2013 Mart Anneleri Kaç Haftalık Hamilesiniz? Kaç kilo aldınız / verdiniz ?

Hic almayanlar ve 3-5 kilo alanlari okuyunca cok imrendim size. 21+2 deyim ve 7 kilo aldim.gerci ben ilk ay sigarayi biraktigim icin 3 kilo almistim zaten. 57 ile hamile kalmistim insallah yediklerimiz bebege yariyordur.hepimize kolay dogumlar

Merhaba arkadaşlar ben 25. haftanın içindeyim ve 15 kg aldım şimdiye kadar :S
Fakat pek sıkıntı etmiyorum kendime :)

25. haftanın içindeyim 3 kilo aldım. Hedefim en fazla 9-10 kilo ile bitirmek. Bu ikinci gebeliğim . İlkinde 20 kilo almıştım tabi cogu odemdi

Kilo verenler bile var maşallah ben başından beri hep kilo aldım ( 22.haftada tartıldığımda ise 5 kilo almıştım ve iştahım daha da arttı esas bundan sonra başlıyor kilolarr sanırım doğuma yuvarlanarak gidicem.

Kızlar niye bu kadar dert ediyosunuz anlamıyorum dunyanın en güzel hediyesi var isin ucunda 6-7 kilo alanlar bile üzgün ama bu ayda almamız gereken kilo o zaten hiç dert etmeyin doğumdan sonra hepsi gidicek ins toplamda 15-16 yi geçmeyin yeter...

Son düzenleme:
24+4 haftalık hamıleyım 68 kılo ıle hamıle kaldım su an 74 kılodayım yanı 5 kılo aldım.

68 ile hamile kaldım 80 kiloyum:18: 12 kilo aldım 29. haftadayım sizce kaçla tamamlarım off off

Bende 27. haftadayim 65 ile hamile kaldim 69 um .. sadece 4 kilo aldim ..

kızlar ne diyorsunuzzzzzz ben 28 haftamdayım 43 kıloyla hamıle kaldım ve suanda 56 kıloyummmmmmm ve 12 haftama kadr sadece 2 kılo almıstımmm

25+4 de 7 kilo aldım.inş 12-13 kiloyla bitirebirim.

kesinlikle beyaz ekmek yemeyin hatta akşam yemeginde mümkünse hiç ekmek yemeyin çok fark ediyor
ben tam bugday ekmeğine gectim ve cok farketti normalde haftada 1 kilo alıyodum nerdeyse

27+3um 4-5 kilo arasında gidip geliyorum. 55 kilo ile hamile kaldım boyum 159 cm.
Hamur ısinden uzak durun ve tatlıdan. Doyunca yemeyin. Ve tabi düzenli tuvalete çıkmak cok önemli . Bebeğimin gelisimide gayet iyi. Drum 8 kilo ile hamileliğini tamamlayabilirsiniz dedi. Geri kalanini zaten kendine alıyorsun dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…