bugün itibariyle. dün doktorumuza gittik, bu ay tehlikeli dikkat et dedi. bebek çok hızlı büyürmüş, haftada 250 gram alırmış. sen de birer kilo alırsın dedi haftada:-(

moralim bozuk. 28 haftalığım. 11-12 kilo almışım fark etmeden.
duba gibi oldum. çok kötü hhissediyorum.

merhaba arkadaşlar..bende 31+1...toplam 12 kilo aldım.ama artık nefes almam bile zorlaşmaya başladı.ve sağ göğsüme bayağı bi baskı yapıyo

tek felaket halde olan benim sanırım 30. hafta ve 20 kiloya dayandık 36 bedenken şimdi 42-44 beden oldum doğum sonrası kolay verebilirim kendime güveniyorum fakat kilom yüzünden doğum zorlaşıyor diyor doktorum hatta sezeryan bile olabilir diyor ki asıl kilo alımı dönemine de girdim dua edin bana kızlar

yok cnm senden beteri var beeeeen...
81 ile hamile kaldım,29 haftadayım 99 oldum :) 18 kg aldım
batlıycaaaaaaam

benimde 30.haftam ve 12 kilo aldım.ctesi kontrolüm vardı, doktorum gayet güzel kilon diyorya ona şaşıyorum. millet 12-13kiloyla hamileliği bitiriyor, ben bitene kadar 20 kilo alcam nerdeyse hala güzel diyor ya...

yok cnm senden beteri var beeeeen...
81 ile hamile kaldım,29 haftadayım 99 oldum :) 18 kg aldım
batlıycaaaaaaam

doktorun bir şey demiyor mu ya :26: benim ki seni kafese kapayacağım kabuklu yemiş atanı da cezalandıracağım dedi

bende 54 le başladım 28. haftadayım ve 62 kilo yürüyemiyorum nefes nefeseyim rabbim yardım etsin cümlemize sağlıklı bişekilde kucağımıza alalımda sonra kiloları hallederiz

Son düzenleme:
28+2 olduk 65 başladık 73 üz 8 kilo aldım

bizde 68 kilo ile basladık 32. haftadayım 82 kilo olmusuz 14 kilo almişim :18:

58,7 ile başladık yola, şuan 28+3 de 68,2 yim.10 kilo aldım, dr un verdiği 12 kiloyla doğuma girersin di. ama yalan oldu (

31 haftamız bitiyor sadece 3,5 kilo aldım. Ama ilk başlarda kilolu başladım ve çok mide sıkıntısı çektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…