2013 Mart Anneleri Kaç Haftalık Hamilesiniz? Kaç kilo aldınız / verdiniz ?

37. hafta ve 27 kilo bu rekorla nerelere kapasam kendimi acaba

zayıf başlayanlar çok kilo alırmış diye avutuyorlar bir de beni ne alakası var yiyiyorum kardeşim yemesem olmaz

Hamile kaldığımda 60 kilo idim şuan 35+3 teyim 69 kiloyum,umarım doğumdan sonra toparlanması kolay olur zaman yaklaştıkça ben korkmaya başladım:)

35+3
14 kilo

ama normalde oldugum kilodan hesaplarsak 6 kilo aldim
ilk 5 ay 8 kilo verdim mide bulantilarim yuzunden

35+6
70 kiloyum...
13 kilo almışım. hamile kalayım diye içtiğim incir suları, yediğim polenler, macunlar vs yuzunden hamile kalmadan once de 4 kilo almıstım(( kardesim dogumdan sonra 10 kilo vermişti, kimse inanmıyo ama ben ona guveniyorum, genetik menetik bi sekilde bana da bulasır insallah

babam ve annem bana bakmak için bizde kalıyorlar, üçümüzde 70 kiloyuz, her sabah tartıya ard arda cıkıyoruz cok komik oluyor.
ama ben bu istikrarla onları geçerim.

34+5 haftalık hamileyim şimdiye kadar 16,7kg almışım (hiç bulantım kusmam olmadı, 1gram vermedim)

168 boya 73kg ile başladım yani fazla kilom vardı. şimdi 89,7yim

Son düzenleme:
37+1 deyim 8,5 kilo aldım. 55 ile hamile kalmıştım. Doğuma 12 gün kaldı . Sanırım doğumu 9 kilo ile tamamlayacağım . İlk gebelikte 19 kilo almıştım . Bu yüzden mutluyum ve az kilo aldığım için ödemsiz daha rahat bir hamilelik geçirdim. Bebişte sağlıklı . Umarım doğum sonrasıda güzel geçer:)))

36. haftamız yarın bitiyor inşAllah, 37 ye başlayacağız. 14 kilo almışız ..

Kızlar 38+2de sezeryan oldum doğuma giderken 9.5 kilo almıştım. Bugün doğumdan sonraki 3. Gün ve 3.5 kilo gitmiş. 6. Kilo fazlam kalmış. Bebeğim 2700 doğdu. Ben daha fazla kilom gider diye bekliyordum sanırım acele ediyorum.

hamileliği 14 kilo ile tamamladım..
38+0 doğum yaptım :)
kızlar doğum yaptınız ben hala yapamadım kilo almaya devam :) 37+1deyim 19kilo oldu bu gidişle 20yi geçicem

az aldığın için mi az gitmiş acaba. bebeğin zaten 3e yakımış eşi suyun yarım kg muymuş. ben de şaşırdım valla. doğumda en az 7 en fazla 12 veren duymuştum. ben 10 kg gider diye umuyorum. inşallah...

belki sezaryende zamanla gidiyordur. zaten çok az almışsın sen en kısa zamanda eski kilondan daha zayıf bile olursun

Canım ben ilk doğumda 19 almıştım doğumdan sonraki hafta 9 gitmişti . Bugün doğum yapalı 8. Gün 5 kilo gitti gözüküyor canım. Yani fazla 4.5 kilo kaldı ve göbeğim baya kendini toparladı. Sanırım yavaş yavaş gidecek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…